icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lusina17
8. apr 2016

dievcata ak Vam ukazuje duchov , tak si kupte digitalny test Clearblue..aj mne pred Velkou Nocou ukazalo slabuckeho ducha na mamateste, tak som si kupila tento a ukazalo toto 🙂 posielam pre porovnanie

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 koľko dní približne po. Oplodneni si? 🙂 že si mala takého pekného ducha

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa cca po 2 tyzdnoch a na druhy den som si urobila potom ten clearblue 🙂

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa vela zien pisalo ze ten mamatest robi falosnych duchov tak som sa nastvala a kupila si tamten nech mam istotu

lentilka969
8. apr 2016

@baby24
@luma1 takže ahojte taj poslem aký som mala test , ale na druhý deň som dostala menzes :( 2 čiarky boli, som si myslela že si to namyslam, tak som zo srandy poslala sesternici ten test a ona že ty si tehotna ? Ze ja tam vidím 2 čiarky ! Taj som ostala v šoku ... :( ja že to tam vidím len ja :/

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 lebo v nedeľu to bude tiez dva týždne po... Tak chcem kúpiť ten najpresnejsi... Aj keď ten Crealblu nemôžem zohnať nikde

meli8412
8. apr 2016

@kacenaaa podla mna najpresnejsi je z krvi, ja som si objednala tehot.test z krvi a spravila som si ho doma. 😉

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa a v maxe si skusala? ja mam odtial..a chvalia vraj aj tie tycinkove od nich..mamatest nekupuj, dost slabe to bolo nato, ze presli 2 tyzdne ( nazivo to bola este slabsia palicka)..napr kamoske vobec neukazal tycinkovy test ziadnu ciarku mala rapiclear, az digitalny jej ukazal...

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 takže clearblue je asi najlepší aj keď iba tyčinkovy... Dobre skusim.. Dnes test negatívny bol.

cucoriedkacucoriedka
8. apr 2016

@smolinka777 to nie je duch.ale ciarka:

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa ten tycinkovy som myslela nie znacky clearblue ale dr max 🙂

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 k tomuto sa asi najskôr dostanem... Ale nejaký už kúpim 🙂 už to bude iste potom 🙂

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa drzim velmi palce 🙂 ..dlho sa snazite?

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 ďakujem ale my sme to iba raz skúsili vieš že či motyka nevystreli 🙂

wikyi
8. apr 2016

@zuzannaaa kraaasne 😊
Gratulujem ❤️😘
Vela zdravicka prajem 😊

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa no nam sa podarilo praveze na prvykrat 😀

kacenaaa
8. apr 2016

@kacenaaa
@lusina17 cítim teraz taký tlak na pravom vaječníku...

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa mna bolelo tak akoby som mala mrchu dostat a nic a pichalo ma v krizoch aj vo vajecnikoch

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 no tak to je super 🙂 mala si nejakého tušaka? 🙂 mňa ako keby pichol v tom vaječníku už nejakú dobu a prsia má bolia ako nie nejako extra ale cítim

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa mna zase prsia vobec zacali boliet az v den meskajucej menstruacie,,mna skor dole pichalo a tie bolesti som si myslela ze som prechladena :D

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17. Tak uvidím ako to dopadne... Aj ja mám také bolesti ako keby mrcha mala prísť... No zatiaľ nikde :D cítim že má boli pravý bok taká čudná bolesť.... Ako keby ma.pichalo miestami

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa tak to je dobry signal kup cim skor test :D

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 dnes bol negatívny. Skúsim až v nedeľu 🙂 ale ja pochybujem že sa to podarilo

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa ja som tiez neverila pri mojich vsetkych problemoch a pozri 🙂

baby24
8. apr 2016

@lentilka969 vidim tam nieco a mas menzes?

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 tiež mám stále nejakú cystu alebo prezmenu nemám ovulaciu :/

lanci23
8. apr 2016

@kacenaaa mna tiez bolel pravy bok ;) tiez sa mi to zdalo zvlastne, som si myslela ze si to len namyslam..a nakoniec potrat..:(

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa no ja mam zacinajuce PCO a ranku na krcku

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 pco sú tie policistycke?

luma1
8. apr 2016

@lentilka969 no ja tam vidim tiez dve čiarky. Ja som mala také slabé čiarky že nikto mi neveril ale ja som cítila že som tehu pri oboch to tak bolo. Kamoška do 5m netušila že je tehu keďže mrcha chodila na čas nehadz flintu do žita počkaj pár dni a test zopakuj je šanca že bude pozitívny aj po mrche držím paste ;)