Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
baby, na tento fialovy mamatest/gravitest sa urcite nespoliehajte, myslim, ze snehobiely som ho este nevidela. Zena ma bezne HCG okolo 5 a tento test to bud zachyti, alebo ma velmi vela farbiva. Skuste sa na test zapozerat este pred tym ako ho pouzijete, na suchy a uvidite tam druhu ciarku. Preto aj po namoceni do vody ukazal slabulinku ciarocku. Toto je moj a tehu som nebola, akurat som dalsie dni nic ine nerobila iba testovala a testovala a vzdy som mala taketo dusiky.
Toto je ukazka inych testov, ako to pri naozajstnom tehu ma byt a pekne silniet. Testy su robene tri dni po sebe, pekne vidno ako ciarka silnie a bum som 23.tt
@leto79 no ja si dovolím tvrdiť, že toto, čo si mala ty nie je kanálik ani falošný duch, ale reálny hcg "duch" (a určite to nie je z hcg 5). Takže si skôr myslím, že vtedy u teba išlo o biochemické tehu, vajko sa neudržalo, hcg zákonite nestúpalo.
Uznávam, že tieto "nové" mamatesty (ja si pamätám ešte mamatest s citlivosťou 25 a to boli mega najlepšie testy na trhu...), že "duchujú", robia kanáliky atď., ale to, čo máš ty na foto je echt ružová čiarka 🙂
@piacere no mozno ano, testy som robila po KET cize mohlo sa nieco diat, ale zaroven musim uznat, ze ostatne testy boli snehobiele - pepino aj ladymax, len tieto "fialky" furt daco ukazovali., a to som ich spravila asi 12 😀 Nerobila som nic ine, len na nich 1000x za den kukala a teda na psychike mi to nepridalo, takze tento fialovy nikdy viac.
@chmurkaxy tak potom je už len jedno jediné riešenie... vykašľať sa nadobro na mamatesty a viac ich nekupovať 🙂 Aj keď je to veľká škoda čo sa s nimi porobilo, pretože kedysi to bol nedostatkový tovar kvôli tomu, aké boli dobré... a ženy boli schopné obehať celú BA (lekárne), aby ho zohnali... fakt ho škoda...
@piacere presne, 2012-2013 boli úplne top. Potom sa podľa mňa ulakomili na to,že veľká predajnosť a dali ich do Ciny (to je ok,ja milujem Aziu a žila som tam,tqkze pre mňa ázijské nie je apriori zlé), len si myslím,že ich vlacia v kontajneroch na lodiach a tam im premrznu. Lebo presne to som čítala o nejakých testoch,že boli vystavené väčšiemu chladu,ako bol odporúčaný,a všetky boli falošne pozitívne.
Len keď iné práve v lekárni nemajú,aj mamatest je dobrý 🙂 každá z nás tam totiž čaká diaľnicu 🙂
@ivushka14 ahoj tak ako pokracujes? Ja som nakoniec na pn lebo veduca mi robila v robote problemy tak som sa dala vypisat u obvodnej s tym ze som tehotna ale ta potrebuje vyjadrenie od gynekologa tak tam idem dalsi tyzden v stredu dufam ze to dobre dopadne a ty ako s testami?
Ahojte, horny test z rana, spodny zo vcera..dnes 12dpo. Vidite tam rozdiel?

A toto je co, duch alebo kanalik?