icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cucoriedkacucoriedka
17. mar 2016

@bella1303 to je pochopitelne.ja som sa po kete bala si ho urobit.ale nevydrzala som az do krvi;) a ked bol negat tak som ho az rozobrala a hladala ciarku.pod lampou.baterkou;)))

sandriika
17. mar 2016

9DPO a čistá beloba :(

laska07
17. mar 2016

@sandriika este je skoro nesmut.Skus testnut az v nedelu alebo pondelok ak dovtedy vydrzis.A uz ti aj meska?

sandriika
17. mar 2016

@laska07 nemešká, až v nedeľu by mali prísť

malinka2020
17. mar 2016

@sandriika ja som si robila testy tiez asi od 9dpo a na 11 dpo som to vzdala s placom ale ostal mi este jeden test a na 12dpo som si nasla prekvapko malinky dusik ktory kazdym dnom trosicku silnie 🙂

lanci23
17. mar 2016

ahojte babiky.. mam jednu otazku.. ja sa snazim uz 8 mes a stale nic.. vlastne ja som nikdy nevedela kedy mam ovulaciu, ja som nemala ziadne priznaky.. dnes cely den som sa citila cudne, mam pocit ako keby som bola chora, ako keby som mala zvysenu teplotu.. a podla mojho kalendara by som mala mat ovulaciu.. moze to byt priznak ovulacie? ci uz mi sibe? vdaka..emoticon ( beriem inofolic)

laska07
17. mar 2016

@sandriika no vidis.Tak teda pondelok rano bude tvoj stastny den.Posielam vela pozityvnej energie 😉 a hlavne ti prajem pozit.testik 😆

sandriika
17. mar 2016

@laska07 ďakujem veľmi pekne 🙂 dúfam, že sa tu budem vyteškávať 🙂

baby213
18. mar 2016

@sandriika ja mam dostat v pondelok a tiez mam ciste, este je asi skoro 😐 nesmut este neprisla mrcha.Drzim silno palceky

domcatko7
18. mar 2016

Baby, zas mi toto ukazalo, kuknite sa obe dnesne ten druhy mi divny, dufam, ze nesom tehu😩

bella1303
18. mar 2016

@cucoriedkacucoriedka
@meli8412 myslite, ze dom vydrzala netrstovat?! Hi hi nevydrzala.a nic..take ako vcera.myslim, ze su to kanaliky.ktore testy su lepsie?

piacere
18. mar 2016

@domcatko7 nedávaš tam veľa "tekutiny", že sa ti tak rozpíja farbivo? Každopádne, pokiaľ bol nechránený styk tak dávno ako si písala, tak už by si mala koľajnice jak z BA do KE. Nestresuj 😉 Na tom druhom, kde je čiarka modrá nič nie je...

domcatko7
18. mar 2016

@piacere 19 dni dozadu, uz by mi ukazalo? Vcera nic, a dnes toto

22petruska
18. mar 2016

@domcatko7 ja by som povedala že nie si podľa tých testov

meli8412
18. mar 2016

@domcatko7 uz ti meska ms? Na tom lavom je rozpita farba ale ten ten pravy odfot znova, vobec na nom nic nevidiet, moc sa leskne, ale myslim si, ze nie si, uz je to par dni, co si robila test a vobec ciarka nesilnie.

sandriika
18. mar 2016

@baby213 Ďakujem 🙂 aj ja držím palčáky 🙂

piacere
18. mar 2016

@domcatko7 pravdaže, veď 19dpo je už už takmer koniec 5. týždňa .... niektorým plodom na začiatku 6tt už srdce bije...
Podľa mňa nie si tehotná.... a keďže si už "19dpo" a mrcha nikde, tak si podľa mňa ani nemala v čase styku ovuláciu, ale neskôr a mrcha nemešká....

nina88
18. mar 2016

@sandriika a cítiš sa nejak inak?

meli8412
18. mar 2016

@bella1303 kazdemu nieco ine vyhovuje. Ja som sa iba tu na tomto fore dozvedela, ze testy mozu kanalikovat, predtym som si kupovala z lekarne. Mozno si mala zriedeny moc. Mala si ducha iba na jednom tsste a nie na vsetkych, takze nadej je tam vzdy.

karmela
18. mar 2016

@domcatko7 ten biely kazetovy test je rozpite farbivo..sa snažíte o baby či nehoda?A19dní od ovu by ti už ukazal testik 😉

domcatko7
18. mar 2016

@piacere 19 po styku, nvm jedy ovulka lebo ja to neviem zistit

sandriika
18. mar 2016

@nina88 ja sa snažím nepozorovať. Lebo potom neviem či si to nahováram, alebo to tak naozaj je 🙂

piacere
18. mar 2016

@domcatko7 no ale ak chceš z toho styku otehotnieť, tak by ovulácia mala byť max. 2 dni "po" styku, takže min. 17dpo by si musela byť, ak by si okolo nechráneného sexu mala mať ovu a mala otehotnieť... a to by ti už test ukázal akože sa "piacere" volám 😅 Takže buď si ovu mala skôr, neotehotnela si a mešká ti zo stresu..... alebo nie si tehotná, pretože ovulácia bola neskôr a mrcha ti príde v normálnom termíne....

nina88
18. mar 2016

@sandriika ja som 10 DPO. A začali mi smrdieť cigarety. 6 dni nefajčim 😉 Ak by to aj nebolo ono, teším sa tejto veci. Ale bolia ma prsia a podbruško. Dostať mám až v utorok

bella1303
18. mar 2016

@meli8412 som s toho dost sklamana.uz aj negativne naladena.vela zien ma uz po ket viditelneho ducha.robila som s prveho ranneho mocu.ja som chcela vkladat dve lebo si myslim,ze je tam väcsia sanca, ale rozmrazilo sa dobre len jedno😢brucho boli stale ako pred ms.v nedelu by som mala dostat aj ked neviem presne, lebo mavam nepravidelne.pocula si o neakej ktora na 8 den nic a aj tak bola tehu?

bella1303
18. mar 2016

@meli8412 ani odfotit to nejde

piacere
18. mar 2016

@bella1303 mrzí ma to ☹ Každopádne aj na tom dnešnom niečo vidno, takže niečo sa tam deje/dialo... ťažko povedať 😔 Skús ešte zajtra test,, možno ti hcg podskočí až dnes a viditeľné to bude zajtra ráno na teste.... ktovie 😔

bella1303
18. mar 2016

@piacere skusim asi v nedelu.mame este 2 mrazaciky,ale neviem kedy zas pojdem na ket kedze byvam vo svajci😱😢

sandriika
18. mar 2016

@nina88 ja som tiež 10 DPO. Smrdieť mi nesmrdia, ale vôbec nemám chuť si zapáliť. Čudné je aj to, že vždy pred mrchou som sa vyhádzala. Vždy. A tento mesiac nič a to má v nedeľu prísť.

piacere
18. mar 2016