Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte, myslite si, ze bolesti v podbusku moze sposobit aj mykoza? bolelo ma v podvrusku uz od ovulacie, ale mam pocit ze dostavam mykozu, uz som ju raz mala ☹ zacina ma to tam dole riadne svrbiet ☹ a ja som dufala, ze budem tehu...neviem ani ci mozem nieco na to brat, lebo ak nahodou som tehu, tak sa vela veci nemoze...na test je este priskoro, som 9DPO...moze sa objavit mykoza aj na zaciatku tehu? viem v tehotenstve je casta, ale asi az neskor...mate skusenosti?
Meli8412 lela123 dakujem pekne za radu ... Ms mam nepravidelne takze v podstate ani neviem kedy mam mat :D ale test som robila na zaklade bolesti prs .. Hrozne ma bolia tak som testovala. Tak teraz nevem co robit .. Lebo uz som vela x potratila a dr mi ppvedal ze budem mat problem udrzat babo .. Tak neviem co teraz
@katy2210 môže, ja mám s tým bohaté skúsenosti bohužiaľ. Od otehotnenia mojej tretej dcéry sa toho nevie zbaviť. Takže môže to byť tehotenstvo, ale aj nemusí. Prestan jesť určite sladké a biele pečivo a kúp si zatiaľ nejaké vag. probiotika. Ja mám rada gél, volá sa Lactofeel,ten sa môže aj v tehotenstve a kým ho nemáš, tak sú daj dole aspom biely hustý jogurt,kým nezistis, či si tehotná, ak to ajtak nepomôže, tak k určite k doktorovi, ten vie aké lieky aj v tehotenstve. Dúfam, že som poradila, ahoj
Karmela dakujem pekne .. Skusim zajtra rano este jeden test ..a podla toho . este raz dakujem za rady
@lela123 ano poradila dakujem ti 🙂 ano sladke vynecham, mam acidko tak ho pijem, nie je to zatial nic neznesitelne nastastie...len som sklamana, lebo ma bolelo od ovu v podbrusku a vsetky tieto priznaky mi to uz od vcera zmizli a ostala len mykoza...takze aj tie bolesti boli asi zacinajuca mykoza a nie tehotenstvo ☹
@katy2210 ahoj ja som bola u doky vo stvrtok a dala mi na mykozu 3 tablety zo spodu a som v 8 tt . Mala by si sa objednat na kontrolu a kludne jej povedz ze sa snazite o babo nech ti predpise nieco co mozu aj tehotne.Partnerovi nedala nic.Inak mne 2 tyzdne po ovu uz videla ze som tehu.Drzim palce.
U mna prsia a podbrusko.Ja som chodila na folikulometriu a ked som ku nej prisla tak som jej vravela : ,,urcite uz MS dorazi bolia ma prsia a spodok brucha" A potom ako mi spravila sono vravi : ,,ale ved vy ste tehotna" skoro som spadla z tej kozy 😆 😅
@lenockalenka23 blahozelam, a ku doktorke sa neponahlaj,máš cas,staci o mesiac😊
@sara34valentina ďakujem si zlatá😊budem ešte testovať najbližšie dni, verím že všetko pôjde tak ak má...
@lenockalenka23 tak toto neni skreslene.jedine ze by si ju domalovala😉😉😉😉
a baby v tehotenstve moze byt zvysena teplota? ale nie bazalna, ale normalne merana pod pazuchou? som si merala a mam 37,1 a nie som chora, necitim sa zle...
@lubka1983 hihi, našťastie som nemusela, zafarbilo sa to samo 😂😁
@bambuska1234 ja nevidim nic,bacha na tieto testy, radi duchuje. Skus o 2 dni. Drzim palce
@meli8412 toto je mamatest aj ten duchuje? 🙂
@bambuska1234 prave niekto mamatest namocil do vody a voda bola tehotna.

@petrlka na koľký deň je robený test, trochu tam vidno druhu čiarku, tak by to mohlo byť, ale k doktorke sa chodí až o mesiac väčšinou, aspom tu. Vtedy vidieť aj na sone.