icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

smolinka777
•
7. apr 2016

Teraz mi to meska treti den....tak dufam ze zosilnie...oproti prvemu testu bolo kusok silnejsia. Tak dufam velmi☺

piacere
•
7. apr 2016

@sofinkaviktorka tak ono záleží od toho, kedy sa uhniezdi vajíčko. Pri prvom synovi som mala napr. tri dni pred termínom mrchy koľajnice. Pri druhom v deň očakávanej mrchy ledva viditeľného ducha... na druhý deň ráno už bola diaľnica 😅 Držím palce, skús zajtra z ranného 😉 Ale ak je tam duch, tak je to na dobrej ceste 😉

smolinka777
•
7. apr 2016

Velmi dufam ze to vyslo...len sa bojim lebo mam take tlaky v podbrusku a v krizoch..ale v sobotu kupim testik...zajtra sa mi neda...a uvidime....zatial som nerobila zranneho
mocu...tak cez vikend idem na to...a hadam uz bude vidiet // krasnee ciarky

natalianr
•
7. apr 2016

baby prosim vas toto je mamatest-kanalik? tento test robi ciarky aj z cistej vody ,ze?

sofinkaviktorka
•
7. apr 2016

Aj ja ho mám. A spravila som si ho.bol tam duch.tak to nemám brat vážne?

sofinkaviktorka
•
7. apr 2016

Tak to dúfam piacere.skúsim sobotu ranno.ak mi nepríde mrcha do vtedi

natalianr
•
7. apr 2016

@sofinkaviktorka mas tu aj fotku toho ducha?

nicolevr
•
7. apr 2016

@natalianr Ja tam vidim ducha 🙂 skus o dva dni este nejaky iny 🙂 drzim palce!

nicolevr
•
7. apr 2016

@smolinka777 jeeej, ved ten uz je pekne pozitivny 🙂

smolinka777
•
7. apr 2016

nicolevr ...naozaj?...myslis ze uz sa mam tesit

natalianr
•
7. apr 2016

@nicolevr myslis? dakujem za odpoved-necham si poradit,kupim iny test,teda kym ma mrcha nepredbehne 🙂

natalianr
•
7. apr 2016

@smolinka777 u teba je to myslim uz jasne 🙂 krasne //

nicolevr
•
7. apr 2016

@natalianr Ak si este pred ms, tak pekny dusik 🙂 drzim palce ;)

natalianr
•
7. apr 2016

@nicolevr no to som, dva dni po dobrati duphastonu, cize 27dc a cakam kedy pride milostiva, len tento kazdomesacny adrenalin si neviem odpustit😂

nicolevr
•
7. apr 2016

@natalianr treba milostivu necakat :D nech nepride :D hehe

natalianr
•
7. apr 2016

@nicolevr po 2rokoch uz nezivim taku nadej 🙂 ale mas pravdu-treba si to otocit 🙂

lenka469
•
7. apr 2016

@natalianr u mna 11DPO a 14 DPO 🙂

natalianr
•
7. apr 2016

@lenka469 wau-krasa, gratulujem..juuj to by bol asi zazrak keby je to ozaj mini duch 🙂 dakujem za fotku 🙂

meli8412
•
7. apr 2016

@natalianr mamatesty duchuju aj z vody, sprav si zajtra z ranneho alebo o 2-3 dni, ked bude silniet, tak to nie je falosna ciarka. Drzim palce!

natalianr
•
7. apr 2016

@meli8412 ano spravim, dakujem 🙂

zuzannaaa
•
7. apr 2016

@smolinka777 slaby ved je krasne vyditelny .... gratulujem ......

kacenaaa
•
7. apr 2016

@luta13 ďakujem krásne... Ale ja si myslím že zas tam mam len nejakú buď cistu ale možno stres...uvidím ale mrcha nikde v pondelok mám ísť po vyvolavacku 🙂

zuzana256
•
7. apr 2016

@kacenaaa ahoj a vivolavacku kde pichnu

lanci23
•
7. apr 2016

Baby viete mi poradit? Histaminova intolerancia a kyselina listova? Niekde som citala ze sa nesmie brat a niekde ano. Dufam ze to nebola ona, ktora vyvolala moj potrat

luma1
•
7. apr 2016

@natalianr ja kupujem obyčajne pepino testy v dmke 5dni pred očakávanou ms mi vyšiel taký duch ako tebe 2x obidva krát som bola tehu

kacenaaa
•
7. apr 2016

@zuzana256 normálka u lekára

baby24
•
7. apr 2016

Baby vidite tam nieco?

liuliu
•
7. apr 2016

@piacere no silneju. No uz som prisla na to kde bol problem ja som otehotnela na konci marca kedze bol manzel odcestovany. Mne to uz nemysli, som 3 mesiace po porode toto som necakala ani v najhorsom sne 😀

voskovka
•
7. apr 2016

Kocky aj dr max duchuju ?ci?je to testik na kt.sme sa iba dve zhodli ze cosi vidime.....skuste mrknut.mne sa zda ze ano....(

voskovka
•
7. apr 2016

A tu negativ....