Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cucoriedkacucoriedka gratulujem😘
@cucoriedkacucoriedka gratulujeeeem 🙂
Gratulujem
@drahous
@cucoriedkacucoriedka Joj baby gratulujem ❤️ este keby ste aj mna nakazili 🙂
@drahous
@megica33
Dakujem dievcence @sofinkaviktorka
@foxinecka888 posielam poštou😘🌼
@cucoriedkacucoriedka Teraz nakaz tehu aj nás 🙂 a gratulujem ♥
@matulikm okaaa tak na teba prskaaaam chytaaaaj;))) a dakujem;)
@cucoriedkacucoriedka aj mnaaaa🙂
@chmurkaxy okaaa tak aj na teba prskam;))).sa zo mna stane tava;)
@cucoriedkacucoriedka ale aká obľúbená ;))))
@chmurkaxy vidis to mi nenapadlo🙂))) sa tesim;)
baby mate skusenosti s falosnymi duchmi u gravitest? vysiel mi velmi jemny duch skoro neviditelny, mam uz dva dni menzes ale taky divny, teda prvy den na moje pomery slaby a ten dalsi je tiez taky poslabsi, ale krv je cervena, z toho usudzujem ze sa nezadarilo 😅 🙄
@kikushaa mozes pridat foto?
@laurinka239 test som uz vysmarila ale vyzeral takto nejako
https://www.google.sk/search?q=duch+na+teste&cl.... skusim zas v pondelok si urobit ale nemyslim zeby som bola tehotna
@kikushaa skus 🙂 pridaj foto potom :D ja uz cakam tyzden a v pondelok testnem tiez :D
@laurinka239 ja ken tomu nerozumiem pri prvom som mala pravidelny cyklus menzes meskal urbila som si test a bolo to jasne, teraz to mam rozhodene mi to skace aj 7dni no a ten menzes dotoho ma uplne pletie.robila som si test aj v stredu a ten bol snehobiely. hm ale ak by motyka vystrelila potesilo by to 😀
Baby vidite tam nieco?
@cucoriedkacucoriedka Vitaj v klube tehuliek. Gratulujeeeem
Babulky...velmi by som chcela este babo ale moj Drahy uz ani nie zevraj mu staci jedna princeznicka lenze 3.5 som mala dostat menzes a dnes je 6.5 a este som nedostala..
sex sme mali na Plodne dni vedela som kedy mam tak preto sme hlavne vtedy skusali 😀
CO MYSLITE mohlo sa to podarit 🙂
@kotatko1232 Robila si test,alebo merias bt? Sup zajtra do lekarne a sprav test. Drzim palce.
@meli8412 nemerala som si...a test som si este neobila lebo sa bojim ze tam bude iba / ☹
ale tak vcera ma boleli aj vajecniky a aj dnes cez den..a prsia ma bolia uz od 4.5 ako som mala dostat a nedostala som.
ja som mala vzdy nepravidelnu menstr..ale ako sa narodila mala tak sa mi to upravilo a podla hlienu som si konecne zistila kedy mam plodne dni ...
bradavky mam dost citlive a aj prsia teda bolia na dotyk
@meli8412 aj som nejaka nafuknuta
@kotatko1232 Tieto priznaky mozu byt aj tehotenske, ale aj menstruacne. Bude, co bude, uz to neovplyvnis, zajtra zbehni do lekarne a potom daj vediet, ako si dopadla.
@meli8412 ved praveze to..no skusim si spravit ten test...pochybujem ze si tam najdem // ale bola by som najstastnejsia..
@kotatko1232 Clovek nikdy nevie. Mas doma test?

@lentilka969 každopadne držim palce silno nech to neni to co som ja mala 😉