icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

leangela
18. mar 2016

@bella1303 este nestracaj nadej!

bella1303
18. mar 2016

@leangela snazim sa😢dakujem

meli8412
18. mar 2016

@bella1303 hlavu hore. A ano, pocula... Niekomu pomalsie stupa hladina hcg, ale keby nedajboze sa to nepodarilo, tak mas este mrazacikov, mas este moznost zovrat domov surodenca. 🙂

bella1303
18. mar 2016

@meli8412 dakujem😉

densy
18. mar 2016

Ahojte dievčatá, rada by som sa spýtala či niekto z vás mal 14 dní po transfere embrya slabučko pozitívny test ( duch ) a na druhý deň už negativny?
Mne sa to práve stalo..včera som sa na pokyny CAR testovala na 14 den a mala som na teste druhu jemučkú čiarku..potešila som sa ze asi bude postupne síliť no dnes som sa opäť testovala a už na teste nič nemám :( myslíte si že je to uz stratené? Že sa jednalo o biochemické tehotenstvo? MS ešte nemám mešká mi 4 dni, ale beriem utrogestan tak možno mi ju drži..
Už som to oplakala že sa IVF nepodarilo no stale hladam niekde na nete nádej vo forme osôbky ktorej sa toto udialo a i napriek tomu bola tehotná... Ďakujem

meli8412
18. mar 2016

@densy Je mi to luto, ale na 14.den by malo byt pekne viditelna ciarka a nie duch. Na krv kedy mas ist?

densy
18. mar 2016

No vôbec nejdem na krv, v mojom CAR maju velmi zvlaštne postupy :( volala som tam dnes a povedali len ze mam utrogestan vysadiť..tak som vysadila a v utorok idem na konzultaciu

domcatko7
18. mar 2016

Baby, pozrite ten co som vam posielala zrana ta takto vyfarbil

meli8412
18. mar 2016

@domcatko7 uz neries testy, zbehni k dr, bud ti nasadi tehu vytaminy alebo vyvolavacku. Ale zase je rozpita farba a ten spodny negat. Podla mna nie si tehu.

domcatko7
18. mar 2016

Baby, ja uz netestujem uplne mi zmizla druha ciarka, ja uz mam total nervy a stresy, ved kuk stredny test za 5 min toto

vika35
18. mar 2016

@domcatko7 vyzera to, ze nie si. ten test asi bol chybny to farbivo nejak divne islo. aj na tom predtym co si ho davala bola ta ciarka podla mna kus mino od tej co ma tehu potvrdit 😒

karolina196
18. mar 2016

@domcatko7 Ahoj.Na tych testoch nic nie je.A na predposlednej fotke sa pomaly posuvalo farbivo,to nie je tehu ciarka.

domcatko7
18. mar 2016

No baby, taze pockam ja do ma fakt, lebo uz 10 dni mam duchov, dokonca druhu krasnu a zmizla. Drzte orsty my babo nechceme, ani sa nesnazime no len divne sa citim tak preto

vika35
18. mar 2016

@domcatko7 ak by si bola urcite by si neduchovala 10dni uz by ti mala vyjst pekna ciarka. kedy si mala ovu?

cucoriedkacucoriedka
18. mar 2016

@densy ti je divne.ja som aj pri negat teste bola na krv.to co su toto za postupy.kde chodis? Ak to chces prezradit

katy2210
18. mar 2016

ahojte baby, ake ste mali prve priznaky po ovulacii? ja som 7dpo a do 6dpo ma riadne bolievalo podbrusko aj vajecniky pichali...a dnes totalne nic..ziadne ine priznaky nemam, ani prsia nic..len to podbrusko...som sa tesila ze sa mozno zadarilo ale dnes ked nic mi nie je :( ako to prebiehalo u vas ked ste boli tehotne? mali ste po ovulacii nejake priznaky? dakujem vam velmi

malinka2020
18. mar 2016

@katy2210 ahoj mna boleli vajecniky a podbrusko a dost a bolo mi zle od zaludka . od 12dpo som mala ducha na teste teraz som 16dpo ale priznaky mi zmizli no ciarky silneju. vlastne bolia ma prsia to mi ostalo ale to prislo asi az na ten 11-12 dpo

piacere
18. mar 2016

@domcatko7 nehnevaj sa na mňa, ale testy máš od chvíle čo testuješ (tuším od 1dpo...) negatívne. Netuším o čo ti ide, pretože už x-žien ti napísalo, že tehotná nie si, teoreticky ani nemáš byť ako a testy máš jasne negatívne.... tak chceš alebo nechceš byť tehotná?
A je max. netaktné (minimálne) 😔 pomedzi tieto ťažké príspevky, kde sa ženy "zúfalo" snažia o dieťa niekoľko rokov a podstupujú umelé oplodnenia riešiť tvoje negatívne testy a držanie prstov, aby si nebola tehotná, lebo nechceš, nemôžeš a máš stres a nervy... tak sa treba maximálne chrániť, ak dieťa nechceš....

Prepáč, ale už mi nedalo, pretože toto je už fakt "cez"....

A ak si stále myslíš, že si určite tehotná a ideš sa z toho zblázniť, tak sa objednaj na gyndu, na 19dpo (ako tvrdíš) už bude vidieť dutinku....

domcatko7
18. mar 2016

@piacere ok, si naozaj mila. Tak zeny dotoho!!!!!

piacere
18. mar 2016

@domcatko7 ja stále 🙂 😉

katy2210
18. mar 2016

@malinka2020 dakujem za odpoved 🙂 a aj si citila nejako uhniezdenie? alebo kedy ta zacalo boliet v podbrusku?

malinka2020
18. mar 2016

@katy2210 fuuu to netusim ja som tomu ani neverila ze sa nam to mohlo podarit . ja som sa zacala testovat lebo ma strasne boleli tie vajecniky a byvalo mi zle . tak divne ako keby sa mi nieco v tele udialo .. neviem mozno kecam ale zacala som si to vsimat asi tyzden po ovulacii cca 4 dni som sa pozorovala a potom som zacala testovat

eleonorcha
18. mar 2016
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.

myslim ze nie si :/

katy2210
18. mar 2016

@malinka2020 a teraz ti tie bolesti uz vymizli? a gratulujem a velmi drzim palce aby vsetko slo dobre 🙂

malinka2020
18. mar 2016

@katy2210 bolesti vymyzli len tie prsia ma bolia obcas taka nevolnost od zaludka ale to vzdy prehliadnem . dakujem este to nemam iste idem az o dva tyzdne k dr ale dufam ze dovtedy budu ciarky stale silniet aj ja tebe drzim palce 🙂

katy2210
18. mar 2016

@malinka2020 dakujem 🙂 no ja vobec neviem na com som, ja uz 3-4DPO som mala bolesti v podbrusku a som myslela ze sa zadarilo ale tak ked som aj citala, asi je to strasne skoro nieco take citit, takze vazne neviem, z coho by ma to mohlo boliet, ale dnes ma neboli, takze tehotenstvom to asi nebolo ☹ no uvidime ako sa to vyvinie

malinka2020
18. mar 2016

@katy2210 skus este pockat zopar dni aspon do toho 14 dpo a potom si urob test vtedy by ti uz malo nieco ukazat skus to vydrzat aj ja musim cakat musime byt trpezlive ale ver mi na dve // sa oplati cakat 🙂 silno drzim palce hlavne bud v klude

katy2210
18. mar 2016

@malinka2020 dakujem ti 🙂 hej musim cakat, testovat urcite nejdem skor...pockam si a uvidime, raz to musi vyjst!

janulka_1
18. mar 2016

Baby tie čo ste tehu alebo boli, stalo sa vám že ste po ovu mali nižšie teploty a aj napriek tomu ste boli tehu? A že vám testy neukazovali // aj po meškaní ms? Dnes som 17DPO a včerajší (poobede) test biely a teplota ako na húsenkovej dráhe

janulka_1
18. mar 2016

Moj graf