icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

eva2809
24. apr 2016

@telenor a ten vytok si kedy mala???

ala82
24. apr 2016

@eva2809 ved hej.ale vsetko je mozne.z krvy by to bolo istejsie.

telenor
24. apr 2016

@ala82 mne ten vytok skoncil v pondelok bol 4 dnovy ale skoro az cierny

telenor
24. apr 2016

@eva2809 baby ja som bola aj na preventivke u mojej lekarky na krv a ta mi povedala ze to nebola brana krv na hcg tak nevie.ako sa da vypocitat ovulacia

ala82
24. apr 2016

@telenor teoreticky je ovulacia v strede cyklu.polopate medzi menstruaciamy,ale kazda zena to ma inak.

telenor
24. apr 2016

@ala82 ty kokso to ked som mala 6,3posledny menzes to by som uz akoze bola v kolkom zyzdni.vyskusam o dva dni dalsi test

ala82
24. apr 2016

@telenor priblizne 8tyzden

telenor
24. apr 2016

@ala82 no a v 8tyzdni by ta druha ciarka musela byt uz minimalne kriklava neviem ci nie uz aj cervena.

buckeye
24. apr 2016

@telenor a od toho 11.3 nebol sex? lebo teoreticky ak sa ti posunula ovulacia na koniec cyklu, tak test moze byt este slaby, ak ste ale po tom 11.3. nic nemali, tak este sa oze jednat o biochemicke a trst zachytava uz len zvysky hcg, ja som mala ovulaciu posunutu az na den, kedy som cakala ms, ale vdaka lh testom bt som vedela, ze nie ms nebude, ze mam este len ovulaciu, takze aj potencionalna ms sa posunula o 2 tyzdne, ta uz ale neprisla lebo sa zadarilo, uplne prvy test bol slaby, tak mozno sa to aj tebe takto poposuvalo

telenor
24. apr 2016

@buckeye dakujem mala som potom este sex asi 13teho.marca.je to upne slabunky pruzok.keby sa to poposuvalo,tak to by som bola este len v ranom stadiu

buckeye
24. apr 2016

@telenor no 13. matca je ale tiez uz davnejsie, ja som mala ovulaciu 6.4. a prvy pozitivny test uz 16.4 (taka slaba ciarka) a potom normlana silna ciarka na dalsom bola 19.4, tak neviem, je trosku zvlastne, ze ta gyn viac nevysestrila, usg ani krv..

telenor
24. apr 2016

@buckeye to bude asi len plany poplach.skusim test o dva dni.ale podbrusko ma boli riadne

buckeye
24. apr 2016

@telenor noj a byt tebou, zasla by som na gyn este raz a vysvetlila mu, ze mas pozitivny test, aj ked slabo a ze ti to nesedi, ked si mala taky az do cierny vytok....lebo nechcem ta strasit, ale co ak to bol samovolny potrat resp biochemicke, ak tam nahodou nieco ostalo..neviem, aby sa nevytvoril vacsi problem...

megica33
24. apr 2016

@telenor test je jecnoznacne pozitivny...takyto som ho mala aj jaale nakoniec to bol biochemicky potrat...este som bola u dr dva dni nato na krv a hcg tam este bolo. Ale ty zas nemas kramy takze to je dost divne. Daj veduet ako si dopadla drzim palce

megica33
24. apr 2016

Baby mam tahavy prisvitny vytok ... Som 14 den cyklu...moze to byt ovulacia? Rano som si robila ovulacny a vysiel negativny tak nechapem. Cyklus mam 32 dnovy

telenor
24. apr 2016

@megica33 no ved to ze menzes stale nemam skusim dalsi test co to spravi

telenor
24. apr 2016

@buckeye neviem ako dalej,skusim eate jeden test a potom pojdem

buckeye
24. apr 2016

@telenor hej pre istotu chod, drzim palce, nech je vsetko ok

buckeye
24. apr 2016

@megica33 no hlien mozes mat aj niekolko dni pred, mozno zajtra alebo pozajtra bude uz pozitivny 🙂

telenor
24. apr 2016

@buckeye dakujem

mima345
24. apr 2016

Ahojte. Chcem sa spýtať, či mi môže INOFOLIC spôsobovať bolesť bradaviek, pŕs a podbruška?..?..? Ďakujem

blueivy24
24. apr 2016

Uz prestavam asi aj verit ☹

megica33
24. apr 2016

@buckeye aj ten taky jak bielko vajičkove? Mala som aj bolest vaječnikov vcera a predvcerom rak nechapem...skusim este rano spravit zas 🙂

nnika017
24. apr 2016

Ahojte baby po dlhom case som tu a chcem sa spytat som uz zmatena po meskania menzesu som isla gynekologicke ale ta nic nevidela na ultrazvuku zobrala mi krv a pichli mi vyvolavacku v krvi som mala nizky hormon nepovedala aky ci tehotensky...lenze ani po vyvolavacke mi neprisla mrcha prsia ma bolia a vytok som len mala tak teraz uz fakt neviem co si mam mysliet ked to nebude tehu.

buckeye
24. apr 2016

@megica33 a nemozes byt uz po?

sofinkaviktorka
24. apr 2016

@nnika017 koľko ti meškal menzes keď si išla na gynekológia?

megica33
24. apr 2016

@buckeye myslis? Snad nie 😢 To by bola mala sanca ze by z toho bolo babo ked sme vcera zacali skusat :-/

buckeye
24. apr 2016

@megica33 no ved tym vcerajskom ste urcite nic nepokazili 🙂 sprav si zajtra lh test zasa uvidis, mozno ozaj este len pride, bt si nemerias?

megica33
24. apr 2016

@buckeye to di nemeriam lebo vraj to ma zmysel az ti troj mesacnom sledovani...ale ako citam tak ten hlien je pri vrchole ovulacie....takskusime este dnes :D

buckeye
24. apr 2016

@megica33 ja som merala bt len prvy mesiac a vysiel mi graf presne aj spolu s lh testami, viem kedy som mala ovulaciu a ze vtedy sa zadarilo 🙂