Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lynn333 krásne koľajničky..gratulujem držím prstiky..😉😘
@madarka123 keĎ máš MS ako môžeš mať pozitívny tehot. test?
@simonezet neviem preto sa pitam ci mi niekto bude vediet poradit....ale vidite nieco na to teste?
@madarka123 to je upravena foto?skus dat normalnu.ale vyzera ze nieco tam je.skus odfotit este raz
@madarka123 urcite nie si tehu ... test je negativny ...
Ahoj.prosim,robia rapiclear kanáliky?dakujem😊
@madarka123 ak je ciarka ruzova v skutocnosti, tak vyzera to, ze si tehu...no ak mas normalny MS, tak potom je to zly test myslim, alebo si tehu a mas aj MS...moze to byt rozna kombinacia vysledku...ak mas len spinenie, moze ist o uhniezdovanie, alebo krvacas a treba zbehnut k Dr, aby sa babätko udrzalo v brusku..jednoznacne Ti drzim palce, aby si bola tehu a mala na teste silnejsie //...ked spravis dalsi testik, hod sem potom foto...na tomto teste vidim //, no je slabsia, takze preto skus testnut este dalsikrat...🙂
@madarka123 pravdu? Nie je. Zial.
@nikusa22118 gratulujem....tak sa tesim s Tebou...uzivaj tehulkovanie 😉
Čo si myslíte? O teste.vidíte tam niečo?
@sofinkaviktorka nic, je negativny. take testy mam aj ja. musime pockat
To ano
@sofinkaviktorka nič tam nie je, to čo ti vyťahuje negatív je kanálik - miesto, kde by mala byť testovacia čiarka. Zbytočne to dávaš do negatívu, z takejto foto beztak nič nevidno, aj keby tam bol ružový duch... Ostáva len čakať ďalšie dva dni. Ak by si dnes mala ducha (hoc aj nesfotiteľného), za dva dni musí byť test pozitívny - jasne.
Tak skúsim tak za 2-3dni.A uvidim
Toto je normálna foto.neni upravena
@sofinkaviktorka nic tan neni
@sofinkaviktorka žiaľ nič tam nie je
@sofinkaviktorka kanalik aj mne to robieva
@madarka123 toto je kanalik

@lynn333 ďakujem. A ako dlho ste vy čakali ak sa smiem opýtať? My od decembra takže to nieje zasa taká tragédia ale aj tak 😉 dala som si záväzok že do mája to dáme,tak by som bola rada ak by to tento mesiac vyšlo 🙂