Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka hmmm..zvláštne.. Cize za 2 tyzdne by si mala dostat dalsiu ano?
@niky1141997 robila veru dnes ráno a nic , aspon ja som tam nič nevidela , tento je ranny
Áno. Za to je to zvláštne. Skúsim testnut za tyzden
@sofinkaviktorka na tehu teste nič nie je...netestuj už zbytočne vyhodene peniažky....boli ta podbruško z ovulcie. takže skušajte teraz. tehu nie si
@madarka123 nic nevidim; (
@annnyjska skus to odfotit este raz ale ciarka tam je
@annnyjska aký test to je ?
@annnyjska tento vyzerá ze je nejak poškodený.. Ja by som robila este jeden..a kolko ti vyšlo pozotivnych a kolko negativnych odfot aj ostatné
@lentilka969 pepino :/ ale predtým som mala doktor Max a jeden // čiarky a další / .....
@annnyjska no ak ta to potesi mme pepino vysli uuuplne presne.. Este tyzden pred menzesom aj kazetkovy aj takyto palickovy..😊
@annnyjska to som ja mala teraz naposledy pridam fotky nechapem a toto je dneskajsi ten posledny
@lentilka969 mozno vyskusaj o par dni, kolko si dpo?
@sofinkaviktorka uz tolko testov ti robilo takuto ciarku, a stale druha ciarka nie je viditelna az tak, ako by mala. HCG sa zvysuje kazdym dnom a aj ciarka by mala silniet a zial to tvoj pripad nie je. Mozno iba teraz s tou bolstou zacinas citit ovulaciu.
@annnyjska tehu testy doktor max zvyknú byť podľa mňa spoľahlivé. Mne vždy pekne vyšiel tento test. A to som v oboch prípadoch bola tehotná krátko. Pri prvom som bola asi v 4 tt myslím a pri druhom v 6 tt ale test som robila o dosť skôr, doktor mal dovolenku tak som po testovaní čakala ešte vyše týždňa kým mi to potvrdil. Držím palčeky 😉
@nikusa2218 ešte mi aj lekár pichol injekciu a povedal že o 5 dní mám príjsť na sono a jeho nikde, má dovolenku a mrchá nikdy len prsia ma bolia tak , že by som vraždila a večer ked príjdem domov a dám sa do pyžama ani nehovorím :/
@lentilka969 ja som skúsila aj digitálny a ten bol zlý obrazovka nefungovala ..
@annnyjska tak bud rada ze neprisla myslis ze mozes byt tehotna no ja by som skusila este asi jeden testik rano hned z najsilnejsieho mocu..kludne aj pepino alebo ak mas poruke lekaren ja som si kupila gravitest10 su v baleni 3 za 2,80 tie mi tiez krasne ukazali..
Ja som s pepinom nemala problem, inak som si vsimla, ze vela bab ma testy rozlepene a je jedno aka znacka, to ich rozlepuju zamerne? Alebo namacaju az moc dlho a tak sa rozlepia same? Mne sa nerozlepil este ziadny, balicek lh testov mal 20 ks a ani jeden a pepina predosle a ani terajsie sa mi nerozpadli
@madarka123 podla krvi by zistila lekarka.ale moze byt aj nejaky zapal.skuste este raz za lekarkou nech vam zoberie krv.by ste si boli na istom.len je zvlastne ze vobec nesilnie a je stale slaby dusik
@lentilka969 Ja si aj tak nemôžem pomôcť.Stále tam toho ducha vidím 😊 skús o dva dni.Budeš si istejšia
@niky1141997 ja si skôr už namyslam :D

Nie práve že som po mrche 13 dni