Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milagrosss20 tak to by uz boli fakt kolajnice po takomto dllhom case
@buckeye on ano a ona nie csss ale tak vsak oni vedia...
@ala82 pozeram ze mas 6deticiek..blba otazka ako to zvladate? Moj nechce koli hypoteke hlupej... Blee
@milagrosss20 fii, skor to byva naopak, no ved nech ich im to dopadne ako potrebuju 🙂
@milagrosss20 ala82 pokial vídim jej profil tak sa mi zdá že deti má 5.
@meli8412 namna dost teda ja by som ich 5nezvládla ale obdivujem mamičku ,a praje všetko dobre.Kiež by sa aj nám podarilo dalšie.
@butterfly333 Urcite sa zadari. U mna kazdym dietatom sa tazsie otehotnelo. Prve spontanne, druhe IUI a teraz tretie IVF.
@meli8412 no ja by som na umele nešla je to dost drahé alebo nie?Teda nemám uplne info čo to stojí možeš mi napísat bližšie otom??aj IP
@butterfly333 v plane niektore neboli ale sak ich nezabijem ked uz su tam.hlavne ze su zdrave.teraz uz som sa dala radsej poistit,lebo mirena antikoncepcia pri dvoch zlihala.toto posledne bolo moje najtahsie tehotestvo.
@milagrosss20 tiez mame toho dost na splacanie ale da sa.co ine ostava.a z detmy v ppohode ako v skolke 🙂
Ahojte baby nejako sa to tu zasekol? Môžem mať priznaky už na 3den po ovu.napina má, boli ma hlava A neskutočne chrbat
@sofinkaviktorka ahoj, urcite nie...samotne uhniezdovanie trva cca 9dni a az pozom ti mozu zacat nevolnosti. Dovtedy nie 🙂
Mám aj taký žlto bieli Vitok neviete prečo?
@sofinkaviktorka to ti vie povedat len gynekolog 🙂 ale s tehotenstvom to nesuvisi nijak
@ala82 ved to ani jaby som to nedokázala dat preč ak by bolo už v brušku,je to boží dar, 🙂
ahojte babulky mama test mi ukazal jednu ciarku uplne ruzovu a ta bledunko ruzova nabehla asi po 3 hodinach.mate s tym niekto skusenosti,mozem byt tehotna aj ked tu druhu ciarku ukazal az po 3hodinach?dakujem moc

@milagrosss20 tiez si myslim a oni chcu, ci nechcu? 🙂