icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

megica33
24. apr 2016

@buckeye jooooj do frasa ze som nezacala skor si merat...no nic tak to necham na dalsi mesiac ak tento sa nezadari :-/ ale asi uz bola ovulka :-/ ale som neclala ze pri32 dnovom cykle bude tak skoro

nnika017
24. apr 2016

@sofinkaviktorka no 20dni mi meskal a bolo mi aj zle proste priznaky boli a nakonec ona nic nevidela v krvi nizky hormon a po vyvolavacke ziadne kramy len slaby vytok nechapem ja uz fakt co to je.

buckeye
24. apr 2016

@megica33 no ja som mala posledny pol rok tiez tak okolo 32, sem tam 36 dni, ale tento posledny, co som aj BT merala (zacala som merat az 28 den cyklu, ze ved uvidim, co a ako) a bola nizka bt a potom zrazu na 34.dc (kedy som uz pomaly cakala ms, tak bt vyskocila razantne hore), lh testy potvrdzovali, ze sa mi to nemari a ze ovulacia sa konala vtedy, kedy ja som si podla obycajneho kalendara myslela, ze uz bude ms, a na 44.dc som uz mala ducha 🙂

megica33
24. apr 2016

@buckeye tak potom pekne...asi to budeme skusat priebezne a nebudem sa tym zatazovat lebo ovu uz asi tym padom bola :-/ zacnem merat BT dalsi cyklus...ked je najnizsia teplota vtedy je vrchol?

luta13
24. apr 2016

@milagrosss20 dusika vidim...Drzim palceky...🙂

buckeye
24. apr 2016

@megica33 bt stupne hned po ovulacii, v podstate ti potvrdi, ze prebehla, ono to funguje tak, ze po uvolneni vajicka sa z folikulu stava zlte teliesko, produkuje progesteron, ktory zvysuje bt tela, v podstate bt mozes merat aj teraz, nemusis cakat do dalsieho cyklu, lebo ovulacia sa ti moze posunut a este ju mozno zachytis🙂

dimitra
25. apr 2016

@nnika017 pripomína mi to môj prípad z prvého tehu. Presne ako popisujes, ešte aj testy negatívne. Ja som po prvej vyvolávacia nedostala, tak mu pichol druhu a keď ani potom nedošlo, tak bolo vidieť na Sone tehotenstvo. Nevravím, ze to bude tvoj prípad, ale možné je všetko. Čakám štvrté a to mi ver, že som zažila už všeličo 🙂

nikusa22118
25. apr 2016

@telenor tak ja som mala posledný menzes 16.3.a 9.4. cize tyzden pred dalsou ms uz mi vyšiel dúšik a potom o par dni uz celkom pekne čiarocky..ale ak tebe hcg stupa pomalšie ciarocka je slabsia skus urobit dnes alebo zajtra dalsi testik a uvidis ci zosilnie.. 😊

ala82
25. apr 2016

@telenor uz si si spravila testik?

telenor
25. apr 2016

@ala82 ahoj nie este len si pojdem kupit.aj mi to poradila sestricka ze to je najlepsie robit az 2tyzdne po omeskanej menstruacii.tak pojdem na to isto ti dam vediet.

megica33
25. apr 2016

@buckeye no bola som i dr dnes na kontrolu po tom biochemickom a vraj vidi folikul v pravom vajecniku takze ovulka este len pride 🙂 takze kazdy druhy den mat nechraneny styk 🙂

nnika017
25. apr 2016

@dimitra mas pravdu je vselico mozne uvidim co mi zisti ale bola by som rada keby to je tehu ako nieco ine

salome51
25. apr 2016

Dievčatá, na povzbudenie pridávam foto môjho tehu testu. Mám ho odložený, lebo ho nalepíme do albumu malému na pamiatku tak ako prvému synovi. Keď som si robila test, bola som cca v 3tt. Na sone ešte nič nebolo vidno. Tehotenstvo potvrdila len krv a hcg v nej. Menštruácia mi meškala týždeň. Pri prvom synovi dom bola v 8 tt a test mi vyšiel s úplne rovnakou čiarkou. Všetkým snažilkám držím palce 😉

salome51
25. apr 2016
buckeye
25. apr 2016

@megica33 noo 🙂 tak drzim palce 🙂

eliska1986
25. apr 2016

@salome51 jééj držím palčeky nech je všetko v poriadku a Gratulujem🙂

salome51
25. apr 2016

@eliska1986 ďakujem. Veľmi sa na drhého synčeka všetci traja tešíme 😉

patrinkaaa
25. apr 2016

Ahojte 🙂 žienky možno mi poradíte aj vy robila som si top test či ako sa to volá na prvom teste mi ukazalo dve čiarky ... bol robení v sobotu dnes som si robila další a ukazalo iba jednu tak teraz neviem čo si mam myslieť

nikusa22118
25. apr 2016

@patrinkaaa ahoj..a robila si si obidva s tou istou citlivosťou??

patrinkaaa
25. apr 2016

@nikusa22118 ahoj myslím že hej je to tá istá značka ako tá prvá ale citlivosť som nepozerala ani ma to nenapadlo

simbatko
25. apr 2016

Ahojte žienky ešte furt mi neprišli,,dnes ráno robene myslite ze tam nieco je?

patrinkaaa
25. apr 2016

@simbatko ahoj ja na teste nevidím nič ale skús inú značku 🙂

patrinkaaa
25. apr 2016

@nikusa22118 asi som spravila chybu neprečítala som doležité v príbalovom letáku a je písané že mám na dve hodiny obmedziť príjem tekutín že može to zmeniť vysledok ..

nikusa22118
25. apr 2016

@patrinkaaa ano to vzdy ked si chceš robit test musim obmedzit akekolvek tekutiny predtým lebo ti zriedi moc a skresli vysledok..tak skus rano z ranneho mocu.

nikusa22118
25. apr 2016

@simbatko ahoj..na prvom sa mi zdá zde je slabucka ciarka ale na druhom nevidim toto je test z lekarne vsak?

patrinkaaa
25. apr 2016

@nikusa22118 uplne som nato zabudla ...asi to bude najlepšie ráno 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nikusa22118
25. apr 2016

@patrinkaaa ano najlepšie je vzdy rano aj ked ja som tiez nikdy nevydrzala a robila som cez den..😀

simbatko
25. apr 2016

@nikusa22118 anooo z lekárne som kupila

patrinkaaa
25. apr 2016

@nikusa22118 prvý som aj ja robila cez deň a ten ukazal dve čiaročky a tento no neviem 🙂 uvidím čo to povie ráno 🙂 ja by som aj vydržala do rána ale doma nikto nechcel čakať 🙂 🙂 🙂 🙂

buckeye
25. apr 2016

@simbatko to su dve fotky toho isteho testu??