Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adria88 stvrtok a nedela je pekny rozdiel ☺drzim palce
silnie urcite. Kolko ti meskala ked si robila ten prvy.
@danka2208 🙂 aj mne sa zdá, že trošku zosilnel
@alzbetinocka ďakujem 🙂
@velamon 1-2 dni mi meškala, tak som si spravila a tu je výsledok... 🙂
@adria88 mne sa vidi ze hej skus digi test uz by ti mal ukazat drzim palceky
@kvietok227 dnes som si chcela kúpiť a povedali mi v lekarni dr.Max, že na SVK sa nepredáva...
@meli8412 To je super, tesim sa. Ty uz mas aj dcerku aj syna, takze je to v pohode 🙂 Nemala som rannu nevolnost, mala som taku celodennu. Resp. vela jedla, ktore som mala na obed alebo na veceru sa vratili spat. Hlavne kysnute cesto, chlieb, torta atd. Ani chut do jedla som nemala moc. Ked som jedla trosku viac, tiez mi bolo zle. Ked som cakala syna, bola som uplne v poriadku, ziadne nevolnosti, nic. Ale nevadi, podstatne je to, ze sme zdravi 🙂
@juland budes mat parik. Predosle dve tehotenstva boli rovnake, len toto tehu je vselijake, rizikove. Ja som mala poovednu nebolnost, aj obycanny salat prd mna bolo utpenie.
Ano, uz mam parik. Ale by boslo dalsie dievcatko, pockam si, bud porodim, ak nestratkm maternicu, alebo adoptujem.
@alzbetinocka gratulujem!!! Kolko ti meska ms? Asi by si sa mohla objednat na krv. Bacilky posielam s tebou, aby boli silnejsie 😀
@meli8412 mala som dostat len vcera.Uz mam volat DR?Ci este par dni pockam?
@alzbetinocka za zavolanie nic nedas, aspon dostanes termin kedy mas ist na krv, mozno ti da az o tyzden. Drzim palce!
@meli8412 dakujem.Aj tebe drzim palceky-az vsetko dobre dopadne 😊
@alzbetinocka dakujem. Aj tebe krasne tehu do uspesneho konca!
@ivushka14 gratulujem, áno podarilo 😉

@malinka2020 no to by mohli byt priznaky... ja nijak zvlast.. nos som mala vzdy citlivy takze sa na toto ja nemozem spolahnut.. jedine co je u mna nove momentalne je ze ma celkom statocne bolia bradavky .. a obcas zacitim podbrusko. tam to konci prezatial.. a este ked idem po schodoch mam pocit ze som prave presla minimalne cez choc a nie 7 schdov 🙂