Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
doma je to vidiet trolinku silnejsie nez cez ten telefon
@telenor vyzera ze tam ciarocka je a celkom pekna..urob zajtra dalsi..😊
@nikusa22118 ale ako pisem necapem preco je ta ciarka tak moc bleda kedze posledny menzes som mala6.3.nemala by byt uz silna?pohlavny styk sme mali v posledny den menzesu.
@lentilka969 Ahoj 😊 teraz tam toho ducha nejako nevidím 😐 neviem ci sa mi to len zdá alebo čo.Mne sa tiež stala taká vec chúlostivá.Mala som kyretáž a lekar mi po 3 mesiacoch radil otehotniet.Lenze vcera nám praskla ochrana a uz mam po kyrete mesiac a este som ani prvu Ms nemala 😢 zostava mi len čakať čo bude dalej.Drzim ti palce aby ti to vyšlo ako si ty praješ 😊 ked ti bude ms meškať sprav testik a uvidis ako si na tom.
@telenor takze ak si mala menzes 6.3 a sex asi tak toho 11.3 ked pocitam ze mas 5dnove kramy.teoreticky moze speia vydrzat v tele zeny 5-7dni to je do 18.3 priblizne.vajicko sa uniezduje niekedy od 4-9dni,to je do 27.3 takze neni mozne aby si bola tehotna.podla testu je to kratke tehotenstvo ale moze byt ze v krvy by si mala vyssie hcg.skus ist k doktorovy nech ti vezme krv.

@telenor tak to by sa ti už deti pomohli postarať o drobčeka 😉