Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cinderella821 ahoj tak super, ja dom este nebola lebo som brutal ochorela.
@lentilka969 skus inu znacku testu potom...hento je nejake ozaj nejasne, ja tam nic nevidim, ani kontrolnu ciarku ☹
Koľko dní od údajného oplodnenia si môžem spraviť test ak som v tom čase mala ovulaciu... Dva týždne sú dosť? 🙂
baby prosim vas tie pepino testy su po vyschnuti biele? ten moj ostal cely napity tym farbivom a je ruzovy😂 to bude chybny asi ze?
@buckeye lebo ja som bola na tri krvné odbery lekár chcel môj profil hormonálny..no a povedal že mi neprebieha ovulaciu že ju nemám lenže čo ak som ju mala koncom mesiaca lebo po styku má strašne dva dni bolelo brucho také ako keby mi prasknut malo možno to bolo ovulácia... No so snúbencom sme vtedy išli naplno... O nejaké 4 dni som začala cítiť prsia citlivé bradavky a teraz už celé prsia a mrcha nikde iba biely hustý výtok bez zápachu alebo niečoho takého
Vraj sa dá.otehotnieť aj na konci cyklu ak sa posunula ovulácia
@matamk tak to co, skore uzdravenie! 🌸
Ahojte som tu nova .dnes mám dostať svoje dni.mozem už si spraviť test
Podľa mňa ano.kolky deň si si ho robyla
@smolinka777 pravdaže 🙂
@sofinkaviktorka áno 🙂
Spravila som si ale je tam len taký duch.tak neviem

@ny9 drzim palce, aby babo bolo na svojom mieste a Ty bola stastne tehotna nadalej 😉