icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
6. apr 2016

@ny9 drzim palce, aby babo bolo na svojom mieste a Ty bola stastne tehotna nadalej 😉

luta13
6. apr 2016

@dubarka super!...tesim sa s Tebou...uzivaj tehulkovanie...je to zazrak v Tebe, ako aj v kazdej z nas, ktora sme to zazili, ci zazivame 😉 ...zazit tehotenstvo je dar od Boha...pre mna teda urcite ANO... 😵

matamk
6. apr 2016

@cinderella821 ahoj tak super, ja dom este nebola lebo som brutal ochorela.

luta13
6. apr 2016

@zuzannaaa super //...uzivaj tehulkovanie 😵

luta13
6. apr 2016

@lentilka969 skus inu znacku testu potom...hento je nejake ozaj nejasne, ja tam nic nevidim, ani kontrolnu ciarku ☹

kacenaaa
6. apr 2016

Koľko dní od údajného oplodnenia si môžem spraviť test ak som v tom čase mala ovulaciu... Dva týždne sú dosť? 🙂

buckeye
6. apr 2016

@kacenaaa mali by byt, ak bude negativne skus potom o par dni znova, ak ms bude meskat

kacenaaa
6. apr 2016

@buckeye mešká mi iba 2 dní zatiaľ... Brucho poboluje už dva dni tak uvidím či mrcha príde... Ja som komplikovaný prípad 🙂

natalianr
6. apr 2016

baby prosim vas tie pepino testy su po vyschnuti biele? ten moj ostal cely napity tym farbivom a je ruzovy😂 to bude chybny asi ze?

buckeye
6. apr 2016

@kacenaaa meska 2 dni a zaroven si kolko od ovulacie? Ak tie dva tyzdne uz by si prvy mohla skusit 🙂 a preco komplikovany?

kacenaaa
6. apr 2016

@buckeye lebo ja som bola na tri krvné odbery lekár chcel môj profil hormonálny..no a povedal že mi neprebieha ovulaciu že ju nemám lenže čo ak som ju mala koncom mesiaca lebo po styku má strašne dva dni bolelo brucho také ako keby mi prasknut malo možno to bolo ovulácia... No so snúbencom sme vtedy išli naplno... O nejaké 4 dni som začala cítiť prsia citlivé bradavky a teraz už celé prsia a mrcha nikde iba biely hustý výtok bez zápachu alebo niečoho takého

kacenaaa
6. apr 2016

@buckeye ale brucho boli už dva dni uvidím

buckeye
6. apr 2016

@kacenaaa aha, no ved uvidis, a po tej teoretickej ovulacij si kolko dni?

kacenaaa
6. apr 2016

@buckeye viac než týždeň

kacenaaa
6. apr 2016

Vraj sa dá.otehotnieť aj na konci cyklu ak sa posunula ovulácia

buckeye
6. apr 2016

@kacenaaa ano tym sa posuva cely cyklus, v pripade tehotenstva k ms nasledne nedojde, ak si lem tyzden tak este tyzden pockaj a potom si urob test, drzim palce 🙂

kacenaaa
6. apr 2016

@buckeye ďakujem v nedeľu to skúsim 🙂

cinderella821
6. apr 2016

@matamk tak to co, skore uzdravenie! 🌸

luta13
6. apr 2016

@kacenaaa drzim Ti silno palce...ten "husty biely vytok bez zapachu" som mala cele toto druhe tehotenstvo 😉 ...snad aj u Teba to je zaciatok tehu 🙂...daj potom vediet, ako dopadol test...

marlup19
7. apr 2016

@luta13 žiaľ dnes som začala krvácať a mam strašné kŕče... Po 9dňoch a // na teste :'(

sonaja
7. apr 2016

@marlup19 išla by som lekarke na tvojom mieste možno nejaké tabletky pomôžu....

piacere
7. apr 2016

@marlup19 ak máš pozitívne testy a začala si krvácať, choď na pohotovosť. Urobia ti rýchly odber HCG a nasadia infúzku na zastavenie krvácania (ak bude hcg dosť vysoké). Môže ísť o hematóm, ktorý sa vyplavuje a krvácanie treba rýchlo zastaviť, aby sa nevyplavilo aj vajíčko....

salome51
7. apr 2016

@marlup19 určite choď hneď do nemocnice. Držím palce nech to dobre dopadne

zuzannaaa
7. apr 2016

🙂 16dpo

sofinkaviktorka
7. apr 2016

Ahojte som tu nova .dnes mám dostať svoje dni.mozem už si spraviť test

smolinka777
7. apr 2016

Podla vas...moze znamenat aj taky slaby duch... ze sa nam to podarilo 🙂