Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby poradte.. Neviem ako to vysvetlit.. snazime sa a tyzden pred ms mam PMS..a presne viem ze uz dostanem ms.to znamena bolia ma prsia, brucho ma boli, nervozna som a pod..poznam sa a viem ze dostanem.. Je tam nejaky rozdiel od PMS a priznakov tehu..? proste ma unavuje to, ze zase to nevyslo, a ze to uz viem tyzden dopredu..:(
@lanci23 to sme na tom podobne aj ja viem už týžden do predu že to nevyšlo,no ano trapi ma to ale čo na robíme.
@nnika017 Vidis zda sa to aj mne aj tebe,ze to mame rovnake. Ked si mala teraz pravidelne ms tak asi vies odhadnut ci ti meska alebo nie. Ja to tu neriesim, riesim ten testik, teda ma skor zaujimal nazor inych osob 🙂 Ale aj tak nie som mudrejsia.
@lanci23 ahoj,ja som tiez mala predm.syndrom..tiez som 3mes vedela,ze uz dostanem..no a na 4mes ked som ostala tehu som mala rovnake priznaky(prsia boleli,jedla som,podbrusko bolelo ) jedine co bolo INE bolo,ze som bola kludna a unavena......a ja furt pred MS bola dost podrazdena ,hasteriva,naladovaaaa......a toto mi bolo podozrive aka kludna som....no podbrusko bolelo,takze som neverila ze som tehotna😁
@sara34valentina moja ako sami máš??
@svetielko2222 mas aj nejake priznaky?ja mam boli ma sem tam podbruskom a mam naliate prsia ale nebolia ma stale som nafuknuta jak balon castejsie chodim cikat.a uz aj kyselinu som mala par dni.
@nnika017 No samo, ze priznaky mam, tak ako kazda snazilka 😀 len zas si nechcem nahvoarat, vies. To s podbruskom mam tiez kazdy den, cikat chodim casto, aj krize ma bolia. Prsia ma tiez nebolia, neviem ci tam neni nejaka zrada, asi by mali 😅 Ako to myslis, ze si mala kyselinu? v zaludku? aj si grckala ci nevysla z teba?
Napinalo ma ale nevysla zo mna ano zo zaludka trvlla mi tak )3dni a vzdy tak pobede a na vecer.co som nikdy nemala.No sak uvidime a tie prsia mali bi boliet ale aj nemusia este.
@nnika017 Tak myslim, ze ja v tom mam jasno. Velmi dobre viem,ze pri tehu prsia bolia 😖 Mas este doma nejaky dalsi testik?
@svetielko2222 ano mam este testik keden doma a ten ai spravim az o par dni uvidim....Moja kamaradka bola 3mesiace v tom a este aj 2mesiace mala menzes a nevedela o tom..aj take sa stava
@nnika017 Akej znacky, tiez mamatest? Lebo ja mam ten, a ked tu jedna baba spominala, ze duchuje tak nie som tym nadsena. Pravdaze sa take stava, dokonca niekdore zeny ovela dlhsie netusia o svojom tehu, ale to sa zrejme nam nemoze stat 😀 Len tu bolest prs naozaj pripisujem tehu, zazila som to, a teraz to nemam.
No hej mamatest ani ja som stoho neni nadcena rozmyslam ze kupim si iny.tak to je jasne ze nemoze sa to nam stat ja som to len tak spomenula aj ty mas este testik nejaky?
@svetielko2222 ja ked som nevedela že som tehu tam ma prsia vobec neboleli,ja ked som sa v sobotu vydavala ani som nevedela že som tehu netušila som to no vnedelu mi došlo nejak nevolno no a v pondelok že kupim test a a nanom //.A to som nemala vobec žiadne pms vobec.
@butterfly333 hej sak kazda zena to inak vnima.jedna to viac vnima a citi a druha zas ani nevie o tom.
@butterfly333 Zaujimave, ale aspon si mala o stres menej na tej svadbe 😉 Neskor si mala priznaky? Vsimla som si, ze nie kazdu zenu tie prsia bolia, mna nebolievali ani pred MS nikdy. Ale ked ma boleli poprve v zivote, vdaka tomu som pochopila, ze som tehu.
@butterfly333 z posledneho melem 😁😂😂😁nohy puchnu,voda....krize bolia....prajem si cim skorej 😊😊😊😊😊😊
@svetielko2222 ved prave ani mna pred pms nikdy prsia nebolia,no ako som si v ten pondelok po svadbe spravila test a boli // ti poviem tušim hned v ten den sa mi objavili aj príznaky. No prsia začali neskor.
@sara34valentina tak to poznám moja neboj všetko bude ok a za chvílku pojdeš rodit,vieš kedy asi?
@butterfly333 Ved samozrejme, ked uz vies o co ide, privolas si aj priznaky 🙂 Ja si ich teraz nechcem velmi privolavat kedze stale neviem. Aj ked,priznaky uz boli skor pred testom. Ale je to diskutabilne.
@butterfly333 Termin mam 17.4. Ale tusim buduci tyzden to pride
@sara34valentina joooj moja držím palčeky moooc. 🙂 🙂 🙂
Ja som ho uplne zahodila lebo som si ho robila o 6 este taka prispata ze nic zase a pak ked sme stali o 8 som ho vytiahla z kosa lebo minuly mesiac som mala uplne biely preto ma to zmiatlo, od rana tomu nemozem ani uverit, uvidime🙂 Dakujem za odpovede veeeelmi pekne
Ahojte žienky, idem si aj k Vám po radu 🙂 ms mi meska 5ty deň, bazalka sa drzi okolo 37 a test negatívny, mam pocakt este a keď nesojsu otestovať radšej neskôr?

@svetielko2222 ja tiez take iste som mala ako si mala ty tiez vobec neviem nacom som sak skusim asi inu znacku to spravim najlepsie citala som ze mas nepravidelnu menstruaciu lebo ia tak isto ale posledne tri mesiace som ich mala ako hodinky