icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
8. apr 2016

@lanci23 to je smutné :/

lentilka969
8. apr 2016

@baby24 áno mám dostala som normálny

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa ano ale zacinajuce preto mi aj lekar povedal ze cim skor riesit dieta

lentilka969
8. apr 2016

@luma1 ďakujem moc vazne, ale mrchu mám normálnu , taku ako každý mesiac keby aspoň slabú , ale normálnu ... Cítila som tento mesiac , že by mohlo niečo byť z toho :/

lentilka969
8. apr 2016

@luma1 skôr si myslím že išlo o biomech. Tehotenstvo alebo chybný test aj keď má rodina presviedča že tie ciarky tam su

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 no toto mi povedal lekár že asi mám keď som bola na pohotovosťi raz... No mok gynekológ mi také nič nepovedal ale vždy tam mam nejakú cystu a furt mi to mešká.. Ja už by som Chcel aby tam boli //

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa trpezlivost ruze prinasa ved uvidis v nedelu 🙂..vraj aj vyzivovy doplnok inofolic je dobry ked xces otehotniet

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 tak zatiaľ na tom nejako extra nepracujem 🙂 až keď budeme svoji pokiaľ tam nebude nejaký veľký problém... Veď to už len rok a môžeme sa snažiť

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 a ty si ostala tehotná na prvú " šupu"?

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa ano na prvu ..este stale tomu neverim ..buduci tyzden idem druhy krat k lekarovi tak uz by malo bit srdiecko 🙂

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 to je ale šťastie 🙂 mega.... Si jedna zo stovky minimálne 🙂

lusina17
8. apr 2016

@kacenaaa asi ano 🙂 ale este sa netreba tesit predcasne, este je skoro 🙂

kacenaaa
8. apr 2016

@lusina17 to je pravda... Myslíš že je dobré ak chlap dlhšie nemá sex že tie spermie sú kvalitnejšie?

lusina17
8. apr 2016

asi ani nie u nas sa to nepotvrdilo 🙂 ked je chlap v poriadku tak nejake urcite dojdu tam kde maju :D

zuzannaaa
9. apr 2016

@kacenaaa Tento

chmurkaxy
9. apr 2016

@kacenaaa vrchný test je novší? Lebo ja tam teda tieň vidím...

baby24
9. apr 2016

@lentilka969 aj ja tak asi nic z toho son zufala.... :(

baby24
9. apr 2016

@lentilka969 na mojom nieco vidis???

luma1
9. apr 2016

@lentilka969 zopakuj test a uvidíš ;)

meli8412
9. apr 2016

@kacenaaa max 3 dni abstinencia, a spermosi su ok. Raz sme abstinovali tyzden a spg bol katastrofalny, este horsi, ako predtym.

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@meli8412
@baby24
@kacenaaa ahojte kocky zvyknem sem nakuknúť ale Nepíšem.... Ale teraz musím😊
Ohľadne spermosiek... Čítala som Akurát včera že není dobre moc abstinovat nakoľko po pár dňoch spermosky umierajú! vraj je dobré sexikovat každý deň vtedy sa zdravé spermie vytvárajú. Ktovie čo na tom je.ja viem tak ze sexikovat by sa malo obden...

meli8412
9. apr 2016

@hennyinnsbruck ani kazdy den nie je dobre, tak potom by napr.pri umelom oplodneni nekazali abstinovat 3 dni.

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@meli8412 ktovie ako to je to bola nejaká nová štúdia zase 😂 aj keď sa robí spmg sa má 2/3dni abstinovat.....

denidi
9. apr 2016

@hennyinnsbruck
@meli8412 hm ono to je asi individualne,jedna otehotnie ked ma sex kazdy den,ina ked mala pauzu aj tyzden,niektora ked obden 🙂 asi treba vyskusat vsetko 😉

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@denidi máš pravdu... 😉

denidi
9. apr 2016

@hennyinnsbruck my skusame vselijako a zatial nic,ale verim,ze sa nam vsetkym zadari 🙂 🙂 🙂

nicolevr
9. apr 2016

@meli8412 Jasne, ze prezijeme 🙂 No uz aby tu boli 🙂 A je zevraj v poriadku, stihli jej zevraj pichnut tu injekciu pre pracu pluciek. 🙂 Nooooo, drz sa! ;)

meli8412
9. apr 2016

@denidi tazko povedat. Urcite ma sp nejaky svoj cyklus. Ale hlavne nech sa zadari. Ako dlho skusate?

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@denidi veru aj my... A zatiaľ nič 😞ale raz sa iste podarí...

meli8412
9. apr 2016

@nicolevr tak tak, nech je uz pre mna maj a pre teba jul 🙂 Drzim palce!