Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte dva dni mi meska mens. Ale uz 3 dni mam slabucky hnedy vitok, nikdy predtym som to nemala.
Myslite ze mi test nieco ukaze ak si ho spravim vecer?
@ninkababika mal by... ak si teda tehotná
A na zaciatku som hodievala casto na ec curat a dlho a teraz hodievam uz po menej prsia ma zatial nebolia ani krize
@piacere No ide oto , ze sa mi to predtym nikdz nestalo. Ked som predvcerom videla ruzovy vytok uz som vedela ze sa spusti menzes... Ale vobec nic len vcera rano silne krce a trosku knedeho zomna vislo.
Potom za celi den len 2 kvapky a dnes tiez... Vzdy sa mi to behom dna spustilo...
Akurat co mavam tak je mi dost teplo az som po chvilke spotena
Kamaratka ta ma zas zimnicu a nevie ci je to dobre a meska jej tiez ms uz tyzden
@ninkababika urob test 🙂 Na to iná odpoveď neexistuje 🙂 a budeš vedieť na čom si....
@zuzana256 zbytocne moc sa sledujes,sprav test...podla mna ak ti 5 dni meska uz by ti mohol aj 25-ovy ukazat, 10-ovy isto
@bobulazelena ok dakujem
@ninkababika to som mala raz aj ja.Objednala som sa u doky a nakoniec sa mi spustila menstruacia... 😊 Ale tvoj pripad to nemusi byt.Rano skus test.
@zuzana256 ak si tehotna uz ti ukaze aj teraz . mne este ani nemeska a uz mi ukazuje pekne ciarky 🙂 aj teraz vecer som si robila a pekne mi to ukazalo
@vevericka13 ahoj jasne ved mozne je cokolvek kym nemam ms a ani potvrdene tehu. Vychadzam ale z folikulometrie preto si myslim len a rovnako testy.. neduchovali mi nikdy .. ale samozrejme uvidime neskor co a ako..
@ivushka14 toto je moj dnesny . ciarka mi pomalinky silnie aj ked na foto to az tak dobre nevidno ale zvlastne ze mi zmizli nevolnosti . od zaludka mi asi 2 dni uz niele zle a nic ine som nespozorovala prsia ma stale trocha bolia ani podbrusko ma uz neboli nieje to zvlastne ?
@malinka2020 prosim ta kolko mas pred ms? A kolko dni si po uvulacii prip styku
@domcatko7 ahoj ja som 14 alebo 15 dni po ovulacii. neviem kolko mam pred ms lebo ja nemam pravidelny cyklus . ja mavam niekedy 30 dnove cykly inokedy aj 40-50. a ovulaciu mam uz na 6-7 den cyklu cize 2 dni po ms . proste som cela naopak :D

@piacere ok dik