Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby tak sa lucim s touto skupinkou, dnes sa uz o duchovi neda hovorit, su to jasne kolajnice. Drzte sa
@matamk tak gratulujem a prajem krasne tehulkovanie až do konca. 🙂
@cinderella821 😀 krása
@cinderella821 to je pozitivny test, gratulka
@cinderella821 ja tieeeež s tebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@cinderella821 sak asi budeme tehu spolu ak vsetko pojde podla planu 🙂
@matamk jaaj že aj tyy ☺️ tak to je supeer, potom napíšem ako som dopadla u doktorka ☺️💕 tesiim sa s tebou (mozem tykat?😋)
@cinderella821 kraaaasna ciarocka.. Sup k lekarovi aby mohol priletiet bocian🍀🍀🍀😊
@misel0806 sa smejeme s manzelom ze bociany este poriadne ani neprileteli ale k nam asi predcasne 😃🙏🏻🙏🏻 dakujem krasne verim ze ultrazvuk ukaze o paru tyzdnov nas maly zazrak ❤️ 🍀
@cinderella821 drzim 👍 nech sa podari😀
ktore testy su spolahlive ktore ukazu a nerobia kanaliky
Podla mna áno, ja som to kúpila v DM a mala som // a bola som tehotná 😀
ten axiom set ma 25 mlu ale nic neukazuje iba kanali nemam to poriadne odskusany tent test kedze vzdy mam women secret
@misel0806 vcera ma boleli vajecniky a mala som aj hlien biely vodnty tak mhla ovu prebehnut uz vcera aj sme mali sex a dnes asi nebud tak si myslim ze aj keby ovu mala bit dnes co podla ms kalendar ami ukazuje tak ten vcerajsi sex staci kedze sa sperme drzia nejakich 4-5 dni tak nejako
@cinderella821 jasne tykame si. Ja sa chystam buduci tyzden k Dr. tak dufam ze vsetko je tam kde ma byt.
@matamk Presne tak, budem sa modlit aby nam to vyslo ako ma byt. 🙏🏻☺️

@nnika017 dakujem pekne potom ak by tak sa ozvem