icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

denidi
9. apr 2016

@meli8412 my uz vyse troch rokov,v auguste som mala mmt ☹ tak potom bola dvojmesacna pauza a odvtedy este nic,ale citim v kostiach,ze zachvilu to pride 🙂

denidi
9. apr 2016

@hennyinnsbruck vy sa ako dlho snazite ?..ale ano,isto budeme zachvilu maminky 🙂

nicolevr
9. apr 2016

@meli8412 prvy julovy tyzdnen 🙂 aspon ze nie posledny. :D tesim tesim... Drzim palce aj ja ;)

charlie1980
9. apr 2016

@hennyinnsbruck Pri snazeni sa vobec nedoporucuje kazdy den. Doporucuje sa kazdy den vtedy, ked je spg zly z hladiska morfologie, aby sa cim skor dozrievali nove spermie, popritom vitaminy, ktore morfologiu upravuju. Pri samotnom oplodneni by sa malo postupovat podla aktualneho spermiogramu. To znamena, ze ak ma chlap menej spermii ako je norma resp. pocet potrebny na oplodnenie, treba abstinovat aj 5 dni, aby sa "nazbierali" Chlap, ktory ma normospermiu, moze aj kazdy druhy den, tam je tych spermii vzdy dost. Ked sa ide do CAR na umele oplodnenie, ma sa abstinovat zhruba 3 dni. Asi to ma nejaky zmysel. Moj isiel na spg po 4.dnovej abstinencii a mal top spermiogram. Preto sme sa aj snazili tak, aby to nebolo casto na ovulaciu potvrdenu testom, cize s 5 dnovou abstinenciou. Prave ten cyklus, kedy som otehotnela, sme sulozili minimalne a mna by ani vo sne nenapadlo, ze prave ten cyklus bude uspesny. Ak ma chlap zlu morfologiu spermii, treba navysit pocet spermii na maximum, vitaminmi. Ale ja kazdej, ktora sa dlhodobo snazi (napr.4 roky), doporucujem minimalne poslat chlapa na spermiogram. Dnes su chlapi neplodni v pomere 50:50 k zenam.

mamina_25
9. apr 2016

Zienky,v podbrusku 4 den bolesti,vcera naduta ako krava a to som zjedla celozrnny rozok cisty a horalku,zacina mi byt na zvracanie,ale nezvraciam,alkohol nemozem ani citit,a to som s nim nemala zatial problem,ms meska,ale ten mi meska hadam kazdy mesiac,a mam vytoky...a test furt negativny 😒 ach,co sa to robi,uz mam normalne nervy 😠

meli8412
9. apr 2016

@nicolevr aspon nemusis julove leto uz velkym brusko preckat. Ja uz za chvilku v 33tt, nedavno som plakala, ze ten cas sa vlecie a teraz... Maj je za dverami. 😉

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@denidi my vyše 2rokov... Tento mesiac sme boli na klinike mne robili hormon profil, pozreli vajcovody môjmu robili spmg. Pred 2rokmi Ho mal ok uvidíme teraz aké budú výsledky u o oboch. 22heho ideme po ne. Mne ovu testy ukazujú ovulku tak myslím pozitívne ☺
@charlie1980 uau ďakujem za vysvetlenie 😊

charlie1980
9. apr 2016

@hennyinnsbruck Ak ste mali normo pred 2 rokmi, nie je to asi az take zle, aj ked spg dokaze byt velmi premenlivy. Podla vsetkeho ty ovulujes. Fakt skuste abstinovat cez MS, aj 5 dni a ked mas prehlad kedy ovulujes, tak v den pozitivneho testu. U nas sa zadarilo z 9DC (s 5 dnovymi), alebo 11DC (ale dvakrat za sebou), v 11DC bol aj test poz. Skus muzovi zohnat Tribulus, ten ho este "nakopne", kazda si ho pochvaluje. A ja verim, ze coskoro sa dockate.

looola
9. apr 2016

@hennyinnsbruck podla mna na to nie je návod ako často, asi nie príliš často ani málo, zlatá " stredná" cesta každý druhý den okolo ovulácie. Inak aj píšu že by žena mala aspoň pól hodinu ešte ležať , hneď neutekal sprchovat sa. Tak ja zakaždým som otehotnela vtedy ked som po sexiku okamžite vstala, hodila sprchu a utekala niekam-na výlet , do roboty a pod. Ked som ležala v posteli do rána nieč sa nestalo.

baby24
9. apr 2016

@hennyinnsbruck tak ze myslis ze to tehu nieje z toho testu??? A na zaklade ms???

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@charlie1980 ďakujem...
Minulý cyklus sme sa snažili v deň pozitívneho testu a deň po.
Tento cyklus deň pred pozitívnym a v deň pozitívneho...
Na Klinike nám doktorka vravela ze oni sú prísnejší v spmg ako ten Lekár čo mu vtedy spmg robil tak som zvedavá.
Ak je u nás všetko ok nechám tomu 2roky ešte a potom sa uvidí
Pre môj pokoj v duši som chcela ísť na kliniku... 😊
Tabletky do neho asi nedostanem ani nevie kedy mám ovu... Mali sme obdobie keď som mu ukazovala ovu testy, sex bol viacmenej na povel musel chudák a to viedlo len k hadkam... Ja som bola šialená 😂
Už som sa ale skludnila 😊
Chce aj on dieťatko ale bez stresu a nátlaku čo už teraz chápem 😊

charlie1980
9. apr 2016

@looola No presne ! My sme sa snazili 6 cyklov, visela som ako netopier...a ked sa podarilo, hned som vstala, este moj ma upozornil, ze preco vstavam a ten dalsi den som isla do sprchy, predtym som sa este aj riadne vyutierala😀 Pravda je taka, ze my sme uz mali termin na konzultaciu v CAR (vzhladom k veku-35) a uz mi bolo vsetko jedno. Psychika je tiez mocny carodej, aj ked prvorady je zdrav.stav.

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@baby24?
Ja na tvojom teste Bohužiaľ nič nevidím...
Skus z ranného a hod sem neupravenu foto
Držím palce

charlie1980
9. apr 2016

@hennyinnsbruck Ano, zalezi od toho, nakolko je spg podrobny. Nas 1.spg bol robeny v nemocnici a tam sa fakticky clovek nic nedocital. Iba pocet a pohyblivost. No ta pohyblivost sa este rozdeluje na A, B,C,D.....a to tam nebolo. Ani morfologia. Az tomu trosku rozumies, tak tie Ackove su s progresivnym pohybom vpred a tie su najsikovnejsie. Bckove su do stran, CaD uz ani nerataju, lebo tie stoja na mieste...taketo ani nedokazu oplodnit. No a darmo bude sediet pocet a aj pohyblivost, ked mozu byt poskodene, to je ta morfologia. Ta je velmi dolezita. To su poskodenia hlaviciek, bicikov. Takze treba vam podrobny spermiogram, ak by bolo potrebne, nasadit vitaminy....

looola
9. apr 2016

@charlie1980 ano, psychika môže byt brzdiacim faktorom, len veľmi tažko sa ovláda. Mne to tiež nikdy nevyšlo vtedy ked som ležala do rána a poskladala si pod zadok vankúš. Ja ovu cítim podla bolesti vaječníkov, nikdy som nemerala bazálku ani som nemala ovu testy, akurát kyselinu listovú som užívala. Prvý krát som otehotnela tak že bol iba jeden keksík den pred ovu, hneď som išla do sprchy a potom robiť bežne veci, ešte som aj ochorela takze na tehu som vôbec nemyslela. A Vám sa potom podarilo prirodzene po akom čase ?

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@charlie1980 no ty sa vyznas klobúk dole 👍 teraz ho mam pred sebou ten starý spmg.
Je tam to a b c d
Potom počet ta morfológia, vitalita, objem... Atď..

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@charlie1980 som nedopisala mi to odoslalo.... Potom porovnám starý spmg s novým. Ak nedajbože niečo nebude dobre bude musieť niečo brat to viem ze bude...

charlie1980
9. apr 2016

@looola Po 6.cykloch. Ale ja som to vzhladom k veku zacala riesit uz po 3.mes. Muz mal dg.oligosthenozoospermiu, coz je nizky pocet a zla pohyblivost. Po 2.mes sme to dali vitaminmi na poriadok a mal normospermiu. Hltal 10tbl.denne. U mna zistili nizke amh (az tomu rozumies, tak tento hormon hovori o pocte vajicok-0,74), cize nasa prognoza bola velmi slaba a ako som spomenula vyssie, poslali nas do CAR. Napriek tomu sa zadarilo v celku rychlo...

baby24
9. apr 2016

@hennyinnsbruck to je neupravena z tej upravenej foto....

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@baby24 dala som ti to do negatívu ja tam nič nevidím...

baby24
9. apr 2016

V negative je vidiet nieco tam je alebo mi ozaj harasi... ☹

looola
9. apr 2016

@charlie1980 to hej, 6 mesiacov nie je vôbec veľa 😀. Asi som nejaká nevyspatá ked som sa Ťa opýtala veď s tým si začala predchádzajúcu správu 🙂. Len odbieham za kopcom robiť raňajky , utierať soplik a tak, bola som nepozorná, prepáč 😀

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@baby24 možno sa aj iné kocky vyjadria ale ak by to bolo tehu bolo by v negat pekne vidieť tu druhu čiarku... Neviem no skus zajtra alebo o 2dni zase...ak to tehu je bude čiarka silnejšia...A nebude ju treba hľadať

looola
9. apr 2016

@charlie1980 nie kopcom ale krpcom 😀. Mobil mi prepisuje slova automaticky 😛

kacenaaa
9. apr 2016

@chmurkaxy nie to boli robené naraz...

kacenaaa
9. apr 2016

@chmurkaxy ono je to bez farby asi len kanalik... Určite 🙂

lentilka969
9. apr 2016

@luma1 negatívny bol :(

luma1
9. apr 2016

@lentilka969 to je škoda ale nič sa nedeje pracujte na drobcovi ďalej a uvidíš že nenecha na seba dlho čakať ;)

meli8412
9. apr 2016

@baby24 uz ti meska ms? Skus z ranneho, alebo o 2-3 dni.
@hennyinnsbruck do negativu je zbytocne davat fotky, vytiahne aj kanalik. Ked je tam nieco, tak aj bez upravy by bolo vidiet.

hennyinnsbruck
9. apr 2016

@meli8412 hej to viem... Preto som aj ja písala nech skúsi o 2dni aby sa nemuselo,,Hľadať,,