Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mussli ja verím že sa nám tu zadarí určite áno. 🙂
@butterfly333 co je to laparoskopii a hysteroskopii? nie ze by som bola hlupa to nie .. len neviem lebo som sa s tym este nestretla ... 🙂
@zuzannaaa laparoskopia.hysteroskopia.to su vysetrovacie inazivne metody.zistuje sa napr priechodnost vajecnikov.stav sluznice maternice.polypy atd.mne robili hysteroskopiu.a zistili zuzenie vajcovodov.mozu sa odoberat aj vzorky sliznice.
@cucoriedkacucoriedka merci
Užívate nejaké vitamíny pri plánovaní tehotenstva? ? / napr. Femibion 1 /
Baby ak sa nahodou podarilo co velmi neverim za aky cas by som si mala psravit testik??
Menzes mam dostat cca za 2 tyzdne.
@lilianka414 aspon 10 po ovu vydrz a ked este nic, tak az bude meskat ms
@lilianka414 2 dni pred ms....by ti malo uz aspon ducha pekneho ukazat ;) Drzim palce 🙂
@mussli skusala som papat femibion pred otehu ale nedarilo sa nam. Takze ho beriem az teraz ...a len 1 trimester 🙂
@megica33 Ja momentálne tehotná niesom, možno ešte budem. Ja chcem len napísať vlastne skúsenosti. Ja som síce z tých šťastných, že som otehotnela vždy na prvú šupu a to už tri deti. Ja by som to zhodnotila tak, že na ovuláciu sa až tak netreba sústrediť. Ja som posledný krát otehotnela na 7 deň cyklu, čiže spermia tam vydržala 4,5 dní, keďže ovuláciu mám 11, 12 deň. To som hneď vedela. že to bude baba, lebo ženské spermie sú pomalšie, ale žijú dlhšie a chlapčenské sú rýchle, ale skôr umierajú. Mne to presne tak vyšlo. Prvých dvoch chlapcov mám na 10ty deň cyklu. Ja som to až tak naplánovala, ajkeď som chcela a takto to presne vyšlo.
Neplanovala som chcela napísať
@buckeye ok.dik
cize v sobotu23.4 idem na dovolenku do tatier a pridem az 1.5
tak si mam vtedy skusit alebo este mam pockat do MS
@lilianka414 no ked sa vratis toho 1.5. Bude asi stacit(mne ukazalo 10.dpo, ale nemusi kazdemu) a keby nie, tak o par dni neskor🙂
@mussli dolezitacje kyselina listova.odporuca sa nic nebrat.ak mas vyvazenu stravu.vitaminy.nie je to potrebne. Rodia sa tazsue deti.nacgtlnist ba duabetes melitus prveho stupna n mladsom veku.mam to od pediatrov ked som volakedy ucila prax v nemocnici na szs.
Pisem ako debil;))) takze nachylnost na diabetes prveho stupna;)
@madarka123 prepac, no nevidim tam nic, ani len dusika...neviem preco...asi z toho nic nebude...je mi to luto ☹
@lentilka969 Moc tmava fotka, skus znova odfotit. Skus z ranneho mocu, ked si tehu, mala by byt silnejsia.
@meli8412 a myslis že by mi mohol ukázať v strede cyklu pozitívny ?
@lentilka969 Ja tam tu čiarku vidím 😊ja som mala takú 3 dni pred MS.(Prikladám foto)
@niky1141997 ale mne je až takto pekne neukazalo akp tebe, lenže ja som po mrche v strede cyklu to nechápem

@buckeye nič si nemeriam, potom by som tomu moc prepadla A bolo by to všetko silenè a plánované, chcem to prirodzene. 🙂 😉