Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@telenor a od toho 11.3 nebol sex? lebo teoreticky ak sa ti posunula ovulacia na koniec cyklu, tak test moze byt este slaby, ak ste ale po tom 11.3. nic nemali, tak este sa oze jednat o biochemicke a trst zachytava uz len zvysky hcg, ja som mala ovulaciu posunutu az na den, kedy som cakala ms, ale vdaka lh testom bt som vedela, ze nie ms nebude, ze mam este len ovulaciu, takze aj potencionalna ms sa posunula o 2 tyzdne, ta uz ale neprisla lebo sa zadarilo, uplne prvy test bol slaby, tak mozno sa to aj tebe takto poposuvalo
@telenor noj a byt tebou, zasla by som na gyn este raz a vysvetlila mu, ze mas pozitivny test, aj ked slabo a ze ti to nesedi, ked si mala taky az do cierny vytok....lebo nechcem ta strasit, ale co ak to bol samovolny potrat resp biochemicke, ak tam nahodou nieco ostalo..neviem, aby sa nevytvoril vacsi problem...
Baby mam tahavy prisvitny vytok ... Som 14 den cyklu...moze to byt ovulacia? Rano som si robila ovulacny a vysiel negativny tak nechapem. Cyklus mam 32 dnovy
Ahojte. Chcem sa spýtať, či mi môže INOFOLIC spôsobovať bolesť bradaviek, pŕs a podbruška?..?..? Ďakujem
Ahojte baby po dlhom case som tu a chcem sa spytat som uz zmatena po meskania menzesu som isla gynekologicke ale ta nic nevidela na ultrazvuku zobrala mi krv a pichli mi vyvolavacku v krvi som mala nizky hormon nepovedala aky ci tehotensky...lenze ani po vyvolavacke mi neprisla mrcha prsia ma bolia a vytok som len mala tak teraz uz fakt neviem co si mam mysliet ked to nebude tehu.
@nnika017 koľko ti meškal menzes keď si išla na gynekológia?

@telenor a ten vytok si kedy mala???