Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 pre istotu nie lebo ked som chcela prvu dcerku tak som mala vyse 20 a robila som si skoro kazdy tyzden tak teraz nemam ani jeden
3 dni zatial :(
Dakujem krasne skusim rano 🙂
@kotatko1232 Zajtra kup iba jeden a kto vie, mozno uz malinky cloviecik rastie po srdieckom. Zajtra daj vediet, ako si dopadla. Drzim palce
@meli8412 noo bodaj by si mala pravdu ..kedze pozeram ze ty zachvilku budes mat babenko pri sebe...
😀
@meli8412 skoda ze sa neda spravit nejako inak test ..iba musim kupit v lekarni 🙂
@kotatko1232 Uz sa tesi, uz sa pripadam tazka, chodim ako posr... Nech je vedla maminky zdravucky, posledne tyzdne su najtazsie.
Je aj iny test, len sa este neda kupit v lekarni. Ja som si robila domaci tehotensky test z krvi. 🙂
@meli8412 no zdravucky urcite bude!!! no ja si to dobre pametam 37tt som mala cisarsky a to bol problem vyjst na 4 poschodie v bytovke...
myslela som nejake babske rady atd..
tak skusim si nejaky kupit alebo pockam do pondelka a kupim si u nas kedze cez vikend je lekaren zavreta
@kotatko1232 Skus na googly vyhladat, urcite su, vsak pred neviem kolkatimi rokmi neboli testy. Este mozes podla krcka, vraj ma byt dole a ma byt tvrdy.
@meli8412 a ta BT sa musi merat iba rano?
@meli8412 dakujem veeelmi pekne;) vidis to.necakane ale velmi sa tesim;)
@meli8412 pamatas ako sme tri tyzdne pisali o tom ze u mna babo uz nie.ze mam 39 a som stara? Ze ak sa patnast rokov nepodarilo otehotniet prirodzene tak to uz tazko teraz?;))) a vidis to.vyssia moc.....len nech vsetko ok prebieha a hlavne nech je babo zdrave.juj.bojim sa tehotenstva.ale musim zvladnut.;) s bozou pomocou.
@kikushaa takze pondelok tam budu 2//!!! :D Verim tomu 🙂
@cucoriedkacucoriedka ANo, pamatam. A velmi sa tesim. Zivot vzdy najde cestu. 🙂 Nech mas tehotenstvo stastnym koncom. Drzim silno palce.
Baby vipada to tak že som dnes dostala.ale metie má krcok je visoko A takmer zavretý? Neviete čo to znamená?
@sofinkaviktorka Co viem, krcok pocas tehotenstva je nizko a tvrdy, ale pocas ms zial neviem.
@meli8412 dakujem veeelmii pekne si zlata.;)
@meli8412 meli prosim ta ako to zvladas byt tehotna pri dvoch detoch? Ja si to neviem predstavit.za malym lietam.dviham.kupem.atd atd.sa to s bruskom uz ide tazko.neublizim babatku? Ked cakas prve tak sa sledujes.oddychujes.no mas cas teraz? Ja obdivujem kazdu zienku co toto zvladne a to nehovorim o mamickach ktore maju dve a cakaju tretie.resp poznam maminku co ma styri.a po sebe.
Ahojte takže skusila som lady max 2v1 a jednoznačný krásny výsledok , pre porovnanie posielam aj včerajší
@lentilka969 asi neprilozilo foto
@megica33 a toto je včerajší
@lentilka969 tak to je naozaj krásny výsledok , gratulujem 😃

@meli8412 vidis tam ciarku ja ano