Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka čiarka vobec nie je vyrazna. je to negativný test ktorý moze vyjst hocktorý den.
Tak takýto test je aj keď žena nemá ovuláciu?
@sofinkaviktorka ano 🙂
Gratulujem. Pekne ciarocky
@sofinkaviktorka ďakujem☺
@drahous jeeeej...gratulujem.. Krasne koľajnicky .. 😍
@drahous krasne ciarocky🙂gratulujem,aj ja si prosim take ciarocky🙂
@nikusa22118
@megica33 kočky ďakujem moc krásne 😘
@eliska1986 ďakujem😘 keby sa dalo pošlem poštou🌼
@drahous zlata🙂
@eliska1986 😘🌼
@cucoriedkacucoriedka dakujeeeem
Ahojte žienky takže dnes som skusila inú značku testu a ukázal mi znovu slabú ciarku žeby bol menej citlivý ?
@lentilka969 hod foto
@sofinkaviktorka ked je ovulácia tak tie čiarky musia byť rovnako silné 🙂 ale zasa aj keď je oči test pozitívny môže byť aj tehotenstvo 😉
@megica33 nedá sa mi tu fotku pridať , nedávno som dávala ako krásne mi vyšiel test a dnes na pepinu slabá ciarka ruzova
@lentilka969 aha uz si pamatam....a zda sa ti že je slabsia ako tie co si tu davala? nechcem strasit ale mne takto vychadzali slabe ciarky ked som mala biochemicky potrat :-/
@lentilka969 iný druh testu možno aj preto.
@miska_hryzka aj ja si myslím lebo ten bol 1+1 a je výborný , prvý so! Robila poobede ďalší deň ráno ďalší a ciarka tmavsia takže hcg stúpa a dnes poobede pepino test z dmky a ružová ciarka slabá
@lentilka969 Radsej testuj iba rano, netestuj 2x, zbytocne sa stresujes. A hlavne s roznymi testami, kazdy test ma ine mnozstvo farbiva. Drzim palce, zatial tisko gratulujem.

@lentilka969 aj tebe gratulka velka;)))