Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@22petruska aj ovolku mame rovnako, tusim len asi vtedy ja, ale styk som mala este 28.3 posledny
@22petruska no take popichavanie ako pri prvom tehu, raz nalavo rAz vpravo, a orsia ta nebolia?
@domcatko7 no ja som mala posledný styk 7.3. nie nebolia ma prsia a to ma vždy pred menštruáciou neskotočne bolia a teraz nič, aj mňa také popichávanie celým podbruškom
@pipka89 prosím ťa ako si meriaš tú teplotu?
@22petruska ahoj, meria sa vždy ráno, keď vstaneš v tú istú hodinu, len by si nemala vstať z postele, ani na wc ísť, kým si ju neodmeriaš...
@adria88 prave že na wc sa može ist ak potom hned lahne do postele a nevykonava namahavu činnost.Tak som to našla na nete napisane.
@butterfly333 môže byť, neviem, ja som preistotu nikdy nešla, som sa z postele radšej ani nepohla 😀
@adria88 a tá teplota má stúpať či ako? nemám s tým skúsenosť
@22petruska po ovu by mala stúpnuť a držať sa hore až do ms... pred ms by mala klesnúť, ale môže klesnúť aj počas ms... u každého je to individuálne...
@adria88 dakujem 🙂
@adria88 ja som to skušala že som zmerala a išla na wc a potom som zmerala ked som prišla z wc a vždy bola bt rovnaka,ja mám natký mechur ja aj každu noc chodím na wc.
@22petruska nie je za čo 🙂
@butterfly333 ale to, že to tebe neovplyvňuej BT neznamená, že to neovplyvní BT u iného... 🙂 Už som tu písala, že napr. u mňa postavenie z postele len na tú krátku chvíľu - WC a späť znamená vzostup BT o 0,2° 🙂 Ale ak človek chce zistiť, či je tehu, preto zmerá ráno BT, tak tam je to už jedno, tých 0,2 hore - dole... presnosť merania je dôležitejšia pri zisťovaní dňa ovu 🙂
@kissinka111 Určite je to krásne ukážkové tehotenstvo iné si ani nepripúšťaj. Teš sa gratulujeeeem ! 🙂
@zuzanadringus to mi je luto.Raz to urcite vide.Aj u mna to bolo vo chvili ked som to vobec necakala.O to krajsie bolo prekvapenie ze som tehotna.Nie nadarmo sa vravi pride to vo chvili ked to budes najmenej cakat.
@kissinka111 to by ti vedel presne povedat len lekar ziadny test ti to nenaznaci ci je mimomaternicove.Tak teda sup sup ku dr.A kolkaty den cyklu si?
@laska07 teraz je to 36 den ak som to dobre ratala
@ivushka14 ahoj tak z mojich neviditelnych dusikov sa stali pekne viditelni dusikovia . bolia ma prsia aj brucho . dufam ze uz od zajtra budu ciarky zas silniet . rano sem pridam foto testikov 🙂 moja este nezufajn mne jeden test ukazal pekne viditelneho ducha a druhy mi neukazal absolutne nic takze bude to aj kvalitou testu
@malinka2020 tak super gratulujem zajtra sa tesim na foto ako ti to silnie... no ja viem tieto testy su pochybnejšie z ebayu ale tak ked ich mam doma nechcela som ist kunam kupovat 1 za 3€ ale mozno cez vikend to uz nevydrzim 🙂 este dúfam.. zajtra bude len 11 dpo tak uvidime...
@ivushka14 ja som si robila testy nejake z tej plus lekarne obycajne a tie mi neukazali nic a rapi clear a women secret mi ukazuju pekne viditelne palicky 🙂 no stale to pokladam za duchov . ja som na 11 dpo prestala dufat ze som tehotna lebo testy boli negativne . a na 12 dpo sa to zacalo vyfarbovat . kamoske napriklad ukazalo prveho duha az na 14 dpo . vsetko zavisi od toho ako ti stupa hladina hcg . ja teda dufam ze mi to doktor potvrdi len dovtedy si nemozem byt tiez nicim ista :/ a inak ako sa citis ?
@malinka2020 no ved mas pravdu velakrat maju baby take skusenosti ze az od 14 - 16 dpo maju vobec duchov tak este nestresujem. lenze ked som ho tam uz videla tak clovek uz sa potom kontroluje a dufa.. vies keby to niesu 2 roky co sa snazim tak niesom taka.. skusim predsa len kupit testy v nasej lekarni. ale asi az cez vikend nech som aspon 14 dpo . Zatial sa citim celkom dobre .. som len unavena ..dnes som spala aj cez den a trochu taka tazoba na zaludku no a tie bradavky citlive.. a zatial mi teplota neklesla chvalabohu tak stale tak no.. nadej zije 😅 a ty ?
@ivushka14 tak pockaj este na 14 dpo a potom si kup nejaky spolahlivy test . rapi clear alebo aj women secret mne ten kazetovy pekne ukazal . drzim ti palce 🙂 no ja som mala asi 3 dni dozadu tiez taky ze som cely den prespala. obcas zle od zaludka . hlavne ma bolia prsia bradavky mam az take fialove vystrcene a bolest brucha . dufam ze to je v poriadku ked ma tak boli brucho
Baby co hovorite na mamatesty palickove? Presvitaju kanaliky?

@domcatko7 ja sa bojím či dáky zápal skôr nemám ako tehu ale ako tak to tu čítam tak neviem čo bude skôr, a bolsť pociťuješ akú ako pred menštruáciou?