Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@svetielko2222 tak mne prsia doslova kypia z uuuuuuuuuuuplne novej podprsenky, co som si kupovala pred dvomi tyzdnami... vtedy mi sadla perfektne... ale velmi rada si kupim dalsiu 😉
tak ja tiez som mala zarucene priznaky snad kazdy mesiac 😝 ale teraz je to uplne ine
snad to aj u teba tak bude... drzim palce
@katy2210 ja myslim, že ak v piatok nebude pozitívny nie je nic stratene a ak nepride mrcha bude to jasne
@cincila18 dakujem.podla mna jasne vdaka tym prsiam, este raz gratulacia 🙂 jasneee novu podprdu sa oplati kkupit pre takyto radostny dovod 😀
Ja som praveze poslednu dobu nemala ani priznaky ani som nic neriesila, az teraz 🙂 ale uz som si tym presla v minulosti, priznaky kazdy mesiac a test biely ako sneh 😀
@svetielko2222 inak ani ja som nemala pravidelnu ms chodila hocijak sa jej chcelo niekedy prisla az o 3 tyzdne neskor akoze ja som ani nevedela kedy mam plodne dni lebo to sa z takej ms neda urcit nic a vidis podarilo sa mi aj tak ani neviem ako 🙂 takze nato ze mas nepravidelne ms sa mozes s radostou "vyprdnut" 🙂 🙂
@sabibi51 vazne? a po akom case sa podarilo? tak rada tomu uverim 🙂 ja mam problem hlbsi, aj anovulacne cykly a tak ale uzivala som vitaminky a snad ma testik neklame 😠 🙂
@meli8412 dakujem 🙂 , ale ja vazne uz neviem, nechcem si robit zbytocne nadeje...dokonca este aj prsia mam nejake nic moc...inokedy pred MS ma sice nebolia, ale mavam ich take plne, naliate...aj teraz som take po ovulacii mala par dni, ale uz to akosi preslo...nie su zvacsene ani naliate ani nebolia...vyzeraju ako po MS, uplne male a normalne...mali ste niektora tiez podobny pripad?
@katy2210 ak smiem, pripajam sa do debaty. Mas priznaky okrem prs, a testik si robila? Ja mam tiez ostatne okrem prs, testik duchuje ale nechcem sa zbytocne vytesovat kedze neviem ci vobec bola ovu 😅
@svetielko2222 my sme sa o to ani nesnazili takze neviem ti povedat po akom case proste sme to neriesili vobec ze ked bude tak bude ked nie tak nie a je to tu 🙂 ani sama som nechcela uverit koli tej ms ale predsa 🙂
@svetielko2222 🙂 robila dnes lebo som hrozne nedockava a tak mi treba, som 11DPO, robila som ho poobede a biely ako sneh ☹ ale tak mi treba ked testujem skorej...jediny priznak co mam bolesti ako pri MS ( ale to je skor priznak ze pride MS ako zeby som bola tehu, takze neviem) a som dufala ze aspon prsia sa zacnu nejako "ozyvat" ale tie mam este mensie a menej citlive ako pred MS, takze tak...musim pockat co sa bude diat 🙂 ale je to strasne toto cakanie!!! a ty mas ake priznaky a test? a kolko DPO si?alebo kedy by si (ne)mala mat MS?
@sabibi51 aha tak je to zrejme najepsie. Bodaj by to kazdemu tak vyslo, lebo tie nervy a stresy nikomu nepridavaju. My to tiez berieme zhruba podobne, uz som bola nastavena na stav pohody, napadlo ma testnut sa len tak, ved to robi kopu bab a ja navyse nieco citim, ale ako tipycka baba pri myslienke na testik som zacala duuufat noa uz som v tom..ako v tom kolotoci myslim :D
@katy2210 Juj, rada by som ti napisala nieco vhodne ale neviem co, som v podobnej situacii. Podbursko ma pobolieva, picha ako pred ms a k tomu aj dalsie priznacne veci, okrem tych prs, nie su ani velke,ani bolestive. Testla som sa dnes pre zaujimavost pretoze pri nepravidelnej ms netusim kedy a ci ovulka bola, ale preco sa netestnut 😀 foto mam myslim o stranku, dva dozadu. Ano tie nervy su zle, a dokonca ked viem, ze tu je nejaky gyekologicky problem, nechcem sa vyesovat zbytocne, chladna hlava musi byt. Jedine zeby pomohli vitaminky co som uzivala.
@svetielko2222 podla testu to u teba vyzera dost nadejne 🙂 velmi drzim palce!!
@katy2210 dakujem krasne 🙂 velmi by som si to priala, ale natolko sa bojim sklamania, ze zatial rozmyslam nad racionalnym dovodom preco by mi to vyslo takto ak to nema byt tehu, neuzivam ziadne lieky ani nic...psychicky sa zblaznim kym ho zopakujem 😀
Kocky.. Mali ste nie niektora spinenie po ovu? Ja ho mam od vcera, tj. 7-8DPO a silneje... Tak bud pride skora mrcha alebo som priserne zle pocitala a telo zblblo... 😐
@sofi88 to mávaš každy mesiac?ak nie može to byt inplantačne.
@butterfly333 nemala som to este.. Ani pri prvom tehu
Dakujem pekne zajtra idem k dr tak uz pockam a uvidim .. Dam vediet ako som dopadla 🙂

@sabibi51 vyckam, pockam, urobim, zatial sa netesim 😒 potichu dufam 😉 aaach mame my zeny problemy co, zatial co chlapi sa len zvezu 😀