icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sonaja
3. apr 2016

@ny9 oooo paráda gratulka

denidi
3. apr 2016

@zuzana256 no tak pozri,mas v tom trosku nejasno,co sa pri nepravidelnych cykloch stava,okik...ale ak si teda merias bt,tak vies,ze nizsie teploty su pred ovu,vysie po ovu...toho sa drz,ale meraj vzdy v tu istu hodinu rano,lebo inac je to nevypovedne a tym padom zbytocne...dobrym ukazovatelom je aj hlien,popripade stav krcka...ms kalendar je len orientacny,toho sa pri nepravidelnom cykle nedrz..
trosku som sa pozerala dozadu,ako si pisala,ze ovulka bola 23.3,myslim si ,ze urcite nie,pretoze potom by si uz toho 30.3 nemohla spozorovat bielkovy,cize ovulacny hlien...ten je po ovulke skor biely,nepriehladny,kremovy...skus si aj to odsledovat 😉
vyzera teda,ze si tak ako @piacere pise 3-4 dpo

zuzana256
3. apr 2016

@denidi tak ja uz neviemm potom ako to mam raz to sledujem podla kalendara a nevichadza o a ked sa sledujem a z hruba asi odsledujem hlien a nejake tie priznaky ako krize tak tiez neviem ako to mam bazalnu teplotu si sledujem stale a tiez tomu niekedy nerozumiem

zuzana256
3. apr 2016

@denidi minuli mesiac co mi prisla ms toho 17.3 tak ked mi skoncila som hned na druhy den mala priesvitny hlien vodnaty nie az taky a az toho 23.3 som spozorovala ten biely vytok tak neviem ked nijektore pisu a hovoria otom ze ked je priesvitny hlien je ovu a aj ze ked je biely vytok ako vajecny bielok tak je ovu tak ja uz netusim ako vlastne prebieha ovu ako ju mam sledovat v akej podobe akeho vytoku

renata5
3. apr 2016

@zuzana256 mojka ty si uz taka popletena s toho vsetkeho tak velmi chces byt tehu ja ti aj verim my sme sa snazili vyse dvoch rokov a ked som to najmenej cakala prislo to hlavne pokoj a nesleduj sa tolko zbytocne sa stresujes..

zuzana256
3. apr 2016

@denidi ak by to teda bolo tak ze som len 3-4 dni od ovu tak je est eskoro nato si robit test a timpadom aj ked ms pride tak z urcitostou to spinenie nebude

zuzana256
3. apr 2016

@renata5 ok tak sa nebudemm sledovat ani kedy bude ovu ani nic a snad to pride aj bez sledovania ale cakat vecne to nechcem lebo aj roky rychlo utekaju a to uz sa potom nechcem citit stara v neskorsich vekoch keby som mala mat lebo by to bolo aj riskantne tehu

denidi
3. apr 2016

@zuzana256 tak k tomu hlienu,napisem to tak po lopate,keď ho chytia a natiahne sa ti medzi prstami,tak to je ten predovulacna,je obycajne priehľadný,priesvitný...keď uz je hlien biely,nepriehľadny a medzi prstami ma konzistenciu ako krém a nenatahuje sa,to je poovulacne hlien,taký by si mala mať teraz

denidi
3. apr 2016

@zuzana256 pride to,uvidis 😉 🙂

zuzana256
3. apr 2016

@denidi taki hlien biely som mala vcera

lenka469
3. apr 2016

Ahojte, co poviete. Robeny dnes poobede ovu a tehu. 11DPO.

meli8412
3. apr 2016

@zuzana256 ja som mala asi jeden cyklus 2x ovulaciu. Bola som sledovana na gyn.ultrazvukom a povedal dr, ze ovu pride o tyzden a na to o 2 dni som mala ten hlien. A o tyzden som sla k dr.a povedal, ze ovulacia pride o par dni.

piacere
4. apr 2016

@lenka469 že si tehotná? 😉 🙂

lenka469
4. apr 2016

@piacere Budem dufat, ze test stmavne 🙂 strasne sa tesim, uz sa dlhsie snazime, boli sme aj na konzultacii v CAR. 🙂

piacere
4. apr 2016

@lenka469 a dnes si neskúšala? 🙂

lenka469
4. apr 2016

@piacere Dnes som skusala, ale mala som iny test, ten bol slabucky, ale aj tam bol 🙂 chcem pockat do stredy, tak uvidime 🙂

piacere
4. apr 2016

@lenka469 hcg stúpa každé cca 2-3 dni, tak možno výraznejšie "podskočenie" na teste bude vidieť až zajtra. Držím palce 😉

meli8412
4. apr 2016

@nnika017 ahoj. Ako si dopadla u gyn? Dufam,ze si dostala len dobre spravy.

kvietok227
4. apr 2016

@nnika017 skus si kupit inu znacku ja som mala ruzovu ciarku slabu a nebola som tehotna . Tie to testy nie su spolahlive

nnika017
4. apr 2016

No gyn.neskq tam neordinovala takze neistota rano som si robila test takze ciarocka taka ako aj v sobotu mozna o trosku ruzovejsia takze asik tak dufam ze zajtra tam bude uz

zuzannaaa
4. apr 2016

13dpo 🙂

zuzannaaa
4. apr 2016
lenka469
4. apr 2016

12DPO teraz 🙂 zacinam sa pomalicky tesit 🙂

piacere
4. apr 2016

@zuzannaaa
@lenka469
ojeje baby, pohodové tehotenstvá prajem 😉 😀

eliska811
4. apr 2016

@zuzannaaa dúšik je pekný 🙂 to je 10 test či?

eliska811
4. apr 2016

@lenka469 kludne sa pomaličky teš 🙂

daniela988
4. apr 2016

Ja som bola dnes u doktora, ale ešte nič nevidel, že je to skoro, keď mi 5 dní meškajú. Tak mi zobral krv, v stredu mám prísť zas, dal mi duphaston, keďže pred 5 rokmi to nedopadlo dobre, tak som zvedavá čo z toho bude...

muchlovacka
4. apr 2016

@daniela988 aj ja som dostala duphaston 🙂 zatial tiez nebolo vidiet. A idem 11teho drzim palce

zuzannaaa
4. apr 2016

@eliska811 ....... 20tkovy

piacere
4. apr 2016

@zuzannaaa tak to je veeeľmi pekná čiarka na citlivosť 20 😉 Ja som na desiatkovom nemala ani z polovice takú čiarku na 13dpo 🙂