icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

22petruska
15. mar 2016

@domcatko7 ja sa bojím či dáky zápal skôr nemám ako tehu ale ako tak to tu čítam tak neviem čo bude skôr, a bolsť pociťuješ akú ako pred menštruáciou?

domcatko7
15. mar 2016

@22petruska aj ovolku mame rovnako, tusim len asi vtedy ja, ale styk som mala este 28.3 posledny

domcatko7
15. mar 2016

@22petruska no take popichavanie ako pri prvom tehu, raz nalavo rAz vpravo, a orsia ta nebolia?

22petruska
15. mar 2016

@domcatko7 no ja som mala posledný styk 7.3. nie nebolia ma prsia a to ma vždy pred menštruáciou neskotočne bolia a teraz nič, aj mňa také popichávanie celým podbruškom

22petruska
15. mar 2016

@pipka89 prosím ťa ako si meriaš tú teplotu?

adria88
15. mar 2016

@22petruska ahoj, meria sa vždy ráno, keď vstaneš v tú istú hodinu, len by si nemala vstať z postele, ani na wc ísť, kým si ju neodmeriaš...

butterfly333
15. mar 2016

@adria88 prave že na wc sa može ist ak potom hned lahne do postele a nevykonava namahavu činnost.Tak som to našla na nete napisane.

adria88
15. mar 2016

@butterfly333 môže byť, neviem, ja som preistotu nikdy nešla, som sa z postele radšej ani nepohla 😀

22petruska
15. mar 2016

@adria88 a tá teplota má stúpať či ako? nemám s tým skúsenosť

adria88
15. mar 2016

@22petruska po ovu by mala stúpnuť a držať sa hore až do ms... pred ms by mala klesnúť, ale môže klesnúť aj počas ms... u každého je to individuálne...

22petruska
15. mar 2016

@adria88 dakujem 🙂

butterfly333
15. mar 2016

@adria88 ja som to skušala že som zmerala a išla na wc a potom som zmerala ked som prišla z wc a vždy bola bt rovnaka,ja mám natký mechur ja aj každu noc chodím na wc.

adria88
15. mar 2016

@22petruska nie je za čo 🙂

piacere
15. mar 2016

@butterfly333 ale to, že to tebe neovplyvňuej BT neznamená, že to neovplyvní BT u iného... 🙂 Už som tu písala, že napr. u mňa postavenie z postele len na tú krátku chvíľu - WC a späť znamená vzostup BT o 0,2° 🙂 Ale ak človek chce zistiť, či je tehu, preto zmerá ráno BT, tak tam je to už jedno, tých 0,2 hore - dole... presnosť merania je dôležitejšia pri zisťovaní dňa ovu 🙂

adela232
15. mar 2016

@kissinka111 Určite je to krásne ukážkové tehotenstvo iné si ani nepripúšťaj. Teš sa gratulujeeeem ! 🙂

ivushka14
15. mar 2016

tak ja takto pokracujem... ziadna slava zatial si este netlieskam .. ale nadej este je 😅

adria88
15. mar 2016

@ivushka14 držím palce, nech silnie 🙂

ivushka14
15. mar 2016

@adria88 dakujem krasne.. velmi si to prajem no ostava len cakat...

laska07
15. mar 2016

@zuzanadringus to mi je luto.Raz to urcite vide.Aj u mna to bolo vo chvili ked som to vobec necakala.O to krajsie bolo prekvapenie ze som tehotna.Nie nadarmo sa vravi pride to vo chvili ked to budes najmenej cakat.

monikasel
15. mar 2016

Ahojte...vcera som si povedala ze sa uz na to vykaslem...ze tehotna niesom...rano som si spravila test akoze posledny....a zbadala som tam dusika. Vidite ho aj vy?

laska07
15. mar 2016

@kissinka111 to by ti vedel presne povedat len lekar ziadny test ti to nenaznaci ci je mimomaternicove.Tak teda sup sup ku dr.A kolkaty den cyklu si?

kissinka111
15. mar 2016

@laska07 teraz je to 36 den ak som to dobre ratala

mary28
15. mar 2016

@monikasel neco malo tam vidim 😉

malinka2020
15. mar 2016

@ivushka14 ahoj tak z mojich neviditelnych dusikov sa stali pekne viditelni dusikovia . bolia ma prsia aj brucho . dufam ze uz od zajtra budu ciarky zas silniet . rano sem pridam foto testikov 🙂 moja este nezufajn mne jeden test ukazal pekne viditelneho ducha a druhy mi neukazal absolutne nic takze bude to aj kvalitou testu

ivushka14
15. mar 2016

@malinka2020 tak super gratulujem zajtra sa tesim na foto ako ti to silnie... no ja viem tieto testy su pochybnejšie z ebayu ale tak ked ich mam doma nechcela som ist kunam kupovat 1 za 3€ ale mozno cez vikend to uz nevydrzim 🙂 este dúfam.. zajtra bude len 11 dpo tak uvidime...

malinka2020
15. mar 2016

@ivushka14 ja som si robila testy nejake z tej plus lekarne obycajne a tie mi neukazali nic a rapi clear a women secret mi ukazuju pekne viditelne palicky 🙂 no stale to pokladam za duchov . ja som na 11 dpo prestala dufat ze som tehotna lebo testy boli negativne . a na 12 dpo sa to zacalo vyfarbovat . kamoske napriklad ukazalo prveho duha az na 14 dpo . vsetko zavisi od toho ako ti stupa hladina hcg . ja teda dufam ze mi to doktor potvrdi len dovtedy si nemozem byt tiez nicim ista :/ a inak ako sa citis ?

ivushka14
15. mar 2016

@malinka2020 no ved mas pravdu velakrat maju baby take skusenosti ze az od 14 - 16 dpo maju vobec duchov tak este nestresujem. lenze ked som ho tam uz videla tak clovek uz sa potom kontroluje a dufa.. vies keby to niesu 2 roky co sa snazim tak niesom taka.. skusim predsa len kupit testy v nasej lekarni. ale asi az cez vikend nech som aspon 14 dpo . Zatial sa citim celkom dobre .. som len unavena ..dnes som spala aj cez den a trochu taka tazoba na zaludku no a tie bradavky citlive.. a zatial mi teplota neklesla chvalabohu tak stale tak no.. nadej zije 😅 a ty ?

malinka2020
15. mar 2016

@ivushka14 tak pockaj este na 14 dpo a potom si kup nejaky spolahlivy test . rapi clear alebo aj women secret mne ten kazetovy pekne ukazal . drzim ti palce 🙂 no ja som mala asi 3 dni dozadu tiez taky ze som cely den prespala. obcas zle od zaludka . hlavne ma bolia prsia bradavky mam az take fialove vystrcene a bolest brucha . dufam ze to je v poriadku ked ma tak boli brucho

monikasel
16. mar 2016

@mary28 Ďakujem. Aspon niekto mi odpisal 🙂

bella1303
16. mar 2016

Baby co hovorite na mamatesty palickove? Presvitaju kanaliky?