icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zubrienka1
28. apr 2016

@niky1141997 to je este skoro, nic ti to neukaze aj keby si bola tehotna.

megica33
28. apr 2016

@buckeye ahoj dakujem pekne za radu 🙂 inak co povies na dnesny ovulačný? myslis že uz to bude ? aj hlien mam priesvitný ťahavý 🙂 rozmyslam že si est vecer spravim jeden testik lebo robim iba jeden denne 🙂

niky1141997
28. apr 2016

@zuzannaaa Som strašne nedočkavá.Vôbec neviem ako to mám celé brať. 😕 O prvé bábätko som bohužial prišla a ak sa teraz vo mne tvorí malinká bublinka tak nechcem prísť aj o to.Bojim sa tých všetkých následkov ako to môže dopadnúť.A každopádne ti ďakujem ☺napíšem ako som dopadla keď si urobim testik

niky1141997
28. apr 2016

@zubrienka1 Musím počkať a nájsť si niečo aby som na to nemyslela. ☺

buckeye
28. apr 2016

@kikuska91289 mna tiez bolelo, ak pri ms a aj ked som mala kolajnice, je to velmi podobne ako ms, len to sa tkanivo pripravuje na to, ze to male sa tam vrta 🙂 casom pri vyssich hladinach hormonov maternica viac zmakne a prejdu aj tie bolesti, uz to bude potom len obcas🙂

buckeye
28. apr 2016

@megica33 noo vyzera, ze silnie 🙂

nikusa22118
28. apr 2016

@niky1141997 ahoj.. Neboj sa neviem preco sa lekári v tomto nevedia zhodnit niektori odporuca otehotniet alebo skusat hned zena je plodnejsia..niektory kaze 3mesiace pockat aby sa telo trošku spamatala..ale ak by si bola tehu nic strasne sa nestane..len ss davaj na seba pozor..😊je mi luto ze o jedno si prisla..

kikuska91289
28. apr 2016

@buckeye ďakujem pekne a videla si aj ty niečo na mojom testíku ?

niky1141997
28. apr 2016

@nikusa22118 ahoj.Áno praveže čo som si aj stránky pozerala a hľadala všetko možné o tom kedy je najlepšie otehotnieť tak všade píšu ináč.Chcela som počkať a dodržať radu lekára.Asi to tak možno má byť ak som tehotná.Nič sa nedeje len tak....ale z nejakeho dôvodu.Aj keď tomu moc neverím že by som mohla otehotnieť na prvý krát.Či? Z toho prvého tehu som sa už ako tak pozbierala myslim na to kazdy den ale nevratim to späť aj keby som neviem ako moc chcela.Hádam sa mi to všetko vráti a otočí len na lepšie 😊

nikusa22118
28. apr 2016

@niky1141997 ano vsade píšu inac ani lekari sa v tom nezhodujú..pre telo a psychiku by bolo lepšie chvilku pockat asi preto odporucaju 3mesacnu pauzu.. Ale ak je zena silna nebude problem.. A ty urcite silna ai uvidis ze teraz bude dobre..treba ist dalej nic sa vrátiť neda.. a smiem sa spytat v ktorom tyzdni si prisla o babo?

00medved
28. apr 2016

Uz som tu raz pisala ze som mala posledny krat menstruaciu 12.januara ..bola som v piatok u gynekologa ale doktor mal dovolenku tak mi sestricka pichla vyvolavacku a doteraz som nedostala ..je mi strasne horim ..uz 4 den mam silny tlak podbrusku ,krize vsetko ma boli velmi som unavena ..sestricka povedala ze ked nedostanen tak som tehotna ze teraz si robit nemusim tehotensky test . Aj krcok mam tvrdy a dole ..taky tvrdy jak teraz som si este nenahmatala
Testy ma uz nebavy kupovat naposledy som robila pred mesiacom 😖

butterfly333
28. apr 2016

@00medved takže si tehu??a krčok je dole a tvrdý v tehu?Takto je dobrá správa gratulujem.Ja už som z toho jelen. 😀 z toho krčka

00medved
28. apr 2016

Ja neviem uvidim do pondelku kupim test ..az nedostanem ..ztoho krcka som sa zlakla ze to je boze kamen?! 😨

megica33
28. apr 2016

@00medved ja by som isla uz teraz kupit na tvojom mieste 😀

niky1141997
28. apr 2016

@nikusa22118 To bolo vsetko take komplikovane...zistili mi to az v 11 tyzdni ze sa prestalo vyvyjat uz v 6 tyzdni...do 9 tyzdna som chodila ku jednej doktorke do Martina a ked som od nej odišla som si našla noveho lekara...tak az v 11 mi na to prišiel. Takze asi tak no 😐 hádam už bude len a len lepšie ak sa zadarilo 😊

00medved
28. apr 2016

@megica33 ked si kupim tak mi ukaze jedna ciarka jak vzdy ..piatok minuly tyzden mi pichla tak pondelok kupim ... a ked mi ukaze jedna ciarka a nedostanem ..tak co potom ? Co mam robit ked tu v nemecku nechcu davat vyvolavacku ..to som musela ist domov na sk aby mi pichla ..a mam cervene flaky na krku az dole pri prsiach suche ..to stym nema nic spolocne ? Nemate stym skusenost ? ☹

megica33
28. apr 2016

@00medved to ti uz dost dlho meska nato aby si nemala druhu ciarku....ak si tehu tak ti podla mna uz ukase. ak si si robila posledny tehu test pred mesiacom tak to uz teraz by ti malo ukazat.

nikusa22118
28. apr 2016

@niky1141997 jooj..to mi je luto.. A ked si bola v 6tt bilo srdiečko a vsetko bolo ok?? Tak niekedy sa stanu aj takéto hrozne veci.. Bozinku ja len dufam ze ked pojdem na dalsiu kontrolu az o 2 tyzdne uz nam bude bit srdiečko.. Tiez sa velmi bojim hocico sa moze stat..a ty si mala aj priznaky nejake? Ale som pozerala mas iba 19? Mlade telo sa rychlo zotavi takze ak budes bude tehu uvidis ze to bude v poriadku .. 😉

00medved
28. apr 2016

@megica33 moze byt ze ovulaciu som mala napriklad pred dvomi tyzdnami ..nemusi byt ze som tehorna od toho januara..sestricka mu to vysvetlila

niky1141997
28. apr 2016

@nikusa22118 Vieš čo ja som tam prisla ku tej doktorke v 4 tt ze som tehotna tak mi krv zobrala.Potom som prisla v 8tt a chodila mi s nejakym pristrojom po bruchu a ze nepocuje srdiecko a neposlala ma ani na vysetrenia ani nic...tak v 9 tyzdni som isla ku tomu novemu doktorovi kartu a tak mi vypisal.Tak som potom prisla o 2 tyzdne cize v tom 11 a tam mi to zistil no.Ja som mala strašné bolesti v podbrušku uplne krče a na odpadnutie mi bolo a ked som bola aj u mojej vseobecnej lekarky tak to pripisovala tehotenstvu tak som to nejako neriesila.A ano teraz som mala v aprili 19 😊tak ked aj budem tehotna tak dufam ze bude vsetko uz v poriadku.Neboj sa 😊 hlavne sa nestresuj malemu to nerobi dobre. Všetko bude v poriadku 😊

mamina_25
28. apr 2016

Baby,kontrolujete si niektora krcok maternice?ja som ho kontrolovala pred chvilkou,je dole,taky polotvrdy,mam mliecne vytoky a malicko sa viem don dostat s palcom...absolutne sa v tom nevyznam,prosim poradte mi ako to prebieha v tehotenstve...

buckeye
28. apr 2016

@kikuska91289 ale ano, nieco slabucke sa mi tam mari, kolko si DPO?

kikuska91289
28. apr 2016

O 4 dni mám dostať MS ;)

kikuska91289
28. apr 2016

@buckeye o 4 dni mám dostať MS ;)

buckeye
28. apr 2016

@kikuska91289 no takze cca 8-9 DPO, neviem aky mas cyklus, ci dlhsi ci kratsi, ono je naj ked zena vie, kedy mala ovulaciu, mne ukazalo slabu ciarku na 10DPO, potom na 13DPO uz bola silna, ked som to kontrolovala este neskor, tak testovacia bola ovela silnejsia ako kontrolna 🙂

kikuska91289
28. apr 2016

Bola som u lekára aby som si bola istá kedy presne budem ovulovat takze 18 mi prebehla ovulácia a mám 25 DC ja som preto tu pridala fotku či si náhodou už nenamyslam 🙂

kikuska91289
28. apr 2016

@buckeye Bola som u lekára aby som si bola istá kedy presne budem ovulovat takze 18 mi prebehla ovulácia a mám 25 DC ja som preto tu pridala fotku či si náhodou už nenamyslam

nikusa22118
28. apr 2016

@niky1141997 aha..tak to mali hned riešiť a nemali ťa chudatko nechať tak 3 tyzdne pre boha.. A ked si spominala Martin odkial si? Joooj to si mladučká.. Bude dobre neboj..dakujem si zlata dufam ze ked pojdem v maji na vysetrenie srdiečko bude bit ako zvonček.. ☺

buckeye
28. apr 2016

@kikuska91289 no tak ak spravne ratam 7DPO ? 🙂 tak na 10DPO v pripade,ze nemam vidiny bude silnejsia ciarka 🙂

niky1141997
28. apr 2016

@nikusa22118 Keď som si to tak zhrnula všetko tak mi z toho vyplýva že som to male mala v sebe 5 tyždňov mŕtve bez toho aby niekto o tom vedel.Slovenske zdravotnictvo no 😐pokial si nezaplatíš tak ta s prepáčením nechajú aj skapať.A zo žiliny som 😊Potom mi napíš keď pojdes v tom máji či je všetko v poriadku 😊