icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mima177
3. apr 2016

@zuzannaaa Super 🙂))) gratulujeeeem 🙂

ny9
3. apr 2016

Ahoj vidim ze si ma oznacila v komente ;) ja som si odvtedy test nerobila, a dnes mam dostat MS zatial nic tak zajtra ked nedostanem testnem @sonaja

sonaja
3. apr 2016

@ny9 ahoj hej vyssie som dala teaty fotio a dnes som zase twatovaka a nic 😔

ny9
3. apr 2016

Aj ja cakam naschval az na meskanie lebo pred tym nie ke nic iste a cim viac sa testujeme tym viac sa sledujes .. Ja som tieto dni nato aj zabudla a uvidim tento tyzden co ide 🙂 @sonaja

piacere
3. apr 2016

@nnika017 aj ti mešká mrcha alebo ako to je u teba? lebo som si teraz prelistovala stránky dozadu a prvého ducha si mala pred desiatimi dňami? 😲 To je nereálne, aby pri zdravom tehotenstve bolo na teste toto za desať dní.... Alebo to predtým bol kanálik a teraz sa začína objavovať reálny duch.... ťažko povedať.
Ale ak ti už mešká mrcha a testy nesilnejú, len majú takéhoto pidi dušíka, tak je to pravdepodobne biochem. tehu.... a zbytkové minimálne hcg v tele....

nnika017
3. apr 2016

@meli8412 tie stare nemam uz testy no a menzes dnes uz 23den ale pondelok idem gyn.

nnika017
3. apr 2016

@piacere no ajo hovoris mozna to bol kanalik neviem ale vcera to bola ciarka pretoze bola ruzova to viem na isto tak pondek idem gyn.budem mudrejsia

dkethe
3. apr 2016

baby, taka mala negativna recenzia na Gravitest a jeho nechut robit Kolajnice .. obe v 27DPO, hore gravitest, dole Pepino...

meli8412
3. apr 2016

@nnika017 drzim palce, ale divne,ze este nemas kolajnice, ked ti uz vynechava 23 dni. Ale nadej vzdy, pokial nedostanes ms. Moja znama mala snehobieli test aj po 30 dnovom meskani a bola tehu. Potom daj pondelok vediet.

nnika017
3. apr 2016

@meli8412 ano dam vediet urcite 🙂

ny9
3. apr 2016

Mne vcera/dnes mali prist MS tk som si spravila test a do minuty sa objavilo toto co myslite?

senselinka
3. apr 2016

@ny9 gratulujem, si tehotna 😉

dubarka
3. apr 2016

@ny9 Gratulujem 😊

ny9
3. apr 2016

@dubarka @senselinka este radsej nie kym to nie je iste 🙂 ale dakujem ste zlate 🙂

zuzana256
3. apr 2016

@ny9 ruzova ciarocka pekna je

salome51
3. apr 2016

@ny9 myslím že môžeme gratulovať 😉

denidi
3. apr 2016

@ny9 je to tam,drzim palceky,aby krasne silnela 🙂

zuzana256
3. apr 2016

@denidi kiezby som mala tiez take ciarocky pred mrchou este ani vobec sa neuhniezdovalo ale dnes ma tak riadne pichlo na lavej strane a ms ma prist az 14.4 prsia citim dnes aj trosku citlive

denidi
3. apr 2016

@zuzana256 neboj,isto sa aj vam zadari a mozno uz sa aj zadarilo 🙂 kolko si po ovulke?

zuzana256
3. apr 2016

@denidi po ovulke som 9 dni

piacere
3. apr 2016

@zuzana256 prepáč, ale ty sa strácaš sama v sebe a netušíš, kde je sever - čo sa týka tvojho cyklu.... 30. 3. si písala, že máš zrejme ovu, lebo ťa bolia vaječníky a máš výtok (čo by aj sedelo, keď píšeš, že mrchu očakávaš 14,4. - to by totiž od toho 30.3. bolo presne 13 dní luteálnej fázy, čiže reálne skutočne mohla byť ovu toho 30.3). Čiže ak to tak bolo, tak si dnes nejaký 3-4 deň po ovulácii... aký deviaty? 😕

zuzana256
3. apr 2016

@piacere ano pisala ze vten den mam ovu ale podla kalendara ale co som mohla mat tak to bolo dna 23.3 a tom som mala aj taky vytok na ovu

piacere
3. apr 2016

@dkethe no ono niektoré testy sú iba takto napustené farbivom a tá testovacia čiarka proste silnejšia nebude, nemá kam tmavnúť. Preto je pri už takto silnej čiarke zbytočne testovať donemoty 🙂 a stresovať sa.

piacere
3. apr 2016

@zuzana256 tak ak si mala ovuláciu 23.3. tak nemôžeš očakávať mrchu 14.4, lebo to je zase nereálne, aby si mala fázu po ovu 22 dní 🙂

zuzana256
3. apr 2016

@piacere deviaty den poo dni od 23.3 je dokonca 1 dni a nie devet som to zle prepocitala

piacere
3. apr 2016

@zuzana256 tak to si zajtra ráno môžeš urobiť test, keď budeš 11dpo 😝 😅

zuzana256
3. apr 2016

@piacere myslim ze to bude este skoro pockam kim nepride mrcha to bude istejsie ked bude meskat

piacere
3. apr 2016

@zuzana256 tak to sa ešte načakáš... do toho 14.4. 😉

zuzana256
3. apr 2016

@piacere ja mavam nepravidelny cyklus a chodi si ako sa jej zachce ani presne podla ms kalendara mi to nevichadza lebo vzdy ked si zapisem kedy zacne ms a potom ked skonci tak na dalsi cyklus mi presne nepride ako ma vzdy meska 3 dni alebo traz naposledyy 6 dni a prisla

zuzana256
3. apr 2016

@piacere to uz ubehne rychlo to uz ozak keby somm mala nejake priznaky tak vtedy si mozem robit