Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cucoriedkacucoriedka dakujem... Uvidime teda rano 🙂
@lentilka969 myslím si že kanálik ale skús pre istotu o 2-3 dni ... koľko si dpo ?
@ajuska182 mozes byt aj tehu.. Vtedy tiez ovulácne testy vychádzajú pozitívne.. 😊mala si skúsiť aj tehotensky test..😉
@nikusa22118 skusala som vcera, dala som sem aj foto 😊 Dalsi testik urobim zajtra rano, mam uz len jeden, tak to budem musiet vydrzat 😊
@blueivy24 ahoj,no ako? 🙂 dufam,te uz vidno viac 🙂
@lentilka969 Fotka je upravena? Ja tam zial nic nevidim.
@ajuska182 ano ano viem ze si sem nieco pridavala..tak skus zajtra tehu test a uvidis 😉potom daj vediet..😊
@domi4nika no je to ružové a. Viem že pepino testy neduchuju .. Mám týždeň do očakávanej ms
@lentilka969 dosť skoro aj testuješ skus o par dni ... daj vedieť potom ..držím palce aby stmavla 😉
@domi4nika ďakujem moc 🙂
@lentilka969 máš týžden do ms a ty už testuješ??ved to by sa nestihlo ani uhniezdit,kolko si DPO moc skoro testuješ a zbytočne.
@lentilka969 vcera duch,dnes rano nic.. Tri tyzdne meskaju,tehotenske priznaky su stale a nic ☹ doktor mi akurat tak povedal,ze treba skusat a napisal mi kyselinu listovu...tu v UK je zdravotnictvo na hovno s prepacenim.. Nechcel mi ani krv zobrat,som odtial odisla velmi nahnevana
Baby, baby, ja viem, ze sa uz neviete dockat vytuzeneho miminka, ale testujete velmi skoro, potom sa len zbytocne stresujete...
@blueivy24 tri tyzdne? to by si uz mala krasnu ciarku :/ ak mas este test,vyskusaj este poobede.. ako pisala jedna baba,mozno mas vyssie hcg poobede 🙂 drzim palce 🙂
@ajuska182 blahozelam;)
@ajuska182 jeeeej..zo ❤gratulujem.. Hovorila som ze bude silnejšia.. 😉to uz je pekna čiarocka pepino su najlepšieeee..😊
@pepka123 no mne ma prist zajtra 😊 Ale tak v podbrusku ma teda pobolieva kvalitne, prsia bolia, ale to mam vzdy tak pred kazdou menstruaciou, akurat ze teraz nemam spinenie, ktore som vzdy pred zvykla mat 😊 Inak zatial nepocitujem nic specialne.. Velmi ti drzim palceky na zajtra 😊 Ja mam tesco hned pod nosom, tak som sla kupit pepino, lebo ten rapiclear mi to ukazoval tak zvlastne

@blueivy24 ano.teda ano duch.nie ze ti hrabe;)) tak nech silnie🙂