icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
8. apr 2016

No nič baby testy negatívne... Tak snáď nabudúce... Prajem vám všetkým pozitívne testy a veľa zdravia...som rada že toto fórum tu funguje 🙂

natalianr
8. apr 2016

@baby24 ja viem, vcera som to pisala ze jednej kocke spravil ciarku aj z vody, no uz mam kupeny aj iny..

kacenaaa
8. apr 2016

Nabehla mi tam druhá slabá čiarka po limite ale tomu už neverím...možno to je kanálik keby som bola tehu hneď by sa to ukázalo...mala som test rapiclear čo nie sú veľmi obľúbené..asi duchuju po limite

mamina_25
8. apr 2016

Ach baby,ja uz som na prasky.testujem ako besna,a neviem z toho testu vyjst ☹ je to take slabe,ze ani neviem,ci tam cosi je,alebo len si to nahovaram.asi sa ukludnim a prejdem na ine myslienky,lebo ma slahne.

nicolevr
8. apr 2016

@meli8412 ved toto, clovek nikdy nevie... U nas v julovej skupinke sa uz jedno dievcatko narodilo v 29tt... Moja sa vrti stale,ale vacsinou kopcuje pod prave rebro :D dost neprijemne,ale strasne ma to tesi. 🙂
Budem drzat palce pri porode ;) nech vsetko dobre dopadne ;)

nicolevr
8. apr 2016

@natalianr mne sa ten dnesny este viacej lubi ako vcerajsi 🙂 hadam sa uz konecne podarilo,tesim sa na zajtrajsi 🙂

natalianr
8. apr 2016

@mamina_25 presne viem o com hovoris 🙂 uz ti meska ?

mamina_25
8. apr 2016

Mne meska kazdy mesiac,ja mam nepravidelnu ms.s partnerom sme sli naplno pred dvoma tyzdnami,aj pred 6 dnami,2 dni ma pobolievalo pod bruskom na oboch stranach,dnes uz nic.na teste len "duchov"vidim ☹ tuziac po dvoch ciarkach asi di len nahovaram,ze by tam cosi bolo...
@natalianr

natalianr
8. apr 2016

@mamina_25 da sa to odfotit?

mamina_25
8. apr 2016

Viem to odfotit,ale ja ledva cosi vidim,ja to strasne slabe...no skusim pridat fotku.

baby24
8. apr 2016

@natalianr drzim palceky

mamina_25
8. apr 2016

@natalianr nechce mi nahrat fotky 😠 urobila som si este jeden test,ten je uplne jasny ☹ 😢 😖 jedno velke nic... Ty sa dlho snazis?

sofinkaviktorka
8. apr 2016

Dnes som 29dc.robila som si test A je tam len duch.môžem byť tehotna

natalianr
8. apr 2016

@baby24 dakujem, skoda ze tie nase testy su take na figu :(

natalianr
8. apr 2016

@mamina_25 a tak treba este vydrzat-keby sa to tak lahko da-ako sa to pise ,ze? no vyse 2rokov..ty?

mamina_25
8. apr 2016

@natalianr tak my asi pol roka dozadu,ale nie vzdy ideme naplno...mam uz jednu dcerku,myslela som,ze som ok,ale ako vidim,tak som sa mylila.som sklamana,ze to nejde,snad sa raz zadari mne,aj tebe 😉 este skusim pockat a urobim jeden test po tyzdni,pred 6timi dnami sme sli naplno,ani neviem,ci by test ukazal tak skoro tehotenstvo...pri prvej som do skoro 4 mesiacov ani netusila ze som v tom,teraz sa neviem dockat a prd z toho.

natalianr
8. apr 2016

@mamina_25 ved to, ze aj u nas to pri prvom tak bolo, ani neviem ako 🙂 ale zadari sa nam urcite,len to chce cas aaa cas 🙂 😄 dakujem,aj ja ti drzim palce ..

natalianr
8. apr 2016

@mamina_25 no to testujes skoro 🙂 po tyzdni ma pekne oznac nech ti mozem gratulovat 🙂

mamina_25
8. apr 2016

@natalianr ono preto som uz testovala,lebo sme sli naplno pred dvoma tyzdnami,ale aj pred tyzdnom.pockam a uvidim,znepokojovali ma hlavne tie bolesti v podbrusku,ktovie,aku to malo pricinu.vdaka a ked nahodou sa zadari,vycapim to tu v plnej krase od radosti 😀

donaa21
8. apr 2016

Ked si to priblizite je tam cisrka ci to sa len mne zda ale meskaju mi 4 dni mozem byt tehotna

mamina_25
8. apr 2016

@donaa21 presne taky isty test vysiel aj mne,je to take slabe,ze mozem len hadat...drzim palce!

foxinecka888
8. apr 2016

Baby vidíte tam dačo lebo ja už si hovorím že mi šibe

zu12
8. apr 2016

@foxinecka888 ja vidim

mamina_25
8. apr 2016

@foxinecka888 aj ja vidim ;),

foxinecka888
8. apr 2016

@zu12 @mamina_25 takže nemám halucinácie, tak dlho sme čakali na dve čiarky až sa mi veriť nechce.

zu12
8. apr 2016

od tejto chvile obmedz internet, aby si sa zbytocne nestresovala :D a uz sa iba tes 🙂

zu12
8. apr 2016

@foxinecka888 od tejto chvile obmedz internet, aby si sa zbytocne nestresovala :D a uz sa iba tes 🙂

foxinecka888
8. apr 2016

@zu12 asi najlepšia rada na svete 🙂 tak idem na to ...idem sa tešiť 🙂

nicolevr
8. apr 2016

@foxinecka888 jasne 2 🙂 gratulka 🙂

dubarka
8. apr 2016

@foxinecka888 ahoj. Presne taký istý vyšiel mne 1.apríla 😊 Robila som dnes test a koľajnice mi skoro vybili oči 👀 😃😃