Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka je mi ľúto nevidim nic.. Iba premoceny test z takeho by si uz nemala ani odčítať.. Preco ho tam držíš tak dlho natočený staci 15 sekund tento tusim a vysledok sa ti aj tak ukaze dôveryhodný neboj.. Ked ho tam budes drzat dlhšie na nic neprides..
@julkaoli vsak t Čiarocka je celkom pekna tie digi ani nekupuj zbytocne vyhodena kopa penazi.. Uz dost vela zenam neukazal nic lebo je 25Hcg ked ti 10kovy ukaze dúšika nie je sanca aby ti 25 ukazal nieco..takze jasne ze je sanca zajtra alebo v piatok urob ďalší a uvidíš.. Držím palce..😍
@nikusa22118 juj si ma strašne potešila, vážne si také nespolahlive? Ja som si myslela praveze naopak že aké sú drahé tak že ten by určite ukázal ;(
@miciluci držím prsty 🙂
@julkaoli urob si zajtra alebo aj ked dnes večer alebo poobede znova a ak tam bude dúšik aspon sa ukludnis trošku.. Tak on je spolahlivy ale uz ked je zena dlhšie tehotná v skorych týždňoch maloktorej ukáže.. Uz musis mat vyssii hladinu hcg aby ukázal.. Ja sa stale drzim pravidlá menej je viac naco budem kupovať jeden za 8 alebo 9 eur za tu cenu si mozem nakupit kopu inych.. 😊 ja som pouzivala pepino z tesca a aj Gravitest10 z lekarne su 3 v baleni za 2,8€ a spoľahlivé.. 😊
@pepka123 druhu čiarku je určite vidieť 🙂 ked si si test robila s po niekoľkých minútach Nabehla čiarka tak potom to bude oka 🙂 ja radím test inej značky najlepšie clearblue 🙂
@nikusa22118 hej no ved už si ho nekúpim. A myslím že má cenu aj večer? Ukáže niečo,keď Z ranného bol taký slabý?
@julkaoli tak ja som robila aj poobede len nesmies 2 hodiny predtym pit riedit moc..ak sa chces uistiť kludne mozes ale vyjde ti dúšik znova..😊 ak chces pockat ci ciarka zosilnie tak niekedy v piatok urob dalsi Hcg sa zvyšuje každý druhý den..a mozno uz zajtra bure trosku silnejší uvidis zariad sa podla seba..😉 potom daj vedieť
Judy22 A kedy ti ukázali pekne 2ciarky
@julkaoli ja som mala takeho dusika cca 3 dni pred ms 😊 Na druhy den bol silnejsi a vcera som si skusila aj 10-tkovy aj 25-kovy a uz aj ten mi ukazal ciarocku ale rovnaku, ako aj 10 😊 Digi som este neskusala, no paradoxne z ranneho mocu mam ciarku slabsiu ako ked si urobim popoludni..takmer vsetky, aj ten 25 som si robila cca okolo 16-tej 😀 Drzim silno palceky 😊
Tak nič Z toho 😞 mrcha práve dorazila V plnej sile.....
@sofinkaviktorka prvý test som robila, keď som už mala byť cca 10 dní tehotná, meškala mi aj menštruácia, a ďalší 7 dní na to - pri prvej teste bola tá druhá čiarka takmer neviditeĺná, pri druhej už jasná 🙂
@julkaoli joj..to mi je ľúto.. 😞
@megica33 aha, no jasne, len som nevedela že sa to takto volá. Ach no neviem. To je ešte horšie keď to máš potvrdené A potom buuuuuum.
To ma mrzí že si si tým prešla. To muselo byť hrozne.
Ach jaj, máme mi trampoty s tým tehulkovanim. Prvé dieťa nám vyšlo na prvú supu, ale druhé nie A nie.
Baby,vyhli by ste sa sklamaniu,keby ste testovali,keď vám bude meškať ms aspoň týždeň. Tiež som to zažila párkrát,že test poz.ms meškala 2-3 dní a potom mrcha plnej paráde dorazila...
@meli8412 ja som dnes testla.neviem co mi napadlo kupit test.do ms dva dni.som presvedcena ze je mala pravdepodobnostv ze otehotnuem spontanne. A teraz sok.uvidim co bude dalej.niiiiikdy som netestla pred meskanim.
A kukni test
@cucoriedkacucoriedka gratulujeeeeem
@cucoriedkacucoriedka gratulujeeeeem 😍
@cucoriedkacucoriedka gratulujem ☺
@cucoriedkacucoriedka Gratulujeeeeeem 😉

@nikusa22118 áno Rapid je desiatkovy A ten clear ani neviem aký je. Takže ešte mám nádej? ;)