Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@malinka2020 nieco sa tam rysuje
ahojte, môžem sa k vám pridať?
Vidíte, prosím, niečo na tom mojom nešťastnom teste? Netuším, či niečo na fotke vidno, na živo vidím zo vštkých strán, ale sama neviem, či je to kanálik alebo čo, test je už suchý. Je to pepino, netuším, ktorý dpo som, pretože z grafu, ktorý som si robila to neviem vyčítať. Ani teploty mi nepasujú, ani hlien a najhoršie je, že som začala špiniť - krvácať, čo som doteraz nikdy pred mrchou nemala. Tak som skúsila dnes test, ale nie je z ranného moču - nepodarilo sa.
@hanicka123456 ja na teste nic nevidim, je dost tmava ta fotka. Skus este pockat, kym ti bude meskat ms, alebo skus o 2 dni z ranneho. Drzim palce!
@meli8412 ďakujem 🙂 Ešte jedna foto, lepšie to už neviem sfotiť, ale naživo vidím. Skúsim zase v stredu ráno a uvidíme 🙂
@hanicka123456 skôr na tej druhej foto je to lepsie vidiet. Skus o 2 dni. Ale vyzera to nadejne. Držím palce 🙂
Baby snazilky a 5 dni pred ma ukaze ranny testik? Ci skoro?
...len pre povzbudenie, ja som si ešte pred vynechaním menštruácie robila dva testy s odstupom par dni, jeden v priebehu dňa a ten druhý ráno a vyšli oba negatívne...a keď vynechal menzes išla som k lekárovi, že som určite prechladnutá... ale bola som tehotná....už som neverila ani lekárovi 🙂 🙂 🙂 ..rovno od neho som išla do lekárne, kúpila si tretí test ...no a na tom už boli čiarky dve....čiže niekedy sú aj testy zbláznené.....dnes má moje "prechladnutie" 4,5 roka...prajem všetkým snažilkám veľa zdaru!
@malinka2020 vidieť dušíka tak nech silnie 😉
@domcatko7 mne ukazal slabucku ciarku 4 dni pred.A kazdym dnom silnel.Skus a uvidis.Drzim palce ☺
@piacere no skušala ale asi je negatívny
@piacere ano ale asi je negativny však?
@madarka123 áno, negatívny ... poldľa mňa
@madarka123 zial tam nevidim druhu ciarku ☹
@meli8412 pockam do konca mesiaca ešte
@meli8412 ale viete čo pri pohlavnom stiku ma boli maternica velmi ešte som to nemala
@madarka123 moze, ale nemusi byt priznak. Mna nebolela maternica pri styku, ale bllelo ma podbrusko, akoby som mala dostat ms. Meska ti ms?
Ahojte baby 🙂
ak by ste niektorá mala záujem, tak mám na predaj ovulačné testy - kazeta/midstream (1 ks - 1,5€ ).
Predám ich na dobierku po 10 ks za 15€, alebo 20 ks za 30€ (+ poštovné)
Podľa mňa sú praktickejšie a spoľahlivejšie ako prúžok. Citlivosť je 20 ml a spotreba až do 03/2017.
Ja už ich nepotrebujem, keďže sa mi aj vďaka ním podarilo otehotnieť 🙂
V prípade záujmu píšte správu.
Ahojte, chcela by som Vás pekne poprosiť o názor... Takže MS mi mešká dnes 6 deň. O bábätko sa s manželom snažíme, brala som posledné mesiace Inofolic. Od OVU som mala bolesti v podbrušku ako pred MS... No testy neukazovali nič ani 2 dni po meškaní. Predvčerom som mala slabé špinenie, včera vôbec a dnes veľmi jemné...Dnes som si poobede urobila test a bol tam veeeeeeľmi slabučký duch. Myslíte si, že môže test ukázať tehu až po takom čase? Môže HCG stúpať tak pomaličky??? Zajtra samozrejme urobím test z ranného moču... Ďakujem pekne za každú odpoveď a názor ☺
@meli8412 ano od včera čakam menštr. a nic iba pod brucho ma boli ako keby mi nieco tlacilo na matermicu ale nieje to menštruačna bolest.A aj bradavky ma pobolievaju a mam take tvrde prsia
@zuzanadringus Tak sanca tam je ze mozes byt tehu.Bazalnu teplotu si nemerias?Aj vies kedy si mala presne ovu?Kolko dpo si si robila testik?
@meli8412 a vecsinou sa mi hlava kruti a ked jem tak sa mi strasne vela slín zbiera v ústach
@zuzanadringus Ahojky,mne meskala ms 2dni a test bol cisty. O 8 dni som si robila dalsi a bol tam troska silnejsi duch. Takze,ano,je to mozne 🙂 Drzim silne paluchy 🙂
@madarka123 mozno ti len pomali rastie hcg. Pockaj 2-3 dni a skus znova z ranneho. Drzim palce! Alebo mas testy v zasobe a budes testovat kazdy den? Ja som to tak robila, ale bola som na ivf.
@laska07 nie nemeriam si teplotu a teraz som 20DPO... testy som si robila pred aj 2dni po meskani ms...
@mirkazoravy ďakujem pekne, dúfam, že rano budem múdrejšia s viditelnejším výsledkom ☺ evidentne je možné všetko takže som rada, že si napísala svoju skúsenosť... ďakujem