Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ďakujem 🙂 zajtra vyskúšam ešte jeden
@nikasaj ahoj 🙂 ja som v januári nastúpila do novej prace🙂 tri roky sme sa snažili 🙂 najskôr duphaston potom inofolik skoro rok som užívala potom som pila alchemilku a tiež som užívala valovicove kvapky a nič 🙂 keď som si našla novú prácu kde som bola spokojná a na snaženie som sa vykaslala a viacej sa sústredila na prácu 🙂 potom sme si s priateľom naplánovali svadbu na 13.8.2016 sme si povedali že po svadbe pojde priateľ na vyšetrenie lebo iba ja som bola vyšetrená a bola som v poriadku 🙂 mysleli sme viacej na našu svadbu a ja hlavne na novú prácu 🙂 hovorila som si ze by to po svadbe bolo lepsie aspon by som si mohla dat vinko a tu je výsledok 🙂 takže psychika robi svoje :-* prajem veľa šťastia 🙂 viem že sa mi to ľahko hovorí aby si myslela na niečo iné ale ono to vážne funguje 🙂 drzim palce 🙂
@bambuska1234 krasny pribeh...srdecne gratulujem a prajem nadherne tehulkovanie 😉
@nikasaj silno Ti drzim palce, aby nove prijemne pracovne miesto prinieslo do Tvojho zivota aj ocakavane ovocie, ktorym je Tvoje vysnivane tehotenstvo!...Verim, ze to vyjde v case, ked na to nebudes tolko mysliet a verim, ze to bude coskoro...Pretoze cakat a snazit sa 4 roky, to chce poriadnu davku trpezlivosti...Takze Boh s Tebou 🙂
@bambuska1234 ja to mam podobne..ja som sice nebrala nic..obaja sme mali vysetrenia v poriadku a nedarilo sa..nejak extra sme to neriesili.
V oktobri sme naplanovali svadbu na april l, ja ako nevesta som zacala vsetko riesit a v januari sme otehotneli 🙂 ani sme poriadne nevedeli kedy 🙂 a myslim ze tomu prispela aj zmena zamestnania..mam kludnejsiu pracu nez som mala 🙂 vsetko sa deje ako a kedy sa ma 🙂
Ahoj baby..nechcem vyzerať trápne ale chcem sa opýtať na váš názor...so snúbencom sme mali sex stým že všetko skončilo tam kde ma...hneď na druhý deň má začalo strašne bolieť brucho trvalo to dva. Dni a teraz cítim že mám citlivé bardavky na Dotyk také boľavé...akurát mám dostať mrchu... Čo myslíte? Nemohla som nič cítiť hneď na druhý deň však? 🙂
Nemám pravidelne brala som mesiac pred tým duphaston... A keby som bola tehu bola by som rada...je to čudné no
Drzim palce
@dubarka myslim si ze je pozitivny gratulujem
@bambuska1234 gratulujem a drzim palce.Meska ti uz?
@dubarka ja som taký mala v pondelok ;)
@daniela988 gratulujeeem ☺☺☺ Ku lakarovi sa kedy chystas?

@lanci23 asi vyskúšam 🙂