Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@baby24
@luma1 takže ahojte taj poslem aký som mala test , ale na druhý deň som dostala menzes :( 2 čiarky boli, som si myslela že si to namyslam, tak som zo srandy poslala sesternici ten test a ona že ty si tehotna ? Ze ja tam vidím 2 čiarky ! Taj som ostala v šoku ... :( ja že to tam vidím len ja :/
@kacenaaa a v maxe si skusala? ja mam odtial..a chvalia vraj aj tie tycinkove od nich..mamatest nekupuj, dost slabe to bolo nato, ze presli 2 tyzdne ( nazivo to bola este slabsia palicka)..napr kamoske vobec neukazal tycinkovy test ziadnu ciarku mala rapiclear, az digitalny jej ukazal...
@smolinka777 to nie je duch.ale ciarka:
@lentilka969 vidim tam nieco a mas menzes?
@lentilka969 no ja tam vidim tiez dve čiarky. Ja som mala také slabé čiarky že nikto mi neveril ale ja som cítila že som tehu pri oboch to tak bolo. Kamoška do 5m netušila že je tehu keďže mrcha chodila na čas nehadz flintu do žita počkaj pár dni a test zopakuj je šanca že bude pozitívny aj po mrche držím paste ;)

dievcata ak Vam ukazuje duchov , tak si kupte digitalny test Clearblue..aj mne pred Velkou Nocou ukazalo slabuckeho ducha na mamateste, tak som si kupila tento a ukazalo toto 🙂 posielam pre porovnanie