icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
4. apr 2016

@kacenaaa kým MS nepríde nádej stále je. Ked si však mala posunutú ovu tak MS by mal prísť az o týžden kedže luteána fáza cyklu po ovulácii trvá vačšinou 14 dni

kacenaaa
4. apr 2016

@looola uvidím... Neviem uvidím ako to dopadne keď mrcha nepríde v nedeľu urobím test budú to dva týždne od ovu ak bola to by už malo ukázať? Čudné sú mi tie.prsia lebo také nemavam 🙂 asi na 4-5 deň od styku

looola
4. apr 2016

@kacenaaa jasné, 2 týždne od ovu sa už oplatí robiť test 😀

kacenaaa
4. apr 2016

@looola neje to skoro aby som bradavky citlivé mala asi 4 dni po?

looola
4. apr 2016

@kacenaaa to neviem, ja som tehotenské príznaky mala az po vynechaní MS, v 5.-6. týždni ), dovtedy len klasické predmenstruacné

buckeye
4. apr 2016

@kacenaaa skoro to byt moze, a nemavas aj taku cutlivost bezne pred ms? lebo vzhladom na to,ze minuly mesiac si sa liecila a teraz zasa nie, hormony mozu robit hru aj v tomto

kacenaaa
4. apr 2016

@looola možno sú to iba pms uvidím 🙂

dubarka
4. apr 2016

@daniela988 Ja chcem ísť zajtra. Ale predpokladám ze mi doktorka povie presne to co tebe lebo tiez mi meškajú len 5dní...

looola
4. apr 2016

@kacenaaa každá žena je iná, takze môžeš máť rôzne príznaky tehu , musíš však počkať a cas vyrieši dilemu 😀

daniela988
4. apr 2016

@dubarka aspoň ti zoberie krv keď tak a uvidíš ako, držím palce a daj potom vedieť ako ste dopadli 🙂

kacenaaa
4. apr 2016

@looola presne tak 🙂 ďakujem som kľudnejšia ani neviem prečo

dubarka
4. apr 2016

@daniela988 jasné napíšem 😉 Ja tiež držím palce😊

meli8412
4. apr 2016

@kacenaaa mas tie testy este? Odfot ich, mozno podla toho budeme mudrejsie. Aky test si pouzila? Napr. Mamatesty su najhorsie, aj z vody duchuju.

marlup19
5. apr 2016

ahojte, kočky...moja skúsenosť...skoro rok a pol sa snažíme o bábo, vajíčko mi dozrievalo neskôr...podľa ovu testov sme mali styk, však snáď sa to už podarí...mrcha mi mešká 7 dní a na druhom teste som mala o trochu silnejšieho ducha ako na prvom. Prsia ma bolia,ale ináč ako zvyčajne pred mrchou, pobolievanie v podbrušku mám tiež a žalúdok mám stále zaťažený, ale na zvracanie mi nie je. Myslíte, že by to už konečne mohlo byť? 😉

sonaja
5. apr 2016

@marlup19 ahoj, test si si nerobila?

luta13
5. apr 2016

@marlup19 silno verim, ze je to tak, ako si prajes!...hod sem foto testu, ak mas 🙂...drzim palceky, aby MS neprisiel aspon najblizsi rok 😉

luta13
5. apr 2016

@zuzannaaa
@lenka469 dievcata, krasne //...velmi drzim palceky na potvrdenie od Dr.a zaroven prajem krasne tehulkovanie...uzivajte 😉

luta13
5. apr 2016

@lenka469 kuk moj Album "Druhe dietatko Sebastian 😉"...a bola to tutovka!...za tyzden bude mat pol roka a testik bol o nieco slabsi ako Tvoj, takze mas to iste si myslim na 100%...😉

luta13
5. apr 2016

@ny9 krasne //...gratulujem...a kludne sa mozes usmievat...uzivaj tehu 😉

luta13
5. apr 2016

@zuzana256 ked mne zacinaju plodne dni mavam priesvitny - "bielkovy" hlien - tahavy a je ho viac - som vlhkejsia ako inokedy...vtedy zacinaju plodne dni! pocas tychto plodnych dni mavam ovulaciu, ktoru si sledujem ovu testami...ak zacne plodny hlien, tak den - dva na to si robim prvy ovu test...ak dosiahnem, ze testovacia ciarka je silna ako kontrolna, pripadne silnejsia, tak viem, ze do 24 hodin bude ovulacia...v den tohto "silno sfarbeneho " testu sa treba milovat, pripadne aj 1-2 dni predtym a samozrejme aj v den ovulacie...ak su "rybicky" sikovne, tak sa dostanu do ovulujuceho vajicka...asi takto to popisujem vzdy kazdemu ja...Moja skusenost: "my sme mali styk 3 dni pred ovulaciou" a otehotnela som...a necakala som, ze to vyjde tak skoro - po 2 MS cykloch!!! 😉...velmi Ti drzim palce, aby si aj Ty uz otehotnela..pretoze co sem chodim na MK, si tu casto a stale si smutna, ze to nevyslo...Boh s Tebou, aby sa stalo, co sa stat ma a Ty si sem mohla hodit testik s otazkou, ze "Baby som tehu, ci nie som?" a na nom krasne //...myslim na Teba 😉

lenka469
5. apr 2016

@luta13 dakujem tesim sa velmi 🙂

ny9
5. apr 2016

@luta13 včera som bola na odber krvi a potvrdil mi, ze ano som tehotná , ale hodnota je este velmi nizka , tak az v piatok uvidime ci to je v maternici a ci je vsetko ako ma byt a HCG stupa.. tak som trosku nervozna aby bolo vsetko ako ma

zuzana256
5. apr 2016

@luta13 dakujem velmi moc za krasne slova a podporu vazim si to

dubarka
5. apr 2016

@luta13 ahojky. Dnes som bola u doktorky. Povedala mi ze som v 5.tyzdni😊 O 2 týždne mám prísť znovu.

zuzannaaa
5. apr 2016

15dpo priblizne

eliska1986
5. apr 2016

@zuzannaaa Niečo tam vidno,ale velmi slabúčko.

zunajda
5. apr 2016

@zuzannaaa aj ja tam vidím slabú čiarku 😉

dkethe
5. apr 2016

@zuzannaaa nieco tam urcite je! a doporucujem iny test, ja som s tymto testovala 10 dni az som kupila pepino a tam mi kolaje vybili oci, ma malo farbiva...

laska07
5. apr 2016

@zuzannaaa tak isto odporucam pepino.Je lacny,spolahlivy a dostat ho v tescu,bille ci v DM-ke.Drzim palce nech sa ti splni po com tuzis.

zuzannaaa
5. apr 2016

@laska07 ja som si uz robila gigitalny a mam aj tietko obycajne tak ich vyuzijem ..... hlavne ze ciarocka je tam 🙂