Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko Gravitest10 aj ja som ich robila a su velmi dobre uz 5 dni ored MS mi ukazal celkom peknu ciarku..a to som ho ani nerobila z prveho ranneho moču. ☺
@patrinkaaa ano to poznam ze su všetci netrpezlivi..ja som nebola ina preto som testovala cez den..iba v den kedy mala prísť MS som robila s ranneho mocu..😊
@nikusa22118 vidíš že spomínaš gravitest možno skusim potom ten 🙂
@patrinkaaa ano je velmi dobry a za dobru cenu v baleni su 3 a stoji okolo 2.80€ teda aspoň mne ukazal co som chcela.. 😊
@patrinkaaa Toto je aky test?
@meli8412 ja som mala top test
@nikusa22118 uvidím čo mi ráno povie ten čo mam doma a potom skusim 🙂
@sisi11111122 Este nie je pozitivny. Musia byt rovnake, alebo testovacia ciarka musi byt silnejsia od kontrolnej.
@sisi11111122 je to ovu, tak nie, pozitivny je vtedy, ked su ciarky rovnake minimalne, alebo je testovacia silnejsia ako kontrolna
@sisi11111122 ona sa moze posunut, netreba vesat hlavu, ja som moju mala az v den kedy som pomaly cakala ms, mysliac si, ze bude anovulacny, no a nebol 🙂
Baby vidíte tam niečo? Som 5 dní po ovulke
@sofinkaviktorka nic tam nevidim a aj keby si bola 5 dni po ovulke ti este nic neukaze lebo este sa to aninestihlo uhniezdit. Pockaj este aspon tyzden zbytocne vyhadzujes prniaze za testy 🙂 viem ze ti to neda alebudes sa len stredovat ;)
@sofinkaviktorka Zacni testovat minimalne od 10teho dna. Drzim palce. A ty na tomto teste nieco vidis?
Zienky,vcera som pisala ze som si robila tehot.test,ale po case zmizla jedna ciarka...dnes budem robit dalsi testik,som zvedava,co ukaze...ale citim sa dost blbo,napina ma a boli podbrusko,kramy meskaju uz nejake 2 mesiace,ale to nie je nic neobvykle u mna.moze byt ze mi je tak zle od toho,ze mam dostat kramy?nikdy predtym mi nebolo pred tym na zvracanie.muz si vsimol,ze sa mi zvacsili prsia,ale nebolia ma ani nic...
@sofinkaviktorka ahoj este nic,je to mooc skoro.aspon pockat 10-12 dni .ked sa ti bude zdat ze vidis ducha tak ten test jednoducho rozober 🙂 uvidis viac 🙂
baby ked na teste som videla velmi jemneho ducha,mozno skor len keby kolajnicu znamena to daco?par minut to bolo vidno a teraz uz nie... diky

Zienky,robila som si test pred chvilkou,neukazalo mi nic,moc som vyliala a do pohara som polozila test spat.po cca 20 min som sa vratila a na teste ukazovalo 2 ciarky,ked som test vybrala,po cca 1 mimute zmizla 1 ciarka.namniekto podobne skusenosti s tym?som na pochybach ci to je tehotenstvo alebo nie.