Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela988 Ja chcem ísť zajtra. Ale predpokladám ze mi doktorka povie presne to co tebe lebo tiez mi meškajú len 5dní...
@dubarka aspoň ti zoberie krv keď tak a uvidíš ako, držím palce a daj potom vedieť ako ste dopadli 🙂
@daniela988 jasné napíšem 😉 Ja tiež držím palce😊
ahojte, kočky...moja skúsenosť...skoro rok a pol sa snažíme o bábo, vajíčko mi dozrievalo neskôr...podľa ovu testov sme mali styk, však snáď sa to už podarí...mrcha mi mešká 7 dní a na druhom teste som mala o trochu silnejšieho ducha ako na prvom. Prsia ma bolia,ale ináč ako zvyčajne pred mrchou, pobolievanie v podbrušku mám tiež a žalúdok mám stále zaťažený, ale na zvracanie mi nie je. Myslíte, že by to už konečne mohlo byť? 😉
@zuzana256 ked mne zacinaju plodne dni mavam priesvitny - "bielkovy" hlien - tahavy a je ho viac - som vlhkejsia ako inokedy...vtedy zacinaju plodne dni! pocas tychto plodnych dni mavam ovulaciu, ktoru si sledujem ovu testami...ak zacne plodny hlien, tak den - dva na to si robim prvy ovu test...ak dosiahnem, ze testovacia ciarka je silna ako kontrolna, pripadne silnejsia, tak viem, ze do 24 hodin bude ovulacia...v den tohto "silno sfarbeneho " testu sa treba milovat, pripadne aj 1-2 dni predtym a samozrejme aj v den ovulacie...ak su "rybicky" sikovne, tak sa dostanu do ovulujuceho vajicka...asi takto to popisujem vzdy kazdemu ja...Moja skusenost: "my sme mali styk 3 dni pred ovulaciou" a otehotnela som...a necakala som, ze to vyjde tak skoro - po 2 MS cykloch!!! 😉...velmi Ti drzim palce, aby si aj Ty uz otehotnela..pretoze co sem chodim na MK, si tu casto a stale si smutna, ze to nevyslo...Boh s Tebou, aby sa stalo, co sa stat ma a Ty si sem mohla hodit testik s otazkou, ze "Baby som tehu, ci nie som?" a na nom krasne //...myslim na Teba 😉
@zuzannaaa Niečo tam vidno,ale velmi slabúčko.

@kacenaaa kým MS nepríde nádej stále je. Ked si však mala posunutú ovu tak MS by mal prísť az o týžden kedže luteána fáza cyklu po ovulácii trvá vačšinou 14 dni