icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dothy1
23. mar 2016

A toto je co, duch alebo kanalik?

dothy1
23. mar 2016
nina88
23. mar 2016

@dothy1 ďakujem za odpoved. A kolky den po ovulácii si asi bola keď si si ho robila a vyšiel negatívne?

dothy1
23. mar 2016

@nina88 21a 22 dpo..hcg bolo 52 a ten test negativny

nina88
23. mar 2016

@dothy1 ja som 14 DPO. Tak možno to ešte nie je úplne stratené.

meli8412
23. mar 2016

@dothy1 u mamatestov je to velmi tazke urcit, takehoto ducha robia, ked namocis do vody. Drzim palce, aby to bola tehu ciarka.

dothy1
23. mar 2016

@meli8412 toto je gravitest, ale asi je to ten isty vyrobca..ja som dnes 11dpo a ovulacny test pozitivny, dr.max negativny a tento gravitest volnym okom ciarku vidiet, ale vcera bol uplne biely..no uvidim, lebo dnes som zacala aj spinit, takze najskor dostanem ☺

haannka
23. mar 2016

@nina88 aj ja som si ho kupila...dnes som 9.den po et a je negativny...no ja stale dufam

dothy1
23. mar 2016

@haannka ktory si si kupila?

katy2210
23. mar 2016

@dothy1 ahoj ak sa smiem pridat ja som dnes 12 DPO, vcera snehobiely test...a tiez som dnes zacala spinit ☹ asi sa to spusta uz...mas aj nejake priznaky?

haannka
23. mar 2016

@dothy1 ten plus lekaren

dothy1
23. mar 2016

@katy2210 nemam ziadne..alebo inak - mam vsetky priznaky na MS 😃

dothy1
23. mar 2016

@haannka skus pre istotu aj iny test

leto79
23. mar 2016

baby, na tento fialovy mamatest/gravitest sa urcite nespoliehajte, myslim, ze snehobiely som ho este nevidela. Zena ma bezne HCG okolo 5 a tento test to bud zachyti, alebo ma velmi vela farbiva. Skuste sa na test zapozerat este pred tym ako ho pouzijete, na suchy a uvidite tam druhu ciarku. Preto aj po namoceni do vody ukazal slabulinku ciarocku. Toto je moj a tehu som nebola, akurat som dalsie dni nic ine nerobila iba testovala a testovala a vzdy som mala taketo dusiky.

leto79
23. mar 2016

Toto je ukazka inych testov, ako to pri naozajstnom tehu ma byt a pekne silniet. Testy su robene tri dni po sebe, pekne vidno ako ciarka silnie a bum som 23.tt

leto79
23. mar 2016
katy2210
23. mar 2016

@dothy1 presne ako ja...no som zvedava, ale ja nemam ziadny pozitivny test na rozdiel od teba 🙂 drzim palce

piacere
23. mar 2016

@leto79 no ja si dovolím tvrdiť, že toto, čo si mala ty nie je kanálik ani falošný duch, ale reálny hcg "duch" (a určite to nie je z hcg 5). Takže si skôr myslím, že vtedy u teba išlo o biochemické tehu, vajko sa neudržalo, hcg zákonite nestúpalo.
Uznávam, že tieto "nové" mamatesty (ja si pamätám ešte mamatest s citlivosťou 25 a to boli mega najlepšie testy na trhu...), že "duchujú", robia kanáliky atď., ale to, čo máš ty na foto je echt ružová čiarka 🙂

leto79
23. mar 2016

@piacere no mozno ano, testy som robila po KET cize mohlo sa nieco diat, ale zaroven musim uznat, ze ostatne testy boli snehobiele - pepino aj ladymax, len tieto "fialky" furt daco ukazovali., a to som ich spravila asi 12 😀 Nerobila som nic ine, len na nich 1000x za den kukala a teda na psychike mi to nepridalo, takze tento fialovy nikdy viac.

chmurkaxy
23. mar 2016

@piacere aha,ja som mala takéhoto teraz v pondelok a hcg 4,7. Dvadsaťjeden dní po KET, sex medzitým nebol (ani ovu), takže tehu to nebolo. Rozklikni fotku,tam vidno ružovú,na náhľade je šedý.

dothy1
23. mar 2016

@leto79 pozri vyssie, co som pusala ..mne ciarky ukazovali len dr.max, mamatesty, gravitesty a clearblue..ostatne testy biele resp. naznak ciarky so silnym zmyslom pre domyslavost..a bolo to tehotenstvo potvrdene aj z krvi, aj ked sa neskoncilo dobre.

piacere
23. mar 2016

@chmurkaxy tak potom je už len jedno jediné riešenie... vykašľať sa nadobro na mamatesty a viac ich nekupovať 🙂 Aj keď je to veľká škoda čo sa s nimi porobilo, pretože kedysi to bol nedostatkový tovar kvôli tomu, aké boli dobré... a ženy boli schopné obehať celú BA (lekárne), aby ho zohnali... fakt ho škoda...

leto79
23. mar 2016

@dothy1 no ano, mrzi ma, ze to neskoncilo dobre, ale pri zdravom tehu to musi jednoducho pekne silniet... nie iba duchovat niekolko dni. Isto sa vam raz kazdej zadari, aj my sme presli nelahkou cestou, len do tych fialovych testov sa asi naozaj neoplati investovat.

nina88
23. mar 2016

@leto79 kolko dni DPO sú robené tie tri silnejúce prosím ta?

chmurkaxy
23. mar 2016

@piacere presne, 2012-2013 boli úplne top. Potom sa podľa mňa ulakomili na to,že veľká predajnosť a dali ich do Ciny (to je ok,ja milujem Aziu a žila som tam,tqkze pre mňa ázijské nie je apriori zlé), len si myslím,že ich vlacia v kontajneroch na lodiach a tam im premrznu. Lebo presne to som čítala o nejakých testoch,že boli vystavené väčšiemu chladu,ako bol odporúčaný,a všetky boli falošne pozitívne.
Len keď iné práve v lekárni nemajú,aj mamatest je dobrý 🙂 každá z nás tam totiž čaká diaľnicu 🙂

leto79
23. mar 2016

@nina88 toto je po KET - 5., 6. a 7.den, cize ako keby 10, 11 a 12 DPO

zuzannaaa
23. mar 2016

@dothy1 ja myslim ze tehu

malinka2020
24. mar 2016

@ivushka14 ahoj tak ako pokracujes? Ja som nakoniec na pn lebo veduca mi robila v robote problemy tak som sa dala vypisat u obvodnej s tym ze som tehotna ale ta potrebuje vyjadrenie od gynekologa tak tam idem dalsi tyzden v stredu dufam ze to dobre dopadne a ty ako s testami?

dothy1
24. mar 2016

Ahojte, horny test z rana, spodny zo vcera..dnes 12dpo. Vidite tam rozdiel?

dothy1
24. mar 2016