icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

pepka123
1. apr 2016

@lanci23 asi vyskúšam 🙂

daniela988
1. apr 2016

@luta13 ďakujem 🙂 zajtra vyskúšam ešte jeden

bambuska1234
1. apr 2016

@nikasaj ahoj 🙂 ja som v januári nastúpila do novej prace🙂 tri roky sme sa snažili 🙂 najskôr duphaston potom inofolik skoro rok som užívala potom som pila alchemilku a tiež som užívala valovicove kvapky a nič 🙂 keď som si našla novú prácu kde som bola spokojná a na snaženie som sa vykaslala a viacej sa sústredila na prácu 🙂 potom sme si s priateľom naplánovali svadbu na 13.8.2016 sme si povedali že po svadbe pojde priateľ na vyšetrenie lebo iba ja som bola vyšetrená a bola som v poriadku 🙂 mysleli sme viacej na našu svadbu a ja hlavne na novú prácu 🙂 hovorila som si ze by to po svadbe bolo lepsie aspon by som si mohla dat vinko a tu je výsledok 🙂 takže psychika robi svoje :-* prajem veľa šťastia 🙂 viem že sa mi to ľahko hovorí aby si myslela na niečo iné ale ono to vážne funguje 🙂 drzim palce 🙂

luta13
1. apr 2016

@bambuska1234 krasny pribeh...srdecne gratulujem a prajem nadherne tehulkovanie 😉

luta13
1. apr 2016

@nikasaj silno Ti drzim palce, aby nove prijemne pracovne miesto prinieslo do Tvojho zivota aj ocakavane ovocie, ktorym je Tvoje vysnivane tehotenstvo!...Verim, ze to vyjde v case, ked na to nebudes tolko mysliet a verim, ze to bude coskoro...Pretoze cakat a snazit sa 4 roky, to chce poriadnu davku trpezlivosti...Takze Boh s Tebou 🙂

dubarka
1. apr 2016

Ahojte. Čo myslíte?

lanci23
1. apr 2016

@dubarka podla mna je to tam..mne taky vysiel vcera a to mi dva dni meskal menzes.

petuskaa12
1. apr 2016

@bambuska1234 ja to mam podobne..ja som sice nebrala nic..obaja sme mali vysetrenia v poriadku a nedarilo sa..nejak extra sme to neriesili.
V oktobri sme naplanovali svadbu na april l, ja ako nevesta som zacala vsetko riesit a v januari sme otehotneli 🙂 ani sme poriadne nevedeli kedy 🙂 a myslim ze tomu prispela aj zmena zamestnania..mam kludnejsiu pracu nez som mala 🙂 vsetko sa deje ako a kedy sa ma 🙂

dubarka
1. apr 2016

@lanci23 aj mne mešká 2dni

kacenaaa
1. apr 2016

Ahoj baby..nechcem vyzerať trápne ale chcem sa opýtať na váš názor...so snúbencom sme mali sex stým že všetko skončilo tam kde ma...hneď na druhý deň má začalo strašne bolieť brucho trvalo to dva. Dni a teraz cítim že mám citlivé bardavky na Dotyk také boľavé...akurát mám dostať mrchu... Čo myslíte? Nemohla som nič cítiť hneď na druhý deň však? 🙂

sonaja
1. apr 2016

@kacenaaa mihla pikial si mala prave ovulácie. Tak si mihla to citit.a kedy ste mali sex?

sonaja
1. apr 2016

@kacenaaa ak toteda bolo okolo polovice cikku.a nie 3 dni pred menzesom

kacenaaa
1. apr 2016

@sonaja pred 6 dňami.. Teraz 4trho mám dostať mrchu... Netuším ako to mám s ovulaciou

sonaja
1. apr 2016

@kacenaaa ak mas pravidelnu ms tak zhruba v polovicke ciklu tz.15 dni id zaciatku ms.ale mizes to mat poaunute a mohla sibmat vtedy orave ovu a to si citila. Myslim si.a chxes byt tehu?

kacenaaa
1. apr 2016

Nemám pravidelne brala som mesiac pred tým duphaston... A keby som bola tehu bola by som rada...je to čudné no

kacenaaa
1. apr 2016

@sonaja mám hustý biely výtok bez zápachu alebo žeby mi prišiel nejaký nezdravý

sonaja
1. apr 2016

@kacenaaa tak uvidis v oondelok.ak nedostaneš treba testovat 😀

sonaja
1. apr 2016

@kacenaaa vraj miektorw tu pisali ze mali a boli tehu ale pred ms je to aj normalne no moja snad ri to vide.ja tiez testujem v nedelu ☺

kacenaaa
1. apr 2016

@sonaja uvidím... Ako to dopadne ale myslím že nie...no nechápem tie prsia je to také čudné...to sa mi nestáva

sonaja
1. apr 2016

Drzim palce

kacenaaa
1. apr 2016

@sonaja bola som u lekára a robíl mi profil hormonálny a povedal že som toho mesiaca nemala ovulaciu...ale napadlo ma že čo ak som ju ešte nemala a mala som ju až po testoch v ten čas keď má bolelo to brucho a v ten čas sme mali sex...neviem no

sonaja
1. apr 2016

@kacenaaa dobre rozmyslas. je to mozne ale neviem len tak uvazujem neviznam sa v tom nejak.mozno dr.vie zistit z toho ci boka xi bude.zeby.no neviem absolutne sa neviznam v tomro.ake všetko je mozne

lanci23
1. apr 2016

@dubarka ja si myslim ze si. 😀 testni v pondelok..uz by to malo byt tmavsie. Jedna snazilka, som videla dnes, ma pred ms a uz ma tmavu ciarku a ja taku svetlucku.zvlastne 😀

kvietok227
1. apr 2016

@dubarka myslim si ze je pozitivny gratulujem

laska07
1. apr 2016

@bambuska1234 gratulujem a drzim palce.Meska ti uz?

luta13
1. apr 2016

@dubarka ja vidim //...gratulujem a ak Dr.potvrdi tehu, tak uzivaj tehulkovanie...ak chces, pozri moj Album "Druhe dietatko Sebastian" a tam hned prva fotka su moje testy 2-3 dni po meskani MS 😉

sonaja
2. apr 2016

Dievcence prisim o radu teraz ja.dakujem. Som 2 dni ored ms.je to rapid neviem co

daniela988
2. apr 2016

Ahojte, tak toto je dnešný ranný 🙂

daniela988
2. apr 2016

@dubarka ja som taký mala v pondelok ;)

laska07
2. apr 2016

@daniela988 gratulujeeem ☺☺☺ Ku lakarovi sa kedy chystas?