icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

smolinka777
7. apr 2016

Teraz mi to meska treti den....tak dufam ze zosilnie...oproti prvemu testu bolo kusok silnejsia. Tak dufam velmi☺

piacere
7. apr 2016

@sofinkaviktorka tak ono záleží od toho, kedy sa uhniezdi vajíčko. Pri prvom synovi som mala napr. tri dni pred termínom mrchy koľajnice. Pri druhom v deň očakávanej mrchy ledva viditeľného ducha... na druhý deň ráno už bola diaľnica 😅 Držím palce, skús zajtra z ranného 😉 Ale ak je tam duch, tak je to na dobrej ceste 😉

smolinka777
7. apr 2016

Velmi dufam ze to vyslo...len sa bojim lebo mam take tlaky v podbrusku a v krizoch..ale v sobotu kupim testik...zajtra sa mi neda...a uvidime....zatial som nerobila zranneho
mocu...tak cez vikend idem na to...a hadam uz bude vidiet // krasnee ciarky

natalianr
7. apr 2016

baby prosim vas toto je mamatest-kanalik? tento test robi ciarky aj z cistej vody ,ze?

sofinkaviktorka
7. apr 2016

Aj ja ho mám. A spravila som si ho.bol tam duch.tak to nemám brat vážne?

sofinkaviktorka
7. apr 2016

Tak to dúfam piacere.skúsim sobotu ranno.ak mi nepríde mrcha do vtedi

natalianr
7. apr 2016

@sofinkaviktorka mas tu aj fotku toho ducha?

nicolevr
7. apr 2016

@natalianr Ja tam vidim ducha 🙂 skus o dva dni este nejaky iny 🙂 drzim palce!

nicolevr
7. apr 2016

@smolinka777 jeeej, ved ten uz je pekne pozitivny 🙂

smolinka777
7. apr 2016

nicolevr ...naozaj?...myslis ze uz sa mam tesit

natalianr
7. apr 2016

@nicolevr myslis? dakujem za odpoved-necham si poradit,kupim iny test,teda kym ma mrcha nepredbehne 🙂

natalianr
7. apr 2016

@smolinka777 u teba je to myslim uz jasne 🙂 krasne //

nicolevr
7. apr 2016

@natalianr Ak si este pred ms, tak pekny dusik 🙂 drzim palce ;)

natalianr
7. apr 2016

@nicolevr no to som, dva dni po dobrati duphastonu, cize 27dc a cakam kedy pride milostiva, len tento kazdomesacny adrenalin si neviem odpustit😂

nicolevr
7. apr 2016

@natalianr treba milostivu necakat :D nech nepride :D hehe

natalianr
7. apr 2016

@nicolevr po 2rokoch uz nezivim taku nadej 🙂 ale mas pravdu-treba si to otocit 🙂

lenka469
7. apr 2016

@natalianr u mna 11DPO a 14 DPO 🙂

natalianr
7. apr 2016

@lenka469 wau-krasa, gratulujem..juuj to by bol asi zazrak keby je to ozaj mini duch 🙂 dakujem za fotku 🙂

meli8412
7. apr 2016

@natalianr mamatesty duchuju aj z vody, sprav si zajtra z ranneho alebo o 2-3 dni, ked bude silniet, tak to nie je falosna ciarka. Drzim palce!

natalianr
7. apr 2016

@meli8412 ano spravim, dakujem 🙂

zuzannaaa
7. apr 2016

@smolinka777 slaby ved je krasne vyditelny .... gratulujem ......

kacenaaa
7. apr 2016

@luta13 ďakujem krásne... Ale ja si myslím že zas tam mam len nejakú buď cistu ale možno stres...uvidím ale mrcha nikde v pondelok mám ísť po vyvolavacku 🙂

zuzana256
7. apr 2016

@kacenaaa ahoj a vivolavacku kde pichnu

lanci23
7. apr 2016

Baby viete mi poradit? Histaminova intolerancia a kyselina listova? Niekde som citala ze sa nesmie brat a niekde ano. Dufam ze to nebola ona, ktora vyvolala moj potrat

luma1
7. apr 2016

@natalianr ja kupujem obyčajne pepino testy v dmke 5dni pred očakávanou ms mi vyšiel taký duch ako tebe 2x obidva krát som bola tehu

kacenaaa
7. apr 2016

@zuzana256 normálka u lekára

baby24
7. apr 2016

Baby vidite tam nieco?

liuliu
7. apr 2016

@piacere no silneju. No uz som prisla na to kde bol problem ja som otehotnela na konci marca kedze bol manzel odcestovany. Mne to uz nemysli, som 3 mesiace po porode toto som necakala ani v najhorsom sne 😀

voskovka
7. apr 2016

Kocky aj dr max duchuju ?ci?je to testik na kt.sme sa iba dve zhodli ze cosi vidime.....skuste mrknut.mne sa zda ze ano....(

voskovka
7. apr 2016

A tu negativ....