Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisi11111122 je negativny, ciarka musi byt taka silna ako kontrolna alebo silnejsia 🙂
@megica33 keď ona silneje stále
@sisi11111122 odfot
@sisi11111122 aky dlhy mas cyklus? Ja mam 32 dnovy dnes som 20 DC a ovulacne vyzeraju takto...uz neverim ze vobec pride ta druha silna ciarka...bud uz bola vcera vecer a som ju nevystihla kedze testujem vzdy na obed alebo uz nvm
@megica33 ja netuším aký dlhý mám cyklus...test mám robiť Z ranného?....beriem duphaston a už iba jeden deň no a po dobrati má prísť menštruácia.....tak už neviem ani ja :/
@sisi11111122 mozes mat ovu teraz, moze sa posunut, vyzera to tak, ze sa ti blizi, ked si doteraz mala takto negativne (ved na tych prvých skoro vôbec nie je vidiet ciarku) a teraz uz zacina..este je moznost, sa mi vidi, ze si zmenila znacku ovu testov? maju inu citlivost?
@buckeye ja neviem skusim zajtra Z ranného.. Hej je to iná značka... To priateľ kupoval...ale včera som mala ten bielkovy ťahavy výtok
@sisi11111122 vytok moze byt par dni pred ovu, takze to je ok, on sa udrziava niekolko dni, takze to vyzera na dobrej ceste🙂, len nerob z uplne prve ranneho, to je nakoncentrovany lh a moze ti to zkreslit
@buckeye aj má pobolieva bruško...myslím že som jedna Z mala čo MS ovu na konci cyklu...🙂 potom už by som vedela prečo mi lekár vravel že nemám ovu lebo mi robil odbery os začiatku až do polky cyklu...by som mu vytrela zrak :D
@ceresnicka2 ja vidim //...je ciarka ruzova v skutocnosti? lebo tu sa mi nejak nezda...ale testni este z ranneho mocu zajtra, ci pozajtra a myslim, ze je to tam...drzim palceky 🙂
@ceresnicka2 to nie je kanalik ani duch,to je uz krasna druha ciarocka 🙂 gratulujem

Baby mám asi týždeň pred menštruáciou a aha ovu test...môžem mať teraz ovu? Tehotná niesom ďakujem krásne za rady 🙂))))