Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liliputka23 vidím len kanalik ☹
Ahojte žienky, listujem túto tému a reku sa pridám. Je pravdepodobné, že o nič neide ale aj tak ma zaujíma váš názor na tú slabú tetnkú druhú skoro neviditeľnú čiarku, ak ju niektorá uvidí teda 😅 či je to normálne alebo čo. Prosím nevysmejte ma 😀 podľa mrchy sa neriadim, je nepravidelná. Pekný dnik 🙂
Ano je tam slabá čiarka. Môže to byť tehu ja som mala táku na 28 den cyklu a bola som tehotna. Skus este o dva dni rano ak bude silniet je to tam! 🙂
@adela232 nie je tá čiarka ďaleko a tenká? ja neviem, v minulosti som mala také čiarky, že nebolo pochýb 😝 skúsim teda inokedy a iný test.
@svetielko2222 podľa mňa to tam je. Takže test má čiarku inde, myslím značka. Gratulujem.
@svetielko2222 Skúste len neskôr ak ste tehotná bude aj na tomto teste silnieť... držím palce 🙂
@svetielko2222 ahoj ja som mala tak isto a teraz som zatial sice len v 7tt ale som!! Podla mna aj ty 🙂
@sabibi51 ahoj, uzasne, gratulujem 😵 tak uvidime neskor, su tu otazniky okolo toho testu ale radsej som to sem zavesila, ved nie som ani prva ani posledna 😀 inac je nejak zruzovately ten moj. Aku si mala znacku?
@svetielko2222 ja som mala len taky obycajny dr.max a potom som si kupila este baby duo a ten dr.max mi vysiel tak ako tebe tento a tiez bol taky do ruzova ale postupne ta ciarka druha silnela ale prvy test bol presne takyto isty.
@sabibi51 tak nie som jedina ktorej to vyslo takto. Myslim ze Dr.max je v pohode, moj bol ozaj len taky obycajny.
@diabliq6666
@nina88 dakujem vam ste velmi zlate 🙂 ale ked mna uplne tak boli uz v podbrusku ako na MS..doteraz ma tak vselijako popichavalo a pobolievalo a uplne som si hovorila ze urcite sa to muselo podarit, ale to ake dnes mam bolesti-velmi dobre ich poznam, take mrchovske...neviem neviem, nejako som prestala dufat ☹ keby to vyslo bola by som velmi velmi stastna, ani si to neviem predstavit! a mna ani prsia nebolia ani sa nezvacsili...to tiez kazda opisuje ako priznak, vsade sa pise o prsiach a ja nic...
@katy2210 mňa ešte pred mrchou bolelo brucho tak silno, že som si myslela, že pride ešte skôr, prsia ma boleli tak ako pri mrche.. v podstate ziadne tehu priznaky, takže by som pockala a testla znova.. ešte nic nie je stratene
@svetielko2222 aj podľa mňa tam je.. a pri zväčšeni fotky vidno ešte viac
@diabliq6666 @nina88 tak myslite ze ak do piatku nepride mam piatok testovat az? skor sa ani neoplati?
@diabliq6666 budem teda dufat, ze je to naozaj tak 😉
baby, teraz mozno budem za hlupu 😀 ale zaujimalo by ma - ako viete rozlisit kanalik od ducha volnym okom a v negative? poucte ma, prosim
@cincila18 presne aj mna to napadlo, mozno len nemame spravne oko 😉
@nina88 dakujem za odpoved... a kanalik ako vidno? lebo to som ja v zivote nevidela 😀 fakt som z toho jelen...
@svetielko2222 ale mame 😉 ty tam mas krasneho ducha, ja som mala na rovnakom teste tiez takeho krasneho... a kedze ms neprisla, tak velmi dufam 😉 ale podla mojich prs a psa, co mi vecne onuchava a olizuje brucho ani nepride...
@svetielko2222 pockaj par dni a sprav si dalsi test uz by tam mali byt riadne ciarky podla mna sa ti zadarilo vyckaj par dni 🙂
@cincila18 myslim, ze podla toho co pises ti uz mozme gratulovat 🙂 😵 ja to mam s ms komplikovane a teda aj menej pravdepodobne, ze sa zadari 😖 ale priznaky su, tak ako u kazdej snazilky 😀 okrem prs, preto som obozretna a opatrna

@liliputka23 ja zatiaľ nič nevidím