icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miska_hryzka
18. apr 2016

@buckeye skús a uvidíme.🙂

buckeye
18. apr 2016

@miska_hryzka tak datum porodu tam bolo treba, to cca viem vyratat 🙂

miska_hryzka
18. apr 2016

@buckeye daj si academy.sk tam to pekne píše a zadas dátum poslednej MS.

buckeye
18. apr 2016

@miska_hryzka no hej, len ja s mojim pco a posunutou ovu, mne moc termin poslednej ms nepomoze 🙂 ale ved skusim 🙂

miska_hryzka
18. apr 2016

@buckeye skús daj vedieť, čo ti vyšlo 🙂

buckeye
18. apr 2016

.@miska_hryzka podla poslednej ms 9.12.2016, ale podla ovu je to 29.12.16 🙂 (prisla mi nieskor)

megica33
18. apr 2016

@buckeye
@miska_hryzka joooj baby ako vam dobre 😍 V dobrom zavidim. Uzivajte si tehulkovanie 😘

buckeye
18. apr 2016

@megica33 dakujem🙂 a tebe sa ako dari? ja nejak nestiham uz vsetky sledovat 🙂

miska_hryzka
18. apr 2016

@megica33 ďakujem velice krásne 🙂 tfuj tfuj tfuj nech sa zadari aj ďalším 🙂

megica33
18. apr 2016

@buckeye no tento mesiac s mrchou odišla aj fazuľka ☹ takze tento mesiac budeme skusat zas a uz dufam ze mrcha nedojde 😊

meli8412
18. apr 2016

@megica33 Je mi to luto. Kolko ti meskala mrcha?

miska_hryzka
18. apr 2016

@megica33 aj berieš nejaké lieky?

megica33
18. apr 2016

@meli8412 meskala dva dni ... Mala som uz v krvi HCG ale nakoniec aj tak nic :-/
@miska_hryzka nie nie neberiem zatial sme to skusili len raz tak uvidime ako sa bude darit tento mesiac

meli8412
18. apr 2016

@megica33 jaaaaj, uz pamatam. Mala si hcg 10. Nabuduce radsej zacni testovat, ked ti bude meskat aspon 1 tyzden, predides sklamaniu. Clovek vyteseny a potom nic z toho ☹

megica33
18. apr 2016

@meli8412 no ved prave...uz sa budem snazit vydrzat ale ked to neda :-/ ale posnazim sa 😀

miska_hryzka
18. apr 2016

@megica33 na prvýkrát a hneď to takmer vyšlo to je super 🙂 tak tento mesiac to dáte 🙂 my sme sa snažili takmer rok.

megica33
18. apr 2016

@miska_hryzka juuuj tak to teda vam gratulujem o to viac😍 Drzim silno palce

megica33
18. apr 2016

@miska_hryzka
@meli8412 baby a ako to si mamtu ovulaciu sledovat? Mam nakupenych 10 ovu testov ale netusim kedy zacat testovat. Cyklus mam cca 32 dnovy

miska_hryzka
18. apr 2016

@megica33 teplotu si nemerias? Ja som podľa prvého cyklu merania bazálnej teploty zistila, že ovu mám 20DC a od 16DC som robila ovu testy keď vyšiel pozitívny tak do 24-48 hodín prebehla ovu. Ale paradoxne každý mesiac sme sa s manželom trafili do plodných dní z piatich plodných dní sme ťuťumuťu mali trikrát a nič. V marci sme sa nejako netrafili akurát ráno po ovu sme ťuťumuťu a zrazu to tu bolo 😀

lilianka414
18. apr 2016

@miska_hryzka ked mi vychadza ze mam zajtra ovulaciu tak to mam najplodnejsi den??

megica33
18. apr 2016

@miska_hryzka to som este neskusala ale budem 🙂 rano vzdy v jednu hodinu ze? A kolko ma byt vlastne pri ovulacii teplota? Odpocitava sa pri tom -0,5 ako ked sa mera babatkam teplota v konecniku?

buckeye
18. apr 2016

@megica33 oh no to ma mrzi :(, tak tento mesiac to vyjde ;), no v mojom priade..my sme ovulacne sledovali lento jeden mesiac, a kedze mam to poco, zacalo som dva dni po ms a kazdy druhy den, ale ak si inak ok, tak by som zacala asi ako pise miska, a merat aj bt 🙂

miska_hryzka
18. apr 2016

@megica33 každá má rôzne podľa teploty zistíš až keď je po ovu pretože po ovu teplota stúpne pozri môj graf zelené dní sú plodné.

miska_hryzka
18. apr 2016

@lilianka414 zajtra najplodnejsi ale plodný máš už deň pred aj deň po ovu.

miska_hryzka
18. apr 2016

@megica33 teplotu merias najlepšie digitálnym teplomerom v ustach alebo posve a teplotu si zapises nič neodpocitavas.

vevericka13
18. apr 2016

@veronikax kolko ste sa snazili?

lilianka414
18. apr 2016

@miska_hryzka cize aj dnes a aj vo štvrtok.
aha tak super dakujem taak dnes idem nato a pre istotu aj celi tyzden 😀 😀

megica33
18. apr 2016

@miska_hryzka takze v podstate ako zistim podla bt ze mam ovu ked teplotastupne az po?

lucsyia
18. apr 2016

Ahojte ! Môžete mi prosím pomôcť s týmto ? Je tam niečo vidieť alebo nie ? MS nikde už dva týždne, test dnešný takýto ..keď som si robila pred týždňom bolo to niečo podobné ako tento test,tak neviemč i si zo mňa "srandu robí " alebo ja už vidím // všade alebo čo :D

buckeye
18. apr 2016

@megica33 ak si niesi vôbec ista, mas 31 dnovy cyklus cca tak by som zacala tak od 10., nemavas pocas alebo tesne pred ovu bolest v podbrusku? a co hlien? ten sa zacne zjavovat par dni pred ovu, bt je uz len potvdenie, ze to neboli fantomove bolesti ale ozaj ta ovu prebehla a ked sa bude dlhsie drzat hore tak aj zacinajuce potvrdzovanie, ze sa asi zadarilo 🙂