icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mussli
20. apr 2016

@buckeye nič si nemeriam, potom by som tomu moc prepadla A bolo by to všetko silenè a plánované, chcem to prirodzene. 🙂 😉

butterfly333
20. apr 2016

@mussli ja verím že sa nám tu zadarí určite áno. 🙂

zuzannaaa
20. apr 2016

@veronikax ano niekedy staci malo a trafit sa docierneho ... ako dlho ste sa snazili .... super tesim sa s teou

zuzannaaa
20. apr 2016

@butterfly333 co je to laparoskopii a hysteroskopii? nie ze by som bola hlupa to nie .. len neviem lebo som sa s tym este nestretla ... 🙂

cucoriedkacucoriedka
20. apr 2016

@zuzannaaa laparoskopia.hysteroskopia.to su vysetrovacie inazivne metody.zistuje sa napr priechodnost vajecnikov.stav sluznice maternice.polypy atd.mne robili hysteroskopiu.a zistili zuzenie vajcovodov.mozu sa odoberat aj vzorky sliznice.

veronikax
20. apr 2016

@zuzannaaa nooo snazili sme sa rok a pol 🙂 Dcerka sa nam podarila hned 🙂 Tak uvidime...ci bude mat braceka alebo sestricku 🙂 Hovori stale o bracekovi 🙂))))

zuzannaaa
20. apr 2016
mussli
20. apr 2016

Užívate nejaké vitamíny pri plánovaní tehotenstva? ? / napr. Femibion 1 /

buckeye
20. apr 2016

@mussli ja som mala len inifolic

salome51
20. apr 2016

@mussli ja som brala Femibion

mussli
20. apr 2016

@buckeye
@salome51 užívali ste aj počas celého tehu alebo len pred počatím a v 1. trimestri ??

salome51
20. apr 2016

@mussli pri prvom tehu aj teraz beriem Femibion. Brala som až do pôrodu a aj teraz tak plánujem. Ak sa nič neskomplikuje pri sekcii a budem môcť kojiť tak budem brať Femibion 2 aj počas kojenia

lilianka414
20. apr 2016

Baby ak sa nahodou podarilo co velmi neverim za aky cas by som si mala psravit testik??
Menzes mam dostat cca za 2 tyzdne.

buckeye
20. apr 2016

@mussli no ja som inofolic koli pco uzivala, aj to len prvy tyzden cyklu, pomohol mi ho zpravidelnit, takze teraz ho neberiem, ale mam prenatalne vitaminy (je to zmes A, B, C, E, listovej, zinku etc)

buckeye
20. apr 2016

@lilianka414 aspon 10 po ovu vydrz a ked este nic, tak az bude meskat ms

veronikax
20. apr 2016

@lilianka414 2 dni pred ms....by ti malo uz aspon ducha pekneho ukazat ;) Drzim palce 🙂
@mussli skusala som papat femibion pred otehu ale nedarilo sa nam. Takze ho beriem az teraz ...a len 1 trimester 🙂

lela123
20. apr 2016

@megica33 Ja momentálne tehotná niesom, možno ešte budem. Ja chcem len napísať vlastne skúsenosti. Ja som síce z tých šťastných, že som otehotnela vždy na prvú šupu a to už tri deti. Ja by som to zhodnotila tak, že na ovuláciu sa až tak netreba sústrediť. Ja som posledný krát otehotnela na 7 deň cyklu, čiže spermia tam vydržala 4,5 dní, keďže ovuláciu mám 11, 12 deň. To som hneď vedela. že to bude baba, lebo ženské spermie sú pomalšie, ale žijú dlhšie a chlapčenské sú rýchle, ale skôr umierajú. Mne to presne tak vyšlo. Prvých dvoch chlapcov mám na 10ty deň cyklu. Ja som to až tak naplánovala, ajkeď som chcela a takto to presne vyšlo.

lela123
20. apr 2016

Neplanovala som chcela napísať

lilianka414
20. apr 2016

@buckeye ok.dik
cize v sobotu23.4 idem na dovolenku do tatier a pridem az 1.5
tak si mam vtedy skusit alebo este mam pockat do MS

buckeye
20. apr 2016

@lilianka414 no ked sa vratis toho 1.5. Bude asi stacit(mne ukazalo 10.dpo, ale nemusi kazdemu) a keby nie, tak o par dni neskor🙂

cucoriedkacucoriedka
20. apr 2016

@mussli dolezitacje kyselina listova.odporuca sa nic nebrat.ak mas vyvazenu stravu.vitaminy.nie je to potrebne. Rodia sa tazsue deti.nacgtlnist ba duabetes melitus prveho stupna n mladsom veku.mam to od pediatrov ked som volakedy ucila prax v nemocnici na szs.

cucoriedkacucoriedka
20. apr 2016

Pisem ako debil;))) takze nachylnost na diabetes prveho stupna;)

luta13
20. apr 2016

@madarka123 prepac, no nevidim tam nic, ani len dusika...neviem preco...asi z toho nic nebude...je mi to luto ☹

luta13
20. apr 2016

@veronikax ahoj, nevedela som, ze si tehulka - teraz az sem kukam a hned mi oci vyliezli 😉...KONECNE sa vam to podarilo...super...a tesim sa s vami...a uzivaj najkrajsie tehulkovanie 🙂...Vela zdravicka obom...a nech je to teda uz len ten chlapcek... 😀

lentilka969
20. apr 2016

Baby poraďte mi ona tam je tá ciarka a ružová ... Lenže mi to nevychádza som v strede cyklu a nedávno mi skončil menzes týždeň dozadu

meli8412
20. apr 2016

@lentilka969 Moc tmava fotka, skus znova odfotit. Skus z ranneho mocu, ked si tehu, mala by byt silnejsia.

lentilka969
20. apr 2016

@meli8412 a myslis že by mi mohol ukázať v strede cyklu pozitívny ?

niky1141997
20. apr 2016

@lentilka969 Ja tam tu čiarku vidím 😊ja som mala takú 3 dni pred MS.(Prikladám foto)

lentilka969
20. apr 2016

@niky1141997 ale mne je až takto pekne neukazalo akp tebe, lenže ja som po mrche v strede cyklu to nechápem

lentilka969
20. apr 2016