Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Včerajší A dnešný ovulacny test.čo misli te. Ja si myslím že tmavne.môže to znamenať že som V tom?
@sofinkaviktorka Test negativny. Preco si dala do negativu ovu test?
Vidieť to lepšie že je tmavnu
A prečo mi tmavnu?neviete
@sofinkaviktorka takto to vyzera,ked ovu test ukazuje tehu 😊
Kolkaty deň od ovu ti ukázali takéto kolajnice
@sofinkaviktorka od ovu 2 tyzdne 😉
@sofinkaviktorka zbytocne skoro testujes a minas peniaze na testy, ked sa pri ovulacii vajko uvolni a vo vajcovode oplodni trva mu to 5-7 dni kym doputuje do maternice a uhniezdi sa, az potom zacne stupat hcg, ktory ti zachyti 10 test MOZNO na 10DPO, aj to nemusi, niekomu to zachyti este neskor, lebo hcg stupa u kazdeho inak, to preco vedia lh testy zachytit aj hcg, je koli tomu, ze maju podobnu strukturu a tak sa vie naviazat aj na lh test, avsak lh hormon je v urcitej nizkej hladine v tele stale, takze ti lh test zachyti lh a mozno aj trochu hcg ak si tehotna, ale vtedy ti uz aj hcg test zachyti, ze si, aspon ducha, urcite ale nie 5DPO, to ti este len zygota reso asi uz morula prichadza do maternice a lh test ti ukazuje len hladinu lh v tom case..js viem, ze to laka, aj mna svrbeli prsty kazde rano nad balickom tehu testu, ale skus vydrzat aspom do toho 10DPO 🙂
@linda4444 A to si robyla teh.testy
@sofinkaviktorka.. nie .. maturitne...jasne ze tehotenske..
@sofinkaviktorka takto to vyzeralo na 8 den po sexe v mojom pripade.. testy su rakuske dm znacka
@linda4444 Gratulujem🙂
@eliska1986 momentalne to vyzera takto ten duch
@buckeye ja neriesim teoriu ale prax.. vyslo mi to 2x tak .. preto neriesim DPO a podobne sprostosti... bola som 3x tehotna a vo vsetkych 3 pripadoch som sa testovala po 3 dni po sexe.. lebo som bola posadnuta tym.. a vyslo mi 8 den, 10 den a 10 den.. sex som mala okolo 14 dna cyyklu.. teda vtedy kedy by mali byt plodne dni... to je ako riesit vynimky teorie ze pocas menzesu zena neotehotnie.. 😉
@linda4444 takuto fotku mam aj ja len mala mi lezi rovno 🙂
@linda4444 no to hej, len ten sex je nepresnejsi, lebo spermie vedia prezit v tele niekolko dni mozes mat sex 1. Ale ovulaciu az 3., k oplodneniu dojde, testovat zacnes 8. den po sexe, co je ale este len 5DPo a test bude negativny, lebo sa este len dostava do maternice,hcg nie je, ale akonahle sa uhniezdi hcg zacne stupat a dalsie 3-4 uz moze byt duch az ciarka, preto sa vsetci orientuju podla ovulacie, lebo je to presnejsie 🙂
@linda4444. :D zlate 🙂
@linda4444 wau, že štyri deti, tak to veľký obdiv 🙂

Na mojom teste zase figa ☹ vidno ducha,bielu kolajnicku 😔