Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sandriika ja som si robila testy tiez asi od 9dpo a na 11 dpo som to vzdala s placom ale ostal mi este jeden test a na 12dpo som si nasla prekvapko malinky dusik ktory kazdym dnom trosicku silnie 🙂
ahojte babiky.. mam jednu otazku.. ja sa snazim uz 8 mes a stale nic.. vlastne ja som nikdy nevedela kedy mam ovulaciu, ja som nemala ziadne priznaky.. dnes cely den som sa citila cudne, mam pocit ako keby som bola chora, ako keby som mala zvysenu teplotu.. a podla mojho kalendara by som mala mat ovulaciu.. moze to byt priznak ovulacie? ci uz mi sibe? vdaka..emoticon ( beriem inofolic)
@cucoriedkacucoriedka
@meli8412 myslite, ze dom vydrzala netrstovat?! Hi hi nevydrzala.a nic..take ako vcera.myslim, ze su to kanaliky.ktore testy su lepsie?
@domcatko7 ja by som povedala že nie si podľa tých testov
@domcatko7 no ale ak chceš z toho styku otehotnieť, tak by ovulácia mala byť max. 2 dni "po" styku, takže min. 17dpo by si musela byť, ak by si okolo nechráneného sexu mala mať ovu a mala otehotnieť... a to by ti už test ukázal akože sa "piacere" volám 😅 Takže buď si ovu mala skôr, neotehotnela si a mešká ti zo stresu..... alebo nie si tehotná, pretože ovulácia bola neskôr a mrcha ti príde v normálnom termíne....
@meli8412 som s toho dost sklamana.uz aj negativne naladena.vela zien ma uz po ket viditelneho ducha.robila som s prveho ranneho mocu.ja som chcela vkladat dve lebo si myslim,ze je tam väcsia sanca, ale rozmrazilo sa dobre len jedno😢brucho boli stale ako pred ms.v nedelu by som mala dostat aj ked neviem presne, lebo mavam nepravidelne.pocula si o neakej ktora na 8 den nic a aj tak bola tehu?

@bella1303 to je pochopitelne.ja som sa po kete bala si ho urobit.ale nevydrzala som az do krvi;) a ked bol negat tak som ho az rozobrala a hladala ciarku.pod lampou.baterkou;)))