Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zubrienka1 ciarka je dost slaba,a nie je takej intenzivnej fialovej farby,preto som mala pochybnosti...som stastna ako blchaaaa,konecne sa zadariloooo 🙂
@mamina_25 aj mne teraz vysla uplne mini ciarka 😉 tak dufam, ze to bude ono 🙂
Mamina25 A kedy by sa mala dostať mrchu
@sofinkaviktorka uz som ich nahlasila su prec
Aj tebe sa ukázali tie fotky?
@sofinkaviktorka
@zubrienka1 baby,drzim vam silno palceky,nech vam to vyjde a nech o 9 mesiacov kocikujeme 😉
mne uz vyse 2 mesiacov meskaju,ale ja mam nepravidelny cyklus,ale nemam ziadne priznaky,ze by som mala dostat,pobolieva ma pod bruskom,napina na vracanie a citim velku unavu...muzovi sa zda,ze sa mi zvacsili prsia,a bradavky ma trosku pobolievaju pri dotyku...
@mamina_25 anooo..gratulujem.. Ja som mala pred MS taku istu..aj test som si robila presne tento..😍
@mamina_25 no uvidime 🙂 ja tiez nemam ziadne priznaky (ani predtym som nemala), jedine ma uz tyzden sem tam boli v podbrusku. Len ja som vcera dostala nejaku crevnu pliagu a supla som si par endiex-ov 😢 tak hadam to nebude vadit...
@nikusa22118 dakujem 😉 tolko testov som za posledne 3 tyzdne urobila a nic nebolo,konecne som sa dockala,lekar mi povedal ze je velky zazrak,ze vobec jedno dieta mam,s druhym sa mozem rozlucit...chvalabohu sa mylil...
@zubrienka1 ja som pri prvej dcere nemala skoro ziadne priznaky,na konci 3 mes.som prisla na to ze som v tom...a teraz to tiez nemam strasne,hlavne podbrusko ma boli...a pri prvej som do 4 mes.mala normalne mrchu...
@mamina_25 lekari su vždy velmi optimisticky..normalne zacinam neznasat ked niektorej matke frknu do tvare nejaku blbost..ano ak je nieco zle vzdy je sanca nikdy sa netreba vzdávať a taky lekar by mal vediet ze cloveka treba aj podržať trochu nie hned odpisat!!! Ach..tak silno držím prsty uvidis ze to vyjde..radim zajtra alebo v sobotu test zopakovat ci ciarocka silnie ako mne..😉
@mamina_25 Tu je moja mini ciarocka 🙂
@david2010 gratulujem..nie vzdy tento test ukaze tehu je to az 25HCG..mme osobne stacili palickové..😉
@zubrienka1 to je uz celkom krasna čiarocka.. 😉 myslim ze je to tam..
ja hned zajtra nabehnem k dr,ked nie este dnes,nech ma vysetriiii,robila som si test pred 2 dnami,nic tam nebolo,a dnes je 😉 normalne neverim...to mas pravdu ohladom lekarov,suhlasim s tvojim nazorom,preto aj idem menit,len este neviem za koho,dnes najst dobreho lekara je umenie
@nikusa22118 mne ukazal teraz negativny vysledok 😠 ale tak dufam, ze sa zmylil, ked ma citlivost az 25
@mamina_25 myslim ze by bolo este skoro ciarocka je este slaba..ale nech ti vezmu krv aspon a uvidis..obcas sa oplati radsej tyzden dva pockat aby ta nenastrasili zbytocne s mimomaternicovym alebo ze nie si tehu..
@nikusa22118 Dakujem! dufam že nam to vydrží! tiež si na začiatku ako vidím.... december mas termín. Uz si bol u lekara ? Ja sa bojím ist... asi počkam este týzden.... Clear Blue ma citlivost 25 ?
@mamina_25 podla mna zbytocne skoro pojdes k dr. Pravdepodobe nebude este nic vidiet... jedine ze potrebujes lieky na udrzanie tak sup za nim 😉
@zubrienka1 robila si si digitalny?? Ano ten ti nemusel vyjst je az 25ka takze ty sa zatial testuj 10kovym..este nemas asi taku vysoku hladinu hcg..ja som ho preto ani nekupovala za jedno je drahy a za druhe naco ked mi ukazu aj lacnejšie a presnejšie a to kolky tyzden mi aj tak vypocita lekar popripade si viem aj sama..😉teda mala som ho raz ked sme sa snazili vysiel mi negatívny tak som 9€ hodila do koša..
@david2010 ano maju citlivosť 25..maju urobenu reklamu ale v reáli nicmoc..ano ja som uz bola u dr.minuly tyzden videl bublinku pekne ulozenu v maternici.. Zatial plodik nie ale podla velkosti usudil ze som 4Ta4d cize dnes je to uz 5Ta4d..taham 6.tyzden ale podla MS 7.tak tyzden mi tam lieta..😀
@zubrienka1
@nikusa22118 nepotrebujem lieky,tak teda este pockam a budem testovat 🙂,
@mamina_25 a MS uz meska ci ako?? Ak este nemeska to by bolo ozaj zbytocne tam ísť..
Ahojte baby potrebujem pomoc dnes ráno som si robila test a vyšiel mi duch na foto nie je dobre vidieť ale skúsim či aj vy niečo vidíte ďakujem
@nikusa22118 meska uz tusim aj vyse 2mesiacov,ale ja mam nepravidelny cyklus,taze u mna nic nezvycajne...
@mamina_25 aha..no u teba to bude asi trochu tazsie vyratat..no kazdopadne ked je ciarocka taka slaba si len niekde na zaciatku tipujem 3tyzdne..😉

Ja mam dostať až na budúci piatok.ale už to neviem vydrzat