icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

valika1210
10. jan 2014

@aduss ahoj tak ako robila si testik?

zuzka0405
10. jan 2014

Baby ja som už mala tento mesiac MS,ale môže 9. deň po ms byť na teste duch. Ráno som si len tak urobila keďže ešte som mala zásobu a tam...duch...

zuzka0405
10. jan 2014

@aduss Áno jedno máme...na druhé som si vravela máme čas... ale pri nehode minuly mesiac sme všetko zvážili a prišlo na mňa, že strašne by som chcela ešte jedno...aj drobec by sa potešil

karmela
10. jan 2014

@zuzka0405 ahoj daj fotecku ducha

zuzka0405
10. jan 2014

@karmela Ahoj neviem to lepšie odfotit aj toto som musela bez blesku...už mi naozaj asi sibe z toho všetkého...

karmela
10. jan 2014

@zuzka0405 no pekne to vidiet aj bez negativu.Poviem ti pravdu aj ja som z toho uz šiši.Skusaj testy este

zuzka0405
10. jan 2014

@karmela 🙂 ďakujem aspoň nie som sama...to som si povedala,že už testy si nebudem robiť skôr akoby meškala ms, ale 2 dni ma teraz bolelo podbrusko tak ráno... mám ešte jeden tak vyskúšam...ale ak mám byť úprimna ducha som nečakala tak zas mám z toho akosi miš - maš

karmela
10. jan 2014

@zuzka0405 tak to ti verim,ja by som tiez bola.Vyskusaj Zajtra rano.

zuzka0405
10. jan 2014

@karmela Áno či chcem alebo nie skúsim už len preto,že teraz mi to nedá nechať tak

karmela
10. jan 2014

@zuzka0405 no ani mne by to nedalo keby som bola na tvojom mieste 😉

zuzka0405
10. jan 2014

@karmela Tak ja som už teraz úplne z toho taká dopletena, že až... Urobím ešte test cez víkend a uvidím a tak či tak navštívim asi cez tyzden dr.

karmela
10. jan 2014

@zuzka0405 no ked budes mat silnejšieho ducha tak je to iste.A dr ti este nezistí jedine ak s krvy.Na sone vidi až okolo 5-6tt.Drzim palceky aby to bolo ozajstne tehulkovanie

zuzka0405
10. jan 2014

@karmela Ďakujem... Áno viem že by to nezistil skôr, len už fakt som z toho dopletena ako sa len da...zajtra urobím zas,dám ti vedieť...

aduss
10. jan 2014

@zuzka0405 ahoj..tak žeby predsa?..vidno ti ho podobne ako mne..ale ja už som z toho na nervy ..dneska rano čisty test, teraz na obed zasa duch..

aduss
10. jan 2014

@valika1210 ahoj robila som si rano test dr. max , ktory bol uplne cistobiely..teraz ked som prisla domov, tak mi to nedalo a urobila si znova pepino, na ktorom sa po limite zjavil zasa duch..sice slabsi ako vcera, ale zjavil, vcera bol robeny pepino z ranneho mocu a duch sa zjavil v limite

zuzka0405
10. jan 2014

@aduss Ahoj neviem veľkú šancu zatiaľ tomu nedávam.Ráno skúsim opäť test a uvidíme... o nervy som aj ja už z tých duchov...skús počkať aspoň 2 dni a tak skús test...potom by mal byť rozdiel buď - alebo,ale držím palce nech sú //

aduss
10. jan 2014

@zuzka0405 ono ja tiež tomu velku sancu nedavam, inak ja ak som otehotnela, tak v 5. den menstruacie..inak nerobila si si to pepino test?

aduss
10. jan 2014

inak baby toto je moj dnesny test z obeda..ranny bol biely, ale na tomto cosi vidno..na fotke ale asi ani nie

karmela
10. jan 2014

@zuzka0405 No treba vyskúšať a urcite sa ozvy. 😉
@aduss no baby fakt ty duchovia su na nervy.Ale pepino vraj robi duchov 😒 Ale podla mna nielen on je ich viac.A zbytočne s toho mame tak krásne nádeje,ktore príchodom MS len zrania 😠

aduss
10. jan 2014

@karmela mne praveze pepino nikdy nespravil duchov a to som si ich spravila uz habadej :/..naopak zasa ospevovany mamatest mi parkrat spravil duchov

karmela
10. jan 2014

@aduss tu máš testik aj negative. 😉 Tak uz len držím palce aby bola silnejšia 🙂

aduss
10. jan 2014

@karmela dakujem..a vidis tam nieco? ja akosi nic :/ ale nazivo to je ine ako na foto

karmela
10. jan 2014

@aduss no mamatest ja zase,ze čistý a ostatne duchovia 😒 Ach Jaj keby sa to všetkým uz podarilo co si želajú mat babo.Aby vyšli rovno koľajnice.

aduss
10. jan 2014

@karmela takze tiez čakas, ci ti to vyslo? 🙂 budem drzat palce..🙂

karmela
10. jan 2014

@aduss nie moja ja mam teraz 5-6DPO takze mne by test este nic neukázal.Ale v novembri som mala duchov.A teraz je to len o nahode 🙂 Tak ti držím palce 🙂 na čiernobiele vidím ducha slabého na negative nie

aduss
10. jan 2014

@karmela tak potom daj urcite vediet, ez ako si dopadla, budem na teba mysliet 🙂..kukni si o stranku predtym, tam som vcera vkladala testy z ranneho mocu, tam vidno aj na negative

karmela
10. jan 2014

@aduss videla som pekne su aj bez úpravy.Dam vediet urcite,ale skor nebudem sa mat čím pochváliť.No ale to len cas ukaze.Drzim palce

aduss
10. jan 2014

@karmela dakujem..budem aj ja drzat palce, musime dufat 🙂..inak myslis, ze by mi 14 dni po styku este neukazovalo ciarky?

karmela
10. jan 2014

@aduss podla toho kedy si mala ovulaciu ?uhniezdovanie trvá cca 5-7 dni.Az ked sa pekne usadí začne vylučovať hcg hormón 😉 a dakujem 🙂

aduss
10. jan 2014

@karmela no u mna to je zlozitejsie..ja mavam ovulaciu tak 13ty den cyklu..ale styk som mala piaty den cyklu, preto by sa to teraz divne ratalo..v podstate mi bolo od gynekologicky povedane, ze je mozne otehotniet aj cez menzes a nasledne mat este ovulaciu z druheho vajecnika