icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mussli
19. apr 2016

@butterfly333 viem že nemám stresovat, niektoré sa snažia ozaj dlho, ale človeka to aj tak zneisti, už mám 2 deti na 1 šup, tak preto nechápem, ale možno to je aj vek, mala som teraz 35 😲

michhaela
19. apr 2016

@mussli Joj ved máš dve detičky to je pekné...Pozri ja budem mat o 10dní 28r...Žiadne dieťa není...Snazilkovali sme od septembra do januára, aaaaa nič proste figu borovu nedošlo mini...Bola pauza kvôli novej práci....Teraz sme zase začali a čo ti poviem tiež nič a nič....Kašlem na to užívam si milovanie VTEDY ked je chuť nie nasilu to nechcem ani ja ani moj a veríme že hadam do 40r mi osud doprajte aspoň jedno jediné MIMCO....😀

madarka123
19. apr 2016

dnes som robila dalsi test krvacala som iba tri dni a ten stvrty iba rano a potom uz celi den nic vidiet tam nieco?

buckeye
19. apr 2016

@mussli a meriassi bt alebo lh testy?
My sme sa snazili par mesiacov, ale nic som neratala ani nejak netlacila, len uzivali zivot, az teraz posledny som zacsla lh testy a asi v polovici pridala aj bt a vystihli sme ovu 🙂

lilianka414
19. apr 2016

Baby ked chcem babo ked sa snazime tak mozem pit kavu 2-3x dodna??
alebo vobec by som nemala

butterfly333
19. apr 2016

@mussli ja mám36r verím že sa nám zadarí som dva týždne po laparoskopii a hysteroskopii verím že to pomože.

buckeye
19. apr 2016

@lilianka414 co som tak citala ze nadmerne kava by sa nemala, ale podla poslednych info, nadmerna je 4 silne a viac, tak ked si das 2 az nic take zle sa nestane ani pocas tehu, ak si zdrava a nemas problem s tlakom, mojej sestre kavu prikazali pit, lebo mala nizky, akurat, ze koli tehu jej smrdela uz nadaleko 🙂

buckeye
19. apr 2016

@madarka123 ja tam nic nevidm, bt si nemerias? Kedu si mala ms aj ked slabu?

lilianka414
19. apr 2016

@buckeye no ja mam dost nizky tlak stale od malicka... niekedy mi ani 2 nechutia .ale tak teraz aj chudnem cize davam si L-CARNITINE kazdy den rano .
takze neviem noo.

madarka123
19. apr 2016

@buckeye 15steho som dostala a iba tri dni som mala take vseliaky prve dva dni hnede

buckeye
19. apr 2016

@madarka123 no ak to nahodou bolo uhniezdovanie, tak je asi este skoro, skus o take 4 dni, a podlabbt si mala mat ovulaciu niekedy predtym?

buckeye
19. apr 2016

@lilianka414 hmm tak kava ok, ale ten carnitine neviem, koli comu chudnes?

lilianka414
19. apr 2016

@buckeye koli comu??no chcem byt chudsia😀
Od tehotenstva mam este 5kg na sebe a chcem ich dat dole...tak tam je iba veeela vitaminouu nic viac..a doda mi to energiu

buckeye
19. apr 2016

@lilianka414 🙂 no lebo napr pri pco sa odporuca schudnut, tak som sa spytala🙂 carnitin je prenasac mastnych kyselin, tak mozno to nevadi, ale osobne, keby by som po // uz nejedla tieto veci, ja som umele izolatove proteiny preventivne vysadila 🙂

lilianka414
19. apr 2016

@buckeye no tak vazim nie vela 59,5kg a chcem dat este dole cca 6kg.
no a ak by sa podarilo ze by som mala // tak hned to vyhodim do Koša a nelutovala by som ani tie peniažky 😀

lilianka414
19. apr 2016

@buckeye ty si aj na FB??kedze nemas foto preto sa pytam 😀

buckeye
19. apr 2016

@lilianka414 no ved jasne 🙂 som, ale oddekujem socialne siete, zatial nechcem znamym vraviet, ze sa podarilo 🙂

cucoriedkacucoriedka
19. apr 2016

@lilianka414 jasne ze mozes;)

cucoriedkacucoriedka
19. apr 2016

@michhaela my sme cakali desat rokov.si este mladaaa.dockas sa;)

cucoriedkacucoriedka
19. apr 2016

@madarka123 kanalik

madarka123
19. apr 2016

@buckeye ano 30.3 som mala ovulaciu

buckeye
19. apr 2016

@madarka123 hmm to sa mi zda uz dost dlho, asi by ti to test uz ukazal, a ked si 15 dni na to mala krvacanie..neviem, meraj bt,mozno to ozaj bola ms, aj ked slabsia a uvidis, ci nebude dalsia ovu

lilianka414
19. apr 2016

@buckeye Inak ovulaciu mam mat dnes ale uz vcera som mala taky natahovaci hlien.
natahoval sa ako SOPLIK 😀
Tak sme to vcera skusili a rozmyslam ze asi aj dnes ideme do Toho... 😀 😀

buckeye
19. apr 2016

@lilianka414 :D tak treba treba, hlavne ak je chut, netreba ju brzdit 🙂 potom pekny vecer prajem ;)

lilianka414
19. apr 2016

@buckeye no teraz ked mam malu az taka chut uz nieje ako niekedy ked som bola slobodna bezdetna.
vtedy som kazdy den aj 4x dodna 😀 😀 😀
teraz som moc unavena ☹

buckeye
19. apr 2016

@lilianka414 hmm no ved uvidite, ked mala zaspi🙂

lilianka414
19. apr 2016

@buckeye malinka uz spinka od 19:00 ona v spanku je ako cukricek.
rano sa budi o 9:00 cez obed idem spinkat o 12:00 a budi sa 14:30
A celu noc prespi

buckeye
19. apr 2016

@lilianka414 hmm babulka🙂 ja ked som bola mala, vraj som tiez spavala dobre, akurat rano som sa budila o 7, s tym, ze staci, skoda ze mi to neostalo, teraz zvladnem aj do pol 10 ak si nedam budik 😀

lilianka414
19. apr 2016

@buckeye ja by som aj do 12:00 prespala ale ked sa mala zobudi hned krici :Maminka ja som uz hore a preco ty este spinkas??vztavaj a chod mi spravit Kakavko 😀
kym to vsetko povie mam dost😀

mussli
20. apr 2016

@michhaela máš pravdu A prajem všetkým snazilkam aby im narástlo bruško 😉 😵 😵
@butterfly333 prajem ti aby vám to vyšlo.
Keď sa nepodarí , som vďačná aj za tie moje dva poklady čo máme.