Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Nabehla mi tam druhá slabá čiarka po limite ale tomu už neverím...možno to je kanálik keby som bola tehu hneď by sa to ukázalo...mala som test rapiclear čo nie sú veľmi obľúbené..asi duchuju po limite
Ach baby,ja uz som na prasky.testujem ako besna,a neviem z toho testu vyjst ☹ je to take slabe,ze ani neviem,ci tam cosi je,alebo len si to nahovaram.asi sa ukludnim a prejdem na ine myslienky,lebo ma slahne.
Mne meska kazdy mesiac,ja mam nepravidelnu ms.s partnerom sme sli naplno pred dvoma tyzdnami,aj pred 6 dnami,2 dni ma pobolievalo pod bruskom na oboch stranach,dnes uz nic.na teste len "duchov"vidim ☹ tuziac po dvoch ciarkach asi di len nahovaram,ze by tam cosi bolo...
@natalianr
Viem to odfotit,ale ja ledva cosi vidim,ja to strasne slabe...no skusim pridat fotku.
Dnes som 29dc.robila som si test A je tam len duch.môžem byť tehotna
@natalianr tak my asi pol roka dozadu,ale nie vzdy ideme naplno...mam uz jednu dcerku,myslela som,ze som ok,ale ako vidim,tak som sa mylila.som sklamana,ze to nejde,snad sa raz zadari mne,aj tebe 😉 este skusim pockat a urobim jeden test po tyzdni,pred 6timi dnami sme sli naplno,ani neviem,ci by test ukazal tak skoro tehotenstvo...pri prvej som do skoro 4 mesiacov ani netusila ze som v tom,teraz sa neviem dockat a prd z toho.
@foxinecka888 ja vidim
@foxinecka888 aj ja vidim ;),
od tejto chvile obmedz internet, aby si sa zbytocne nestresovala :D a uz sa iba tes 🙂
@foxinecka888 od tejto chvile obmedz internet, aby si sa zbytocne nestresovala :D a uz sa iba tes 🙂
@zu12 asi najlepšia rada na svete 🙂 tak idem na to ...idem sa tešiť 🙂
@foxinecka888 jasne 2 🙂 gratulka 🙂
@foxinecka888 ahoj. Presne taký istý vyšiel mne 1.apríla 😊 Robila som dnes test a koľajnice mi skoro vybili oči 👀 😃😃

No nič baby testy negatívne... Tak snáď nabudúce... Prajem vám všetkým pozitívne testy a veľa zdravia...som rada že toto fórum tu funguje 🙂