Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@baby24 áno mám dostala som normálny
@luma1 ďakujem moc vazne, ale mrchu mám normálnu , taku ako každý mesiac keby aspoň slabú , ale normálnu ... Cítila som tento mesiac , že by mohlo niečo byť z toho :/
@luma1 skôr si myslím že išlo o biomech. Tehotenstvo alebo chybný test aj keď má rodina presviedča že tie ciarky tam su
asi ani nie u nas sa to nepotvrdilo 🙂 ked je chlap v poriadku tak nejake urcite dojdu tam kde maju :D
@lentilka969 aj ja tak asi nic z toho son zufala.... :(
@lentilka969 na mojom nieco vidis???
@lentilka969 zopakuj test a uvidíš ;)
@meli8412
@baby24
@kacenaaa ahojte kocky zvyknem sem nakuknúť ale Nepíšem.... Ale teraz musím😊
Ohľadne spermosiek... Čítala som Akurát včera že není dobre moc abstinovat nakoľko po pár dňoch spermosky umierajú! vraj je dobré sexikovat každý deň vtedy sa zdravé spermie vytvárajú. Ktovie čo na tom je.ja viem tak ze sexikovat by sa malo obden...
@hennyinnsbruck ani kazdy den nie je dobre, tak potom by napr.pri umelom oplodneni nekazali abstinovat 3 dni.
@meli8412 ktovie ako to je to bola nejaká nová štúdia zase 😂 aj keď sa robí spmg sa má 2/3dni abstinovat.....
@hennyinnsbruck
@meli8412 hm ono to je asi individualne,jedna otehotnie ked ma sex kazdy den,ina ked mala pauzu aj tyzden,niektora ked obden 🙂 asi treba vyskusat vsetko 😉
@denidi máš pravdu... 😉
@hennyinnsbruck my skusame vselijako a zatial nic,ale verim,ze sa nam vsetkym zadari 🙂 🙂 🙂
@denidi veru aj my... A zatiaľ nič 😞ale raz sa iste podarí...

@lanci23 to je smutné :/