Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@malinka2020 super tak toto uz,je nepopieratelne 🙂 gratulujem .. ja cakam na tu sobotu alebo nedelu a testnem.. a nestresuj sa ..priznaky nemusis mat zle nema co byt uz podla mna by si musela krvacat alebo co aby bol dovod na paniku ..
@bella1303 nebud netrpezliva;) ja som pri prvom ket az na dvanasty den po vklade testla.negat.a pri druhom et az v deviatom tt;)))at.
@bella1303 nie zajtra testni.ale napozajtra.to uz by malo byt vidiet.
@ivushka14 ja viem ze uz je to jasne tehotenstvo ale ja budem kludna asi az po tretom mesiaci ja som strasny stresak a proste strasne sa bojim ze sa nieco moze stat neviem sa hodit do takej vnutornej pohody snazim sa zatial zamestnavat vselicim moznym aby som aspon dve sekundy na to nemyslela . ja by som asi nevydrzalaa. ja si myslim ak si tehu uz ti to ukaze ale v sobotu to budes mat aspon na beton iste 🙂 strasne si prajem aby ti vysiel aspon taky vysledok ako mne aby sme to mohli spolu prezivat az do konca 🙂
@malinka2020 nestresuj, nie je to dobre pre mimi. Nechcem ta stresovat, ale asi ta budem, prepac, ale co sa ma stat, stane sa. Ja som prekrocila 3 mesiac, dostala som knizku a o 2 dni na to som sla s krvacanim do nemocnice, nastadtie to dobre dopadlo, ale celkovo toto tehotenstvo viac prezivam, viac stresujem a mozno kvoli tomu sa stalo aj to...Zial nic ti negarantuje, ze vsetko bude ok, ale musis si to opakovat, a vsetko bude...Drzim palce.
@meli8412 dakujem za podporu aj manzel ma ukludnuje ze to bude dobre a budeme mat krasne babatko velmi si to prajem a preto sa neviem hodit do kludu . mozno moj strach opadne po prvej navsteve ked mi doktor povie ze mimi uz bije srdiecko . chodim do prace tak aspon tam mi ten cas rychlejsie ujde
@cucoriedkacucoriedka waw to si ako vydrzala??
@bella1303 no musela som.a po et som skoncila s ohss na pat tyzdnov v nemocnici.testla som az potom doma;)))
@cucoriedkacucoriedka Neverim tomu, ze v nemocnici ti nerobili z krvi test.
@cucoriedkacucoriedka ja som velmi netrpezliva..mne aj ked niekto poviem ti neskor tak ja nedolazem vydrzat😂
@meli8412 ale jasne ze robili;)))) a nie jeden.aj utz. Ale ja som chcela vidiet aspon raz nazivo dve ciarky;))) tak preto tak neskoro;)

@bella1303 no ja vidím slabulilinkých duchov aj na tých vrchných testoch, ale ak si po umelom, tak to môže byť z pregnylu, či? Neviem, nerozumiem sa do toho veľmi.... a ak by to tak bolo, tak na tom poslednom je pekný duch, žeby začalo stúpať hcg? Držím palce 😉 😵