Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eliska811 Juuj nechcem sa predčastne tešiť ale ďakujem dnes urcite pojdem kupit dalsi. Som 35 dc ale dpo presne neviem kedze to mam take vselijake ovulacie mam posunute a niekedy som mala aj anovulacne cykly cize som fakt teraz na važkach. No takyto testik som este nemala. Najprv mi nic neukazalo, dala som ho späť a potom po paru minutach ze preistotu este pozriem a toto na mna cakalo. 😳😃
@cinderella821 dufam, ze tam najdes aj nabuduce a silnejsiu, tieto testy su najhorsie, takychto duchov maju aj vtedy, ked sa namocia do vody. Ja by som asi skusila inu znacku. Drzim palce!
@cinderella821 to poznám, asi presne viem čo prežívaš 🙂 ale ako som písala kúp si aj taký aký si robila, aby si vedela porovnať zajtra či silnie. Ak tam je zajtra bude krajší aspoň o kúsoček. Mne mamatesty strašne duchovali a nič z toho. Dr. Max nikdy 🙂 👍
@zuzana256 Ja som rano dostala menzes, takze tehotna nie som. A Ty mas isto ovulaciu 🙂
Ahojte baby dnes som si robila test inu znacku furt slabulinka ciarka a menzes nikde uz 20den takze co ine mi ostava len gyn.som stoho na nervy vcera az do rana ma bolela tak hlava ze celu noc som ani poriadne spat nemohla :(
@tygricatko podla ms kalendara mam az zajtra alr netusim ci uz aj mohla bit alebo estr je len ked mi tento mesiac ms meskala 6 dni a prisla tak aj plodne sni mam isto posunute lebo sa neviem teraz ani zorientovat podla kalendara a neviem co mam cakat
@tygricatko mala som ju dostat 11.3 a prisla az 17.3
@tygricatko bt je stale na37,4 a krize ma bolia stale teraz ma bolia vajecniky obi dva chodim casto curat
@zuzana256 Na Ti v tomto neporadim, ja som to nikdy az takto vedecky nebrala 🙂 Ale nerozumiem na co chces cakat, ako pises. Ved sa s partnerom milujte, ked mate chut, kedykolvek 🙂 a nechaj sa prekvapit, ci menzes pride ci nepride 😉
@tygricatko ok
@zuzana256 ak si mala mrchu 17,3, tak si dnes 14. deň cyklu?? čiže sa ti teoreticky blíži ovu. Takže bolesť vaječníkov je normálna. Ak máš BT ráno po prebudení tam dolu alebo v ústach 37,4 a meriaš skutočne správne a tak ako sa má, tak buď si tento cyklus už po ovulácii (a prišla teda skôr) alebo máš problém so štítnou žľazou (viem, že pri štítnej žľaze je takto vysoká BT a môže to byť aj dôvod neschopnosti otehotnieť - tá zle pracujúca štítka....)....
@piacerepodla ms kalendara by mala bit zajtra ovu ved uvidim ked rano zmeram kolko bude a aka by mala bit bt v den tefa zajtra rano ak bude ovu nizsia ako 37,?
@zuzana256 ono nejde o to, aká by mala byť BT, hlavné je, aby krivka bazálenej teploty (ak sa na ňu pozrieš od prvého dňa jednej mrchy do prvého dňa druhej mrchy)... tak by mala byť "dvojfázová). Pred ovuláciou sú teploty nižšie (a je jedno, či u niekoho 36,2 a u niekoho 36,7) a po ovulácii sú teploty vyššie (napr. baba, ktorá má pred ovu 36,2 môže mať po ovu len 36,6 a baba ktorá má pred ovu 36,6 bude mať po ovu možno 37,0).... ale určite nie je OK aby si mala pred ovuláciou 37,4 ... to je proste veľa.... to by si po ovu mala možno aj 37,7 a vyššie a to už by si cítila aj na normálnej teplote pod pazuchou... proste neexist... a ak to tak je, tak potom je nejaký zdravotný problém v tele...
@zuzana256 aj mne sa to raz jeden cyklus stalo že pred ovu som mala 37,0 no na druhý den bola 36,6 a další neviem čím to bolo no raz sa mi to stalo,Inak mávam pred ovu 36,6 po ovu 36,9- 37.3
To som nechtiac odoslala sebe
@nabanndonejamais ja tam nieco vidim
@sonaja iné sú preklepy resp.ked si to mobil " prepise " , tomu rozumiem 😀. Ale zas mne je to jedno, každý nech si piše ako chce , ale ked chcú normálne odpovede treba aj normálne sa vyjadrit. Ale určite sme nie od toho tu aby sme sa naťahovali kvôli gramatike, takze pekný večer Tebe aj Zuzane256 😉
Dnes mam asi uz ovu lebo ked aom sla na wc curat mala som vytok ako vajecnu bielok a vodnaty tak sup sup sme skusili uz len dufat ci sa zadari

@piacere Ďakujem, určite skúsim, už počkám do piatku, či sa objaví menštr. , ráno urobím testík a dám vedieť 😊