Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ baby 24 aj ja som mala tiež podobný MS. Mala som 3dni A teraz už len hnedý. A tiež mi onu tmavé. Tak uvidim čo sa bude diať dalej
@sofinkaviktorka a tehu test mas aky mala si pri ms aj bolesti???
Nie nemala som vôbec bolesti len som bola nafúknuta A boleli má prsia potom prestali na 2 dní A zas cítim že má bolia
Aj krcok som mala stále visoko tak dúfam že to vislo
ahojte dievcata. je mozne aby 5 dni pred menstruaciou vysiel na teh.teste duch? robila som si ho poobede az na vecer okolo 18tej. ciarocka bola uplne slabulililinka. dakujem za nazory 🙂
@nikusa22118 podla mna uz ziadna nebude ;)
@buckeye jeej..ani nevieš ako by sme si to priali.. Snazilkujeme uz dlhšie a ani sa nam tomu velmi nechce verit..
@nikusa22118 uz nepride 😉 Gratulujem a prajem pohodove tehotenstvo ☺️
@megica33 ďakujem krásne potešili ste ma..😊tak dufam ze sa naozaj môžem uz konečne tešiť 😃
@nikusa22118 gratulujem🙂
@sofinkaviktorka drzim palce 🙂
@buckeye ďakujem ☺
@buckeye a ty si ako na tom? Čakáš alebo sa snazilkujes.??
@nikusa22118 zatial som v stadiu neviem :D..este mam skoro na test, ale sme v stadiu ze chceme potomka, zatial skusame kratko, takze este to berem tak sportovo 🙂
@meli8412 mi sme asi na tom rovnako.nevieme na čom sme.ja počkám do ďalšieho ciklu tak budem už asi vedieť prečo neprišiel. Nebudem sa už stresovat A kupovať stále testy

@baby24 rozmazane foto, skus iny dat.