Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 no ze iba sa trošilinku zvyraznilo to miesto kde by ciarka mala byt...chybne
@niky1141997 Zial ani na jednom nevidim nic ☹
Dakujem krasne dievcata 😊 Kiezby sa uz kazda z nas snaziacich dockala dvoch ciarok.. 😊 Ja este rano urobim testik z ranneho mocu, kedze zajtra by mi za normalnych okolnosti prisla ms.. Este sa opytam, za ako dlho ste sa potom objednavali k lekarovi?
Ahojte babulky
idem k vám po radu 🙂
Poslednú mrchu som mala 19.3 ( mávam plus mínus 30-31 dňový cyklus) čo znamená že mrchu som mala dostať 20-21.4
s priateľom sme sa 13-14.4 snažili a mne mrcha stále mešká a tehu testy negatívne :-/ myslíte že sa to mohlo podariť?
@niky1141997 tiez sa mi zda kanalik, to je miesto, kam nanasaju testovaci pruzok, niekedy ho vidno, ale ak je pozitivny, tak vidiet aj farbivo, ktore sa na pruzok naviaze
@buckeye Takže je nemožné keď mam iba kanálik aby som bola tehu či? Ja len stresujem ako taky blaazon uz fakt 😐😐
@niky1141997 ak si vo velmi skorom case po ovu, tak mozes mat negat., ale pri tom byt tehu, tak skus o par dni
@buckeye praveze ja nemozem byť tehu lebo som po kyrete mesiac a nemala som ani prvu ms😐doktor mi odporucil otehotniet az o 3 mesiace...
@niky1141997 takze vlastne nevies, ci vobec bola ovulacia? Kolko dni je to od tej nehody, co si pisala, ze sa vam stalo?
@buckeye týždeň je od toho...je vysoka šanca že žena po "potrate" otehotnie rýchlejšie.To mi aspoň lekár povedal.A s ovulaciou neviem ako to je 😢😐aspon v tomto mojom pripade
@niky1141997 hm ono tyzden je skoro testovat, asi ti nic ine neostava ako pockat par dni a testnut neskor
@buckeye to teda ano...musim čakať 😐je to stresujùce
@niky1141997 neboj vsetko dobre dopadne, ono po kyretazi moze ms meskat, prist az o 6-8 tyzdnov po nej, tak sa nezlakni a nepripisuj to hned tehu, mozno by bolo fajn si sledovat ovulaciu, aby ste sa jej na tie 2-3 cykly vyhli + aj ine sposoby ochrany a ziskas tak aj prehlad, ci sa davas do normalu, kedy ju mas cca a po 3 cykloch to potom budete vediet aj zuzitkovat pre tehu 🙂, drz sa
@buckeye ďakujem velmi pekne😊😊
@dankaajanko zdravim,aj ja som to tak mala,presne aj posledna menstruacia bola 20.3,doteraz som ju nedostala a testy negativne,v sob som mala ducha a vcera z ranneho mocu len jedna / ... Takze moj plamienok nadeje uz zhasol... Zivot ide dalej a snazime sa dalej 🙂 kazdopadne vam sa to podarit mohlo,zbehnite ku dr. Drzim palce 😉
@niky1141997 nič tam nevidím
@niky1141997 nic nevidim...
@ajkacovi skús neskôr, vyzerá to ako kanálik
@sofinkaviktorka skús bez blesku lebo tu nič nevidno
@sofinkaviktorka nič tam nieje :/
Baby,ubehlo cca 4 tyzdne od styku,kedy sme sli naplno,bolesti pod bruskom mavam v kuse,ms meska uz vyse 2 mes.,dnes rano len trosku krvi s takym spinenim,a tehotensky test stale ukazuje jednu ciarku ☹ citim,ako keby som bola v tom,vobec nerozumiem uz tomu...
A čo nejdes doktorovi.ten tá pozrie.A zoberie ti aspoň krv.
@sofinkaviktorka neviem,ci si spravu adresovalane,ale ak ano,tak som objednana na stredu
Mamina25 ano tebe .tak aspoň budeš vedieť či si alebo nie

@niky1141997 ja nevidím nič ani na jednom